Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

"ΕΝΟΧΟΣ"

 Χωρίς ελαφρυντικά !!!





Ότι καλύτερο έχω διαβάσει τελευταία... 


 Αξίζει να το διαβάσεις.


 Δεν γνωρίζω τον συγγραφέα.


"ΕΝΟΧΟΣ"


Σου φόρεσε μάσκα και γάντια, σε υποχρέωσε να στέλνεις sms για να βγαίνεις από το σπίτι σου και πειθαρχωντας συναίνεσες στην εδραίωση της σκλαβιάς και της απαξίωσης σου. 

ΕΝΟΧΟΣ!!!


Σου επέβαλε πρόστιμα γιατί θέλησες να αναπνεύσεις ελεύθερα και να μαζέψεις λίγο ήλιο. Τα πλήρωσες. 

ΕΝΟΧΟΣ!!!


Σε έκανε να νιώθεις μουδιασμενος όποτε έβλεπες αστυνομικό και κρύφτηκες. ΕΝΟΧΟΣ!!!


Σου επέβαλε να κυκλοφορεις ακόμη και στον καθαρο αέρα μασκοφορεμένος εισπνέοντας τα εκπνεομενα και υπακουσες. ΕΝΟΧΟΣ!!!


Σου επέβαλε να μασκοφορεσεις το παιδί σου, δεν έβγαλες άχνα. (και μια διαπίστωση: ο Ελληνας που κάποτε για τα παιδιά του και για την τσέπη του μπορούσε να μεταμορφωθεί σε superman, πλέον το κανει μόνο για την τσέπη του). 

ΕΝΟΧΟΣ!!!


Σου έθαψε πατέρα και μανα και αδέλφια σαν τα σκυλιά μέσα σε μια σακούλα, μα εσύ παρέμεινες απαθής. 

ΕΝΟΧΟΣ!!!


Σου κάρφωσε τον στυλεο στο ρουθούνι προκειμένου να εργαστείς για ένα κομμάτι ψωμί, ψιλοματωσες... αλλά το δέχθηκες χωρίς αντιρρήσεις. Στον ξανακαρφωσε για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα και η δεύτερη θα γίνει τρίτη και η τρίτη, τέταρτη μέχρι να τρυπηθεις. Θα σκύψεις το κεφάλι σε ολα. Ο σβέρκος σου ακόμη αντέχει. 

ΕΝΟΧΟΣ!!!




Σε μάντρωσε στο σπίτι από τις 9 ως τις 5 με την αισχρή δικαιολογία ότι πρόκειται για ένα απαραίτητο μέτρο και φυλακίστηκες χωρίς να ουρλιάξεις. Θα σε ξαναμαντρωσει, είσαι πια ένας καλά εκπαιδευμένος πειραματανθρωπος. 

ΕΝΟΧΟΣ!!!


Σου απαγόρευσε να βολταρεις στις πλατείες, σου απαγορευσε να επισκέπτεσαι τους συγγενείς και τους φίλους σου, σου πρότεινε με τρόπο να δοκιμάζεις εξω από τα μαγαζιά ρούχα και παπούτσια που θέλεις να αγοράσεις. Το έκανες και αυτό και ξεγυμνωθηκες στα πεζοδρόμια. 

ΕΝΟΧΟΣ!!!


Πάτησε η φασιστική του μπότα ακόμη και στο σπίτι σου και σου υπέδειξε με ποιον τρόπο θα ψήσεις το αρνί το Πάσχα. Στο φούρνο με πατάτες. Το δέχθηκες και αυτό. 

ΕΝΟΧΟΣ!!!


Σου στέρησε γιορτές, ήθη και έθιμα του τόπου σου, ενώ την ίδια στιγμή εγκαθιστούσε δίπλα σου ανθρώπους από ξένους και μακρινούς τόπους που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, αμπολιαστοι, ατεσταριστοι, που γιορτάζουν ελεύθερα τα δικά τους έθιμα, ενώ εσύ κοιτάζεις αποχαυνωμενος. Εκείνοι δεν αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Σε χαλάει, αλλά ακόμη κοιτάζεις. 

ΕΝΟΧΟΣ!!!


Ήρθε το εμβόλιο. Ούτε που ξέρεις τι είναι, κανένας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, κανένας δεν σε πείθει και όμως πας να τρυπηθεις. Πρωτα με το μαλακό... σιγά σιγά να μην τρομάξεις. Μετά επι πληρωμή, 150€ ζεστά. Μετά χωρίς σάλιο. Σαν βιασμός "σε θέλω -> μα θα σε πληρώσω -> θα μου κάτσεις θες δεν θες". Μια δόση, μετά δυο, οι δυο δόσεις γίναν τρεις και οι τρεις θα γίνουν τέσσερις και πέντε και... Εν τω μεταξύ, δίπλα σου οι εμβολιασμένοι συνεχίζουν να νοσούν, να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ, να έχουν σοβαρές παρενέργειες, να πεθαίνουν. Και όμως πας να τρυπηθεις. Τα συζητάς, μιλάς για τις ανησυχίες σου, έχεις σοβαρές ενστάσεις, και όμως πας να τρυπηθεις. 

ΕΝΟΧΟΣ!!!


Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άγρια βιασμενο και καταξεσχισμενο μπρος στα μάτια σου. Οι ελευθερίες σου πάνε περίπατο μαζί με το χαμόγελο και την υγεία σου, ψυχική και σωματική. Η ζωή σου από καιρό μέσα στο μνήμα και εσύ κοιτάζεις σαν ναρκωμενος πρεζακιας βγαζοντας ιντερνετικες κορώνες για το Οβιέδο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, απαριθμώντας άρθρα του Συντάγματος. Έστω και τώρα, έστω και έτσι διάβασες. Έμαθες: Είσαι πια αδικαιολόγητης. 

Ε-Ν-Ο-Χ-Ο-Σ!!!


Υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να ξυπνήσεις ??? 

Υπάρχει ακόμη ψυχή αλλά και χρόνος ???

Η πλέον μπήκες στο παιχνίδι τόσο βαθιά, που έγινες ο ίδιος το παιχνίδι ???


🤔🤔🤔


Μην περιμένεις ΣΩΤΗΡΕΣ. Οι λειτουργοί της ερημης της δικαιοσύνης κρύβονται και σωπαίνουν. 


Η Εκκλησία πέταξε Θεό και πετραχήλι και άρπαξε τα τριάκοντα αργύρια, ένα αντίτιμο σιωπής και προδοσίας. 


Αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Είναι όλοι τους όψεις του ίδιου νομίσματος, συμπαίκτες, συνεργάτες, σύμμαχοι. 


Άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά, τηρούν σιγην ιχθυος και είναι το ίδιο ένοχοι στα δικά μου μάτια, όσο και οι εφιάλτες - δικτατορισκοι που μας κυβερνούν.


Υπάρχεις εσύ, υπάρχω εγώ, χωρίς ταμπέλες, χωρίς χρωματα, χωρίς "ανήκω" πουθενά και ο αγώνας είναι πρωτίστως προσωπικός, για να φτάσει κάποτε να γίνει συλλογικός. 


Μα είτε ξυπνήσεις τώρα είτε όχι, είτε θες να ξυπνήσεις είτε όχι, να είσαι σίγουρος ότι το αύριο θα εχει ατελείωτη αγρύπνια...


Και δυστυχώς δεν είναι ολα τα ξυπνήματα ΗΡΕΜΑ...!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BEST OF BEST,NIKOLAOS!!!!
GO AHEAD, WE ARE SUPPORTING YOU!!!

Ανώνυμος είπε...


Εύγε.Μας αφορά όλους.κοιμόμαστε και πληρώνουμε τζάμπα ξενοδοχείο.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι τα κανάλια ο Παπαδάκης ο Ευαγγελάτος και άλλοι να σταματήσουν την προπαγάνδα με τα εμβόλια. Φτάνει πια.χαζεψατε τον κόσμο.τον τρελλανατε.πηρατε τόσα εκατομμύρια για να λέτε αυτά που σας πλασάρουν οι κυβερνήσεις.ελεος πια.απο εγκεφαλικά και άγχος θα μας στείλετε στον άλλον κόσμο και οχι από τις ψευτοαρρωστιεε

Ανώνυμος είπε...

Τελικά την Παρασκευή που θα πάμε να απολαύσουμε τα ψέματα στο Συνεδριακό η στο Λαογραφικό?

Ανώνυμος είπε...

αναπαραγεις αυτο το αρθρο
ΕΝΟΧΟΣ

Nick Charitos είπε...

Ανώνυμος 07 Σεπτεμβρίου, 2021 13:48


Κατάλαβα, όχι να να αντιδράσεις, όχι να πεις την λέξη αντίδραση, ούτε να την ... διαβάζεις !!!! 😮😮😮

Εντάξει μην στεναχωριέσαι. Κιοτής γεννιέται κανείς, δεν γίνεται. Οπότε ΔΕΝ σου ρίχνουμε ευθύνες που κάτι πήγε στραβά στο DNA.

Εντελώς συμβουλευτικά όμως, μην διαβάζεις ιστολόγια όπως το pafsilipon.

Μην διαβάζεις καθόλου ιστολόγια. Δεν ξέρεις που μπορεί να πέσεις. Θα είναι κάνας ... ψεκας και θα σε νευριάσει !!!

😜😜😜👀😜

Είναι ο ΣΚΑΙ, το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ, Καθημερινή, έχεις επιλογές να διαβάσεις για το .... "διαβατήριο (αν)ελευθερίας" ένα σωρό !!!


😂😂😂😂😂😂😂😂

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα