Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Προς όφελος του ... Δήμου, λέει !!!

 Έχουμε κι άλλους τέτοιους "ευεργέτες" στο χωριό ???





Ενώ η επιχείρηση δεν θα ... ωφεληθεί καθόλου !!!


😂😂😂






Αθάνατες ελληνικές ταινίες !!!

😜😜😜


*Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις, είναι εντελώς συμπτωματική.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά εμείς χαζοί είμαστε δεν βλέπουμε?
Αλλά τα σχέδια τα έριξε ο πεταλωτής(Βικιλεξικό),ο οποίος είναι τέρας στις κατασκευές,αλλά όπως φαίνεται έχει πρόβλημα με το μέτρο.

Ανώνυμος είπε...



Πριν προλάβει να παγωση το μελάνη από την υποβολή παραίτησης του στρατηγού ο τενίστας έτρεξε στο Δημαρχείο στην Αραχωβα να αναλάβει καθήκοντα για να μην υπάρξει κενό και μείνουν πίσω οι δουλειές.

Το γραφειο σχεδιασμού και προπαγάνδας των ραδιουργων πολιτών με την αναγκαστική παρετηση στρατηγού κατάφερε: -εστειλε μήνυμα σε όσους έχουν άποψη και δεν ψηφίζουν ότι λέει ο ψευτοδημαρχος φεύγει με όποιον τρόπο - μένει η Δημητρούλα που είχε μπει με κλήρωση αντί του τενίστα και έπρεπε να φυγή.

Εδω αναγνωρίζεται βέβαια και η πλήρης υποταγή της στις ορέξεις του ψευτοδημαρχου. Θα ικανοποιηθεί η φιλοδοξία του εξωγήινου Αγγελοπουλου να γινη πρόεδρος του δ/σ στη θέσι που είχαν υποσχεθεί στον στρατηγό-εστειλαν ...μήνυμα στην ΣΥΜΟΡΙΑ για το ποιος έχει το πάνω χέρι(βλέπε φακ. πάρκιν και απειλές ότι θα τον στείλει στην δικαιοσύνη) - με την αναγκαστική παραίτηση ;; του γιατρού που του είχαν τάξει ότι θα γινη κάπου διευθυντής ενώ ο ίδιος ξέρει ότι είναι θέμα προιπυρεσιας και προσοντων αλλά του αρέσει να του τάζουν γιατί τέτοιος είναι θα μπει στο δ/σ και ο άλλος τις παρέας ΜΕΤΡ τις διαπλοκής και του ρουσφετιου ο ΑΡΚΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ να γίνετε ο εξ Αντίκυρας Νικολάκης στέλνοντας έτσι ακόμα ένα μήνυμα στην ΣΥΜΟΡΙΑ να καθήσει στο αβγά της.

Ανώνυμος είπε...

Τα γραπτά μένουν και μπας και λογοδοτήσουν μια μέρα απ' τ'ς μέρες για αυτήν την αίτηση!
Δεν ξέρω, λέω.👺☠️

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός γαρ εγγύς.......

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...