Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ζόρια στην ... νύφη !!!

 Αφού έχουμε επώνυμες αντιδράσεις !!!




Που ως γνωστόν δυσκολεύονται ιδιαίτερα να αντιμετωπίσουν !!!


😜😜😜😜😜


Καθώς υπήρξε και εποχή που ΟΛΑ τα blogs, social media κλπ κλπ  ήταν "δικά τους" και ζήτω και βίβα και γεια μας και τι σπουδαίοι που είμαστε !!! 

Οι εποχές αλλάζουν όμως κι έτσι:









Πολύ σωστός ο παλιός συμμαθητής, προσυπογράφω.


Ο Στάθης όμως έπεσε στην παγίδα ενός φαιδρού επιχειρήματος.


Η δυσκολία που λέγαμε.


Καλά κάνουν και περνάνε χιλιάδες τουρίστες για Δελφούς.


Και να συνεχίσουν όχι μόνο να περνάνε αλλά και να μένουν στην Αράχοβα.


Αυτός είναι λόγος κατάργησης της ελληνικής γλώσσας ???


🤔🤔🤔🤔🤔


Στην Σαντορίνη πχ ΔΕΝ περνάνε απλώς, πάνε αποκλειστικά για αυτήν. Δήμος Θήρας λέει όμως το λογότυπο με ελληνικούς χαρακτήρες:




Αλλά "πρέπει" να καλύψουν τον Γεωργακό και την μ@λ@κια που κληροδότησε, όπως πολύ σωστά γράφτηκε.


Και εκτίθενται βέβαια αφού τ' αδικαιολόγητα δεν δικαιολογούνται με τίποτα.

Μα την .... καμμία όμως !!!!

😁😁😁😁😁

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μικρέ Γιαννάκη και οι υπόλοιποι αυλικοί καλά το πάτε. Να καθιερώσετε κάθε μήνα μία εβδομάδα μ@λ@κίας, να χαμογελάει το χειλι μας και μας. Την βδομάδα που μας πέρασε μεριά ο πόλεμος μεριά το νέο σήμα του Δήμου, καλά πέρασε. Από βδομάδα μπαίνει νέος μήνας. Κάτι θα βρείτε να μας διασκεδάσετε. Επαναλαμβάνω, βρε χουμα από δω!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας εξηγήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου τι δουλειά είχε την Τετάρτη ο υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Σ.Κ. να κόβει χορτάρια και να καθαρίζει την είσοδο μαγαζιού ιδιοκτησίας Δημοτικού Συμβούλου στον κεντρικό δρόμο στο Λιβάδι χρησιμοποιώντας μάλιστα και τα εργαλεία που του παρέχονται από τον Δήμο? Μπορούμε και εμείς να κλείσουμε κάποιο ραντεβού και να έρθουν να ξεχορτιαριάσουν?

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λέει ο κύριος βαβουλας,τράβα λέει στα δημοτικά συμβούλια και πέστα....ηταν παρών σε ΑΝΟΙΧΤΟΥ τύπου δημαγωγιου,τίποτα δεν είπε ,μόνο άκουγε.αλλα και τόσα χρόνια σαν πρόεδρος τι έκανε, πάλι το τίποτα.αλλα το θέμα μας είναι το λογότυπο,αυτός γιατί αναφέρεται σε οδοποιίες και υποδομές?έχει να μας τάξει κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Λέω εγώ τώρα.
Αν δεν ήταν κι αυτό το blog να γίνεται λίγο αντιπολίτευση ,τι θα γινόταν?

Ας το σχολιάσουμε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει αυτός ρε; Δηλαδή αν κάναμε συμφωνία με τη Ρωσία κι έρχονταν χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες θα το γράφαμε Арахова;
Κάπως έτσι γράφεται στα ρωσικά.
Είστε καλά; 🤔👺
Ελληνική γραφή και τίποτα άλλο!

Ανώνυμος είπε...

Φήμες λένε ότι η αρχική ιδέα ήταν στα κινέζικα 阿拉霍娃 αλλά ο σιδηρουργός δεν μπορούσε να κολλήσει τα σίδερα έτσι και τα φτιάξανε αλλιώς, διότι είναι και πολύ εύκολο να γίνουν και ορθογραφικά λάθη.🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

10:56
ARAXOBA ANTIKIRA DISTOMO ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ

STEIRI TOYΣ EXEI ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ 😜😜😜😜😜

ΕΥΤΥΧΩΣ που τους εκπροσωπεί ο δημοτικός και κοινοτικός σύμβουλος του στειριου 😁😁😁😁😁

Ας πρόσεχαν 😰😰😰😰😰

είναι ΑΞΙΟΙ της μοίρας τους, με την διαχρονική επιλογή στο πρόσωπό του.

Ανώνυμος είπε...

Ρε περιμένετε λίγο ακόμα. ο Γεωργακός θα κατεβεί ξανά για Δήμαρχος, θα γκρεμίσει αυτό το έκτρωμα και θα γράψει ''ΑΡΑΧΩΒΑ'' με Ελληνικούς χαρακτήρες, θα καταθέσει τους Ισολογισμούς που δεν έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα λύσει το πρόβλημα του SENTER, θα κάνει την Αράχωβα ορεινό Δήμο, μόνη της και ανεξάρτητη και ύστερα θα παραιτηθεί και θα πάρει σύνταξη για να απολαύσει το έργο του. Κουφάλες στα κρεβάτια σας.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή έχουμε λύσει ΟΛΑ τα προβλήματα του χωριού και μας μένει να ασχοληθούμε αν η πινακίδα για να βγαίνει φωτογραφία ο κάθε φιτσουλας είναι γραμμένη στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά;;; Σοβαρολογείτε ρε μάγκες;;
Γι αυτό ο Γιανναράς έχει βρει πεδίο δόξης λαμπρον και μας κανει μεροκάματο και σπάει πλακα με ολη την Αραχωβα (υποβοηθούμενος πάντα από την τοπική συμπολίτευση).
Για να συνέλθουμε λίγο όλοι μας γιατί το χωριό είναι σε οριακή κατάσταση και βασικά υπο διάλυση… και αυτό θα το βρούμε σύντομα μπροστά μας…

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια, αλλοίμονό μας. Σ' αυτό το Δήμο Θα μας φάνε οι ....Γιαννάδες! Γιάννης ο πρώτος, Γιάννης ο δεύτερος, Γιάννης και ο ....τρίτος! Μέχρι τους ....σαρανταπέντε ...έχουμε μεγάλο τράτο! Οπλιστείτε με υπομονή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βαστίξτε καμιά πατσά άπλητη θα χρειαστεί άμεσα....

Ανώνυμος είπε...

30 Σεπτεμβρίου, 2022 15:04
Σε όλα έχεις απόλυτο δίκιο! Αν εντάξεις και την πινακίδα σε αυτά που λες, τότε θα έχεις ολικό δίκιο! Η πινακίδα είναι η θρυαλλίδα! Μην ξεχνάς ότι στο ίδιο σημείο είχαν προσπαθήσει να εγκαταστήσουν κοντέινερ - καντίνα, ρουσφέτι Σταθά, ανοχή Αλμπάνη.

Στέργιος Κοκκοβός είπε...

Καλησπέρα. Δεν νομίζω να ενόχλησα κάποιον με το να πάω να κάνω μεροκάματο , εφόσον η σύμβαση μου έχει λήξει. Είναι άδικο να μπλέκουμε ανθρώπους και καταστάσεις. Τι είναι αυτά που γράφετε;

Nick Charitos είπε...

Στέργιο έχεις απόλυτο δίκιο, σου ζητάω συγνώμη, είναι δικό μου το λάθος, δεν ήξερα βέβαια ποιον "φωτογράφιζε" το σχόλιο, αλλά δεν έχει σημασία ΔΕΝ έπρεπε να ανέβει, είναι κακοήθεια.

Μου ξέφυγε είναι η αλήθεια, στην προσπάθεια μου γενικά να μην κόβω σχόλια. Μερικά όμως πρέπει. 😰

Συγνώμη και πάλι και μην δίνεις σημασία στις κακοήθειες.....

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Στέργιος.
Έχει δίκιο ο Νίκος.
Ο τρόπος γραφής όμως δεν συνάδει με τον τρόπο έκφρασης του Στέργιου.🤔🤔

Nick Charitos είπε...

19:31

Καλόψυχα παιδιά σαν τον Στέργιο, μακάρι να έχει πολλά κάθε τόπος - και κλείνει εδώ ο "φάκελος" - μην κάνετε τον κόπο να στείλετε άλλο μύνημα, γι'αυτό το θέμα, θα διαγραφεί αμέσως....

Ανώνυμος είπε...

Να επισημάνω κάτι καθώς είμαι ο συγγραφέας του σχολίου
Η έκφραση «μας κάνει μεροκάματο» δεν υπονοούσε κανένα και τίποτα!!!αλλά σημαίνει σε αργκό «μας δουλεύει ψιλό γαζί»
συγνώμη για την οποία παρανόηση…παρακαλώ να δημοσιευθεί προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...