Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Και τι χρειάζεται.....

 Αυτή η σκάλα ???




Αφού έχει κι ... άλλη πρόσβαση, απ'την άλλη πλευρά, στα σκαλιά δίπλα στο Σύρο !!!


🤬🤬🤬


Κλείστε την εντελώς.


Θα βάλετε και περισσότερα τραπέζια !!!




Και μόλις περνάει η εικόνα, μην ξεχάσετε τα κεριά, τα λιβάνια και το "μεγάλο" Σταυρό !!!




Εξάλλου η υποκρισία είναι η "μόδα" της εποχής....


😥😥😥




«Ουαί εις εσάς,


 γραμματείς και


 Φαρισαίοι, υποκριταί


Ούτω και σεις έξωθεν

 μεν φαίνεσθε εις τους

 ανθρώπους δίκαιοι,

 έσωθεν είσθε πλήρεις

 υποκρίσεως και

 ανομίας».


25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εμείς οι λίγοι γραφικοί που παιρνάγαμε και κάναμε το Σταυρό μας βλέποντας την εκλησία, τώρα θα κάνουμε το Σταυρό βλέποντας αυτόν που ξεκοκαλιζη την μπριτζολα;
Ε ρε!

Ανώνυμος είπε...

Βρε άχρηστοι βρε ανίδεοι την πόρτα στο φρεάτιο την κανετε,στο πιο κάτω σκαλοπάτι πρέπει,που έχει και περισσότερο βάθος.

Α ρε πεταλωτής είστε ολοι

Ανώνυμος είπε...

Για να είσαι ενημερωμενος. Αν αυτό που είναι στην Αντίκυρα το λες κλειστό μάλλον δεν το ξέρεις καθόλου στα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ είναι ιδιοτικο οπότε μόνο το Δίστομο έχει πατριωτη.

Ανώνυμος είπε...

Ας είχαμε αυτό που έχει η Αντίκυρα και ευχαριστημένοι θα είμαστε.

Αν είσαι από την Αράχωβα είμαστε πατριώτες αλλιώς δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι από Αντίκυρα και ΣΥΓΝΩΜΗ για το "πατριώτης" Αραχοβιτη.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις λείπει και ο Παπακώστας,είναι με ιλλιγο από το μπολι

Ανώνυμος είπε...

Προς 20'29 Αυτό θα πει:
ΠΑΣ ΜΗ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ
Ελπίζω να μην είστε πολλοί γιατί πάμε χαμένοι ΜΕΓΑΛΕ.

Nick Charitos είπε...

Να σε αποκαλέσει Έλληνας "πατριώτη" και να πει ο άλλος: "δε νομίζω" !!!!! 😮😮😮

Άρση ελληνικής ιθαγένειας, κατευθείαν !!!

Ρε μην αμολατε "ρουκέτες" !!!

Έχουμε το .... γκρουπ Σταθά γι' αυτές τις δουλειές. Φτάνει !!!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος νομίζει ότι έχει τα ίδια ιδανικα και τα ίδια συμφέροντα σε τοπικό επίπεδο με Δίστομο κ Αντίκυρα τότε μπορεί να τους αποκαλεί και συνδημότες και πατριώτες και γείτονες.
Εγώ αυτούς που φθονούν το χωριό μου που μας κλέψανε το όνομα που που κ .τ.λ. δεν τους θέλω και δεν νομίζω να έχουμε και κοινά συμφέροντα σαν τοπικές κοινωνίες.

Nick Charitos είπε...

Ανώνυμος 21 Αυγούστου, 2021 10:13


"Μας έκλεψαν" το όνομα: Αν δεν κάνω λάθος το όνομα και όλα τα υπόλοιπα, χάθηκαν με ευθύνη Αραχοβιτών.

Εκτός αν πούμε πως Λεόντιος & σια ήταν τίποτα παιδάκια τότε και τους κορόιδεψαν. Πράγμα που δεν ισχύει. Ήξεραν τι έκαναν και πολύ καλά μάλιστα. Ή τι δεν ... έκαναν !!! 😜😜😜

Κοινά συμφέροντα αν δεν έχουμε, θα πρέπει να ... αποκτήσουμε !!!!! 😃

Εννοώ πως καλώς ή κακώς ο δήμος αυτός δημιουργήθηκε. Εκ των πραγμάτων συνεργαζόμαστε. Είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Ενέργειες απόσχισης ευπρόσδεκτες. Όχι μπαρουφολογιες του coca cola και πυροτεχνήματα στον αέρα. Επί πραγματικού. Με σχέδιο. Με δικηγόρους που το "έχουν" το θέμα.
Μέχρι τότε όμως, (που μπορεί να είναι και .... ποτέ), συνεργαζόμαστε.

Μας φθονούν: Χαιρετίσματα. Ούτε τα μικρά παιδιά δεν τα λένε αυτά. Σε λίγο θα μας πεις, πως η Αράχοβα είναι η κατοικία των θεών και θέλουν να μας βγάλουν τα μάτια.

Εντάξει, είναι το χωριό μας, προφανώς το αγαπάμε, αλλά και κάθε μέρος έχει τις ομορφιές του.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η γύρω περιοχή, συμπεριλαμβανομένων και περιοχών εκτός του δήμου μας ( Ιτέα, Δελφοί, Γαλαξίδι κτλ) είναι ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟΣ τόπος.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ. Όχι μεμονωμένα μέρη. Πακέτο.

Έχεις σκεφτεί πως πχ αυτός που έρχεται τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στην Αράχοβα, την θεωρεί εκπληκτική γιατί περνάει πολύ ωραία δύο ημέρες στην Αράχοβα, αλλά την Δευτέρα έχει την ευκαιρία να κατέβει δίπλα στην θάλασσα για ουζομεζέδες. Λειτουργεί συνδυαστικά κάπως. Δεν είναι εγκλωβισμένος σε ένα μέρος.

Ή δεν θα πας ένα επισκέπτη με ΥΠΕΡΗΦΆΝΕΙΑ στον Όσιο Λουκά. Υπερηφάνεια γιατί υπάρχει στον τόπο μας. Εκεί είμαστε όλοι μαζί. Μετά πάλι μόνο Αραχοβα ξέρω γω ??? Ε όχι.......

Ας μην έχουμε "τοπικιστικη" αλαζονεία, γιατί μετά και οι υπόλοιποι θα λένε "οι Αραχοβιτες την έχουν δει κάπως" κι άμα υπάρξει ποτέ συννενόηση και συνεργασία, σφύρα μου κλέφτικα εμένα ........

Αααααυτα επί του παρόντος !!!

Ανώνυμος είπε...

Προς10'13:
Ποιο όνομα σου έκλεψαν;Εσείς θέλατε Δήμος Αράχωβας.Οι άλλοι Δήμος Διστόμου.Εμεις ζητήσαμε να ονομαστή Δήμος ΔΑΑ και όχι μόνο Αντίκυρας γιατί δεν θέλαμε να σας αφήσουμε απ' έξω.
Οπως εσύ φίλε μου αγαπάς το χωριό σου έτσι αγαπούν και οι άλλοι τα δικά τους.
Για ποιον πόλεμο και συμφέροντα μιλάς.Ολοι εμείς ερχόμαστε στην Αράχωβα έστω για ένα
ποτό κι ας το πληρώνουμε καραβισο.
Για το χάλι που επικρατεί στον Δήμο ΔΑΑ αποκλειστικά την ευθύνη την έχει η γνωστη ομάδα των Αραχωβιτων που εσείς οι ίδιοι αποκαλείται "συμμορία" και δεν έχετε άδικο τουλάχιστον σ αυτό.
Κοίτα λοιπόν να βγάλεις το μισό σου άλλου.
Όσο για το πατριώτης.....εγώ θα σε αποκαλώ ΠΑΤΡΙΩΤΗ έτσι ρε.... πατριωτη ...μέχρι να σου περάσει.Αντε τώρα και τα ξαναλέμε.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος τα προβλήματα στον Αντίκυρα η πρόεδρος βγήκε από καραντίνα .Δευτέρα πειανη δουλεια

Στυλιανός Μπακολουκάς είπε...

Για να καταλάβω ρε παιδιά!
Τι θα σας πείραζε και σε ποιο σημείο θα επηρεαζόταν το …αξιοθέατο της περιοχής, αν ό τοίχος που βλέπουμε να έχει χτιστεί με τούβλα καλυφτεί από καλαίσθητη πέτρα, ίδια με τον τοίχο του σπιτιού και του τοιχίου.
Αν ο χώρος που θα δημιουργηθεί, καταληφθεί από καλαίσθητα τραπεζοκαθίσματα της συγκεκριμένης Ταβέρνας, της οποίας οι ιδιοκτήτες έχουν αποδείξει τον σεβασμό στην παράδοση όπως όλοι γνωρίζουμε.
Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο σημείο των σκαλοπατιών είναι τυφλό και μη χρησιμοποιήσιμο.
Άραγε μήπως είμαστε λίγο περισσότερο επικριτικοί από όσο μας αρμόζει;
Λάβετε υπ’ όψη σας ότι στην περιοχή δημιουργείται μια νέα αγορά μα καλαίσθητα μαγαζιά! Επομένως αν αυτή η γωνιά αποκτήσει ζωή, θα μεταβάλει τη γενικότερη εικόνα!
Ας μην είμαστε λοιπόν υπερβολικοί!!!!

Ανώνυμος είπε...

17:24, καμια αντίρρηση για προσπάθεια αναβάθμισης της περιοχής, αλλά με σεβασμό στους ισχύοντες νόμους και στο παραδοσιακό χρώμα του χωριού, που στη συγκεκριμένη περίπτωση καταπατώνται βάναυσα!!! Ας επιληφθούν λοιπόν του θέματος οι αρμόδιες αρχές για την βέλτιστη λύση και ας καταλογιστούν οι ευθύνες στους αυτόκλητους σωτήρες-αναπτυξιολόγους.... όσο για τους επιχειρηματίες-επωφελούμενους θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν πρώτον να απλώνουν επιχειρηματικά τα πόδια τους μέχρις εκεί που φτάνει το πάπλωμά τους και δεύτερον να σέβονται τον περιβάλλοντα χώρο τους, δλδ το πιο πολυφωτογραφημένο χαρακτηριστικό σημείο της Αράχωβας, με το διατηρητέο Λαογραφικό Μουσείο (παλιό Δημοτικό Σχολείο,έργο Συγγρού) και το εμβληματικό Ρολόι-σήμα κατατεθέν της! Πήραν άδεια και από ποιόν ή έγραψαν τους νόμους στα παλιά τους τα παπούτσια, θεωρώντας ότι σαν «ειδικοί» είναι υπεράνω;;;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια κ´ εκείνο το εικονοστάσι που πιάνει εκμεταλλεύσιμο χώρο για τα τραπρεζοκαθίσματα τί το θέλουν και δεν το πετάνε από εκεί;;;🥵🤬

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ντε κ καλα πρεπει να φτιαχτει χωρος για 2 τραπεζια, δε νομιζω οτι χωραει παραπανω,και να καταπατωνται οι νομοι, που ζουμε;;;
Δηλαδη οτι θελει ο καθενας μπορει να φτιαξει με εντολη δημαρχου.


Κ μη μου πειτε οτι ηρθε η αρχαιολογικη υπηρεσια κ εδωσε αδεια γιατι γελανε κ οι πετρες.

Ανώνυμος είπε...

Η συμφωνία ήταν Δήμος Διστόμου με έδρα την Αράχωβα.Ο μεγάλο δημοσιογράφος έβαλε μέσον γιατί ήταν το ΠΑΣΟΚ και η ανακοίνωση βγήκε Δήμος Διστόμου με έδρα το Δίστομο ,αρχησαν τα τηλέφωνα και βγήκε διόρθωση Δήμος Διστόμου Αράχωβας,το βλέπουν οι Αντικυραιοι και παίρνουν τηλ το βαθύ ΠΑΣΟΚ και βγαίνει διορθώση και με το όνομα της Αντίκυρας.

Ναι ρε φίλε είμαστε τοπικιστες.
Όσο για την συμμορία της Αράχωβας για ρώτα για το δάνειο της Αντίκυρας,που το είχε πάρει μέσο της εταιρείας που είχε ,ρώτα να μάθεις και μετά έλα.Για ρώτα πόσα λεφτά πήρε πόσες φορές και περιμένω την ανάρτηση σου.

Φίλε Στέργιο πάντα είναι καλή η ανάπτυξη γιατί όλοι μας βγαίνουμε κερδισμένοι,τώρα τα δύο τραπέζια τι κέρδος θα έχουν δεν ξέρω.
Αυτές όμως οι δουλειές έχουν μελέτες αποφάσεις,και δεν γίνονται παραδοσιακά τον Αύγουστο που δεν δουλεύει η πολεοδομία.

Τώρα σε άλλους αρέσει σ άλλους όχι πάντως σωστό κ νόμιμο δεν είναι.

Απ' την άλλη όλα ωραία αν τα βλέπεις και τα απολαμβάνεις για ΣΚ αλλά αν μένεις όλο το χρόνο έχεις αλλά προβλήματα και άλλη αντιμετώπιση.

Και γιατί να μην γίνει δρόμος αμαξωτος να εξυπηρετηθούν και οι περίοικοιη κλίση είναι καλή.

Τι θα λέγατε να βγάζατε τ αυτοκίνητα όταν έρχεστε από Αθήνα,να τα πηγαίνατε κάτω στο πάρκινγκ και μπροστά στα σπίτια σας αντί για αυτοκίνητα είχαμε ζαρτινιερες με λουλούδια?

Θα σας άρεσε και βέβαια όχι μας αρέσει κάτι όταν δεν ενοχλεί εμάς αλλά τους άλλους.

Εν ολίγοις να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα κι όλα καλά.




Nick Charitos είπε...

Την άποψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου που έχει πλήρη άγνοια και τον αριθμό απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, που δεν .... υπάρχει !!!

Το τοπικό κάνει γνωμοδότηση. Οι ίδιοι τα έλεγαν.

Επίσης, σε δημόσιο χώρο, έργα του δήμου τα εκτελεί ιδιώτης, προς όφελος του !!!

Πολύ καλά.

Μεθαύριο όμως που θα κτίσω, καλαίσθητο πέτρινο γκαράζ μέσα στην .... πλατεία, δίπλα στο σπίτι μου, να μην μου πουν τίποτα.

Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας.

😰😰😰

Ανώνυμος είπε...

Προς 20:31
Αφού ξέρεις τόσο καλά τα πράγματα πες μας πόσο ήταν το δάνειο τις εταιρείας στην Αντίκυρα.Εγω εκείνο που ξέρω είναι ότι επί Πατσανταρα πληρώθηκαν πάνω από 2000000€ χρεει τις Αράχοβας χωρίς παραστατικά και ότι ακόμα πληρώνουμε χρεει τις Αράχοβας μέσω δικαστικών αποφάσεων γιατί ήταν λέει εργα δια λόγου Αντρέου Λεοντίου .
Όσο για το όνομα ας προσεχατε όπως προσέξαμε εμείς.
Αυτά προς το παρόν ......ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δικέ μου Διστομίτη !!!!21 Αυγούστου, 2021 22:06 άσε τις παπαριές και τρώγε, διότι χωρίς την Αράχωβα Δήμος ΔΕΝ υπάρχει! Θα πάτε όλοι στη Λειβαδιά! Σεβασμός λοιπόν και μόκο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το εικονοστάσι πρέπει να μπεί ακριβώς στην αρχή της σκάλας για να αναδειχτεί! Εκεί που είναι τώρα χάνεται!!!! Ανοίξτε τα μάτια σας γκαβαραπάδες !!!! γκάπ γκάπ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άκου ψωριάρη . Το 75 % εσόδων του δήμου προέρχονται απο την Αραχωβα και πανε σε ολο τον δήμο . Τα λεφτά των σνεμογενητριων ομως πανε στο Δίστομο . ας όψεται ο πράσινο ρουφιάνος κι ο Λάμπρου . Αλλα αφου τα πιάσαμε ολα πες μου γιατι σας βρίζουνε 4 χωριά . Σας Ζηλεύουνε ;; Τον τουρισμό σας ; τι ;;

Ανώνυμος είπε...

Πείτε στον κουτσόγερο φωτορεπόρτερ ότι σε γαλλική φάμπρικα θα έχει μεγαλώσει και το γ!δ! Τον γ!ο του��

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη σήμερα Δευτέρα δεν είδαμε έργα. Ούτε το Σάββατο.
Η δράση φέρνει και την αντίδραση, λέω...

Nick Charitos είπε...

23 Αυγούστου, 2021 17:00


Σοβαρά ???

Είμαι εκτός Αράχοβας, δεν το ξέρω.

Μακάρι αλλά ....... ☹️☹️☹️

Τέλος πάντων, θα δείξει .....

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...