Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Αράχοβα σήμερα το πρωί

 Μια συνηθισμένη εικόνα επί δημαρχίας Σταθά 








Χωρίς άλλα σχόλια ...


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τάισμα των σκυλιών σε σημεία όπου υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών, σε συνδυασμό με την αδιαφορία των τοπικών "αρχόντων" για να λύσουν αυτά τα 2 προβλήματα της Αράχωβας, δλδ. αδέσποτα και σκουπίδια, θα έχουμε πάντα καταστάσεις αυτού του είδους. Ευτυχώς που είναι ο Χαρίτος και βγάζει τα άπλυτα στην φόρα, μπας και ξυπνήσουν και διορθώσουν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο καλημέρα, δεν φταίει ο Σταθάς φταίει ο Μαλ....ας που έβαλε τα κλαδέματα στο κάδο απορριμμάτων και οι υπόλοιποι αφού είδαν ότι είναι γεμάτα, αντί να τα πάρουν μαζί και να τα αφήσουν κάπου αλλού, τα άφησαν απ'έξω και τα άνοιξαν τα σκυλιά.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 08.52 ετσι και στον κουκουρα, Δεν φταιει ο σταθας, φταιει που φυσαει και τα σκουπιδια, οπως και οι καδοι πανε απο κατω στο ρεμα. Εχει γεμισει ολο το ρεμα με σκουπιδια αλλα ο σταθας δεν φταιει, τι να κανει ο ανθρωπος, να σταματησει τον αερα;;; μονο 2,5 χρονια ειναι, θα μπορουσε τοσο γρηγορα να λυσει το προβλημα των σκουπιδιων;;; σιγουρα στην επομενη 4ετια θα τα λυσει, και σιγουρα χωρις να κανει τιποτα, απο το σπιτι.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Δήμοι έχουν πάρει επιχορηγήσεις για την δημιουργία καταφυγίων για τα αδέσποτα.Στην Αραχωβα όμως την λύση την έχουμε βρει…φόλες.Όταν παλιότερα βάλανε ταιστρες για τα σκυλιά για να μην τρώνε από τα σκουπίδια, κάποιοι άχρηστοι στήνανε καραούλι και τους σπάγαν τα κεφάλια…αυτοί είμαστε..Όσο για το θέμα των σκουπιδιών δεν θα λυθεί ποτέ όσο ο Δήμος δεν προχωράει σε προσλήψεις και αγορά οχημάτων. Ο Θεός να αναπαύει τον Μητσο τον Καπακα γιατί ήταν ο μόνος που με προσωπικό αγώνα κρατούσε το χωριό καθαρό

Ανώνυμος είπε...

9.48 μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα πάει σπίτι. Η αγέλη θα ψηφίσει ξανά το γιδοβοσκο, γιατί νομίζει ότι είναι αγέλη λύκων, δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι κοπάδι από πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να υπάρχουν αδέσποτα?
Γιατί δεν τα παίρνεις στο σπίτι σου ,και τα σκατα μαζί για να μην είναι μπροστά στο δικό μου.

Ανώνυμος είπε...

13.14 η λύση για να μήν είναι τα σκατά έξω από την πόρτα σου, είναι μια : σκύψε και μάζευτα και πέτα τα.

Ανώνυμος είπε...

11.31 εχει τελειώσει ο Σταθας κι ο Αλμπάνης .το απέσυρε τo χρίσμα ο πρόεδρος . Ουτε καλημέρα .Kourkmelas speaking .

Ανώνυμος είπε...

Έχει σκεφτει κανείς οτι το πρόβλημα το δημιουργούν οι κάδοι?
Γιατι να υπάρχουν κάδοι στα μαύρα λιθάρια? Εξηπηρετούν κάποιο σπίτι ή κατάστημα? Εγω το μόνο λόγο ύπαρξης που βλέπω είναι για να πετάνε τους καφέδες κτλ οσοι σταματάνε για φωτό. Αυτό όμως θα κάνει και τον περαστικό να πετάξει τα όποια σκουπίδα του, θα έρθουν το βράδυ τα ζωα και παλι απο την αρχή.Αν δεν υπήρχε κάδος δεν θα πετούσαν και σκουπίδια. Εντάξει θα υπάρξουν οι κάφροι που και με κάδο κάφροι θα παραμείνουν και νομίζω πως πλέον είναι λίγοι.Είμαστε η μόνη χώρα που βάζουμε κάδους σε απίθανα σημεία και καταλήγουμε να έχουμε σκουπιδότοπους.Στο εξωτερικό δεν βλέπεις κάδους σε τέτοια μέρη,ούτε σκουπίδια βέβαια.
Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο λιβάδι. Κάδοι στη σειρά και τα ζώα,ο αέρας κτλ κανουν πάρτυ. Παλιά που δεν είχε κάδους δεν πετούσαν και σκουπίδια εκεί. Τα μαγαζιά στο λιβάδι έχουν τους δικούς τους κάδους
Για σκουπίδια των σπιτιών θα μπορούσαν να έχουν κλειστό container σε κάποιο σημείο.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον15:10 να φύγουν οι κάδοι από το λιβάδι,και να μπει container,όπως στο εξωτερικό,θες σπίτι κύριε τα σκουπίδια είναι εκεί αν σου αρέσει.
Πετάει ο καθένας τα χορτάρια του όπου του καπνίσει.
Θα μου πεις εδώ τα πετάει η Δημαρχεία,ναι αλλά η Δημαρχεία τα κάνει γήπεδα τέννις.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σχολιαστές

Ο Επόπτης Καθαριότητας του Δήμου ΔΑΑΣ τι έχει να πει και τι έχει κάνει τόσα χρόνια , για αυτά τα χάλια σε όλα τα χωριά;(στο κομμάτι της επίβλεψης και της εποπτείας για ό,τι συμβαίνει στον τομέα της καθαριότητας (σκουπίδια έξω από τους κάδους, άσπαστες κούτες, ακαθαρσίες σκύλων, βρόμικοι δρόμοι και πλατείες κλπ.)

Ανώνυμος είπε...

09 Σεπτεμβρίου, 2021 20:16

δυο χρονια τώρα λόγω του covid19 ΕΧΕΙ χαθει ο κος Μπαλαγούρας (ο Επόπτης Καθαριότητας του Δήμου ΔΑΑΣ) απο τον οσιο λουκα και δεν απολαμβάνει τον πρωινό του καφέ του απο τις 9,οο πμ εως 13:00

Χαρίτο....Να πέφτει ο μισθός στο τέλος κάθε μήνα!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε γαμωτο πληρώνουμε και επόπτη καθαριότητας?

Μπορεί κάποιος να μας πει ποιος είναι ο επόπτης? Ποιο είναι το όνομα του?

ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ηλεκτρικό ρουφιχτηρι που ήθελε 4 άτομα για να δουλέψει, που είναι?

Ανώνυμος είπε...

Οι κάδοι δεν κλείνουν καλά.
Θέλουν αλλαγμα.

Ανώνυμος είπε...

Στοιχηματίζω ότι το απόγευμα δεν θα εμφανιστεί ο Σταθας στη συνάντηση και θα στείλει τους αυλικούς και τη Δημητρούλα να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Όσοι πάμε πρέπει να τους ξεφτιλίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

16.09 κουρμουτζελε το χασες το στοίχημα σαν το οικόπεδο —-

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα