Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Αναρχικοί ή παράνομοι ???

 Στην δημοτική αρχή ???

🤣🤣🤣



Αν δεν διαβάζουν Κοριακόφ, θα πρέπει να διαβάζουν:



Πέρα από την πλάκα όμως, τα πράγματα είναι αρκούντως σοβαρά.


Όπως είδαμε τελευταία στην ανοικτή συγκέντρωση (βλ. ΕΔΩ), ο δήμαρχος παραδέχθηκε με ελαφρότητα πως με ΔΙΚΗ του  εντολή και παρανόμως ιδιώτες οδηγούν δημοτικά οχήματα και πως ήταν σε πλήρη γνώση του η παρανομία με την κατασκευή παραπλεύρως του "Αγνάντιο", αλλά τι να κάνουμε:

"η μισή Αραχόβα είναι παράνομη" !!!




Ρεεεεεεεε είστε καλά ρεεεεεεεε ???


🤔🤔🤔


Παλαιότερα είχαμε δει πως δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να οδηγεί για κάνα ... χρόνο αυτοκίνητο ΧΩΡΙΣ πινακίδες (βλ.ΕΔΩ), να κάνει τον κεντρικό δρόμο της Αράχοβας ιδιωτικό parking επί μονίμου βάσεως (πριν τον κράξουν και το σταματήσει), ενώ και οι τελευταίες πληροφορίες από το ... όνειρο του γέρο Τσιτσιπά (ρε τι αμαρτίες "πληρώνει" η Αράχοβα ???) και συγκεκριμένα από την επιχειρούμενη κατασκευή δύο γηπέδων τένις στην θέση της πρώην ΜΟΜΑ, κάθε άλλο παρά πως βρίθει νομιμότητας ακούμε !!!


😂😂😂


Ο δήμος όμως είναι και ο καθ'ύλην αρμόδιος να επέμβει αυτεπαγγέλτως αν υποπέσει στην αντίληψη του παράνομη κατασκευή από δημότη. Να τον καταγγείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες κλπ.


Αν συνδημότης μας προβεί σε παράνομη κατασκευή, τον καταγγείλει ο δήμος και πει ο άνθρωπος: 


"Για κοιτάξτε τα μούτρα σας. Κι εσείς ΔΕΝ είσαστε καλύτεροι" !!!


🤣🤣🤣


Τι χαμπάρια ???


Ή πάμε σε πλήρη αναρχία ???


Φτιάξτε ότι θέλετε, σας ... καλύπτουμε εμείς !!! 

Υπογραφή ΔΑΑΔΣ, ξέρω γω !!!


Θα μου πεις τι κάθεσαι κι ασχολείσαι, αφού δεν μιλάει κανένας ???


Έλα μου ντε !!!!!!!!





😥😥😥

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ο καθένας κάνει ότι θέλει, παρκάρει όπου θέλει,βάζει γλάστρες, βάζει μηχανάκια, καφάσια καρέκλες,ποδήλατα, μέσα στον δρόμο.
Εδώ μαγαζατορες είχε βάλει γλάστρα με......χαλίκια!!!!
Παρκάρουν και στις διαβάσεις και η αστυνομία περνάει αδιάφορα.

Τελικά ποιος είναι ο ημεδαπός κλέφτης που πιάστηκε,?κι αυτόν τον καλύπτουμε,αντί να τον κάνουμε βουκινο σε όλο το χωριό,για να προσέχουμε τα πράγματα μας.

Ανώνυμος είπε...

Όλα λειτουργούν παράνομα.Ο Μπ@κ@ς δεν έχει προσληφθεί σαν οδηγός αλλά γενικών καθηκόντων.Παρανομα οδηγεί τα αυτοκίνητα.Αλλα είπαμε όλοι να βολευτουνε όχι να σκουπίζει δρόμους καί νά κλαδεύει δέντρα που κάνουν οι άλλοι.Υπαλληλοι του Δήμου περνουν τα δικά τους αυτοκίνητα για να πάνε για δουλειές του Δήμου.Ο ημεδαπός κλέφτης είναι επιφανής μαγαζατορας ψηλός και αδύνατος.Ξεκινησε να δουλεύει στα 50 τού.Ο αλλος είναι ο γνωστός τα πήρα από κάτω πρωιν σύμβουλος (Κρεμος Λεόντιος) φαρμακοτριφτης.Αραγε ποια είναι η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση?Για άλλη μία φορά ο φαρμακοποιός τα τσεπωσε.Εχει ο καιρός γυρίσματα.Καληνυχτα

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΠΕΤ-ΣΌΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια 9 χρονια προσπαθούσε ο Μπ@@@ας να βολευτεί και τον κόβαν λόγω χρεών στον δήμο .τωρα μαλλον τα ξεχρέωσε @@αβρουτ@@ κι ο κουβαρντάς δήμαρχος καθάρισε .έρχονται κι αλλα .κεκρωψ

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Κεκρωψ

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα