Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Τι συμβαίνει στο νοσοκομείο Άμφισσας ???

 Η ΠΟΕΔΗΝ καταγράφει νέα περιστατικά




 που δείχνουν το μπάχαλο που επικρατεί στα νοσοκομεία εξαιτίας της κυβέρνησης.


Δύο από τους τέσσερις αναισθησιολόγους και ένας εκ των δύο καρδιολόγων του νοσοκομείου Άμφισσας βγήκαν σε αναστολή επειδή δεν έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.


 Ο Μιχάλης Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ τονίζει ότι κινδυνεύουν έκτακτα περιστατικά και καταγγέλλει ότι «ασθενείς πληρώνουν από την τσέπη τους ιδιώτες γιατρούς που έρχονται να τους δουν στο νοσοκομείο».


Το νοσοκομείο της Άμφισσας έχει μείνει ακάλυπτο, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, επί 10 ημέρες τον Σεπτέμβριο, παρότι εφημερεύει, ενώ επισημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει διασωλήνωση.


Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής περιστατικά:


  • Νεόνυμφοι από Ισπανία έκαναν ταξίδι του μέλιτος στη περιοχή. Έσπασε το πόδι του ο άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Για να χειρουργηθεί χρειάζονταν καρδιολογική εξέταση. Δεν υπήρχε στο νοσοκομείο. Φώναξαν ιδιώτη που πλήρωσε ο ασθενής.

  • Διακομίσθηκαν τρεις ασθενείς έκτακτα περιστατικά με έμφραγμα. Δεν υπήρχε καρδιολόγος στο νοσοκομείο. Φώναξαν ιδιώτη. Επικίνδυνο λόγω καθυστέρησης. Τον ιδιώτη πλήρωσαν οι ασθενείς.

Τέλος, ο κ. Γιαννάκος καταγράφει την περίπτωση μιας ασθενούς 45 ετών που μεταφέρθηκε την Παρασκευή 10/9 με επιληπτικές κρίσεις. «Η ατυχία προσωποποιημένη πάνω της» σχολιάζει, καθώς:


  • Δεν υπήρχε αναισθησιολόγος λόγω αναστολών.
  • Δεν υπήρχε καρδιολόγος λόγω αναστολών.
  • Δεν υπήρχε παθολόγος επειδή υπηρετούν μόνο δύο.
  • Δεν υπήρχε ακτινολόγος επειδή υπηρετούν μόνο δύο.

Τελικά, η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίο.


«Αυτό δεν είναι επιχειρησιακό σχέδιο λειτουργίας των νοσοκομείων, αλλά πλήρης απιοδιοργάνωση» καταλήγει ο ίδιος.


Εμ βέβαια, αν δεν διαλύσεις τα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, πως θα αποδείξεις ότι ... ενδιαφέρεσαι για την δημόσια υγεία !!!


😥😥😥

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τον τρόπο αυτό,τον ύπουλο,δημιουργείται έχθρα,μισος,《εμφυλιος》 μεταξύ της τοπικής κοινωνίας.
Σου λέει το κράτος,ΕΓΩ έβγαλα νομό οποία δεν κάνει το εμβόλιο τον βάζω σε αναστολή,συνεπώς πήγαινε στον ανεμβολιαστοι γιατρό και τσακωσου με εκείνον,αυτός φταίει.

Μα καλά όκ,ΠΆΣΟ,οι γιατροί που έχουν το δικαίωμα να μην εμβολιαστούν και μπαίνουν σε αναστολή,το κράτος ΔΕΝ πρέπει να μεριμνήσει για την προσωρινη αντικατάσταση
?

Μπας και πάμε πίσω στο 1991,ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ??🤔🤔🤔🤔 όραμα του ΓΕΡΟ δρακουμελ

Nick Charitos είπε...

ΠΟΤΕ στο παρελθόν, τουλάχιστον απ'την μεταπολίτευση και πέρα, ΔΕΝ κατεβλήθηκε αμοιβή σε γιατρό ΕΠΙΣΗΜΑ μέσα σε κρατικό νοσοκομείο !!!

ΠΟΤΕ !!!

Υπήρχε το φακελάκι, αλλά αν σε έπιαναν στο ... μπαλαουρο !!! 🤣

Επίσης αμοιβές για εξετάσεις που δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν μέσα στο νοσοκομείο, αλλά ο ασθενής μετέβαινε με ασθενοφόρο ή κατά μόνας αν μπορούσε και κατέβαλε την αμοιβή μέσα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο. Όχι μέσα στο κρατικό ίδρυμα.

Τώρα πια επί ανισόρροπου Κούλη, βρίσκεσαι σε κρατικό νοσοκομείο, καλεις ιδιώτη γιατρό και πληρώνεις μέσα εκεί ΕΠΙΣΗΜΑ και με το νόμο !!!

Που να μην ενδιαφέρονταν και για την υγεία μας ......

Πέταμα απ'τα ... παράθυρα στο δρόμο !!!

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Μαρια είπε...

ΝΙΚΟΛΑ έχει πολύ καλή οργάνωση, το περιβαλλον αψογο,το προσωπικό ευγενικότατο,κυρίως όμως,κυριως το τμήμα με τα《ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ》....🤣

Μαρια Μακρη είπε...

Στο τελος θα πηγαινεις με καρδιακο προβλημα και θα σου βγαζουν καταγμα επειδη το νοσοκομειο εχει μονο ορθοπεδικο μπολιασμενο

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα