Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Οι ανεμβολίαστοι.....

 Κι η προπαγάνδα !!!




Ώστε τζάμπα μάγκας ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ???


🤔🤔🤔


Αλλά όταν κάποιοι κατηγορούσαν τον Τσιοδρα, ήταν κακοί ???


Φαίνεται πως ΜΟΝΟ οι γιατροί που υποστηρίζουν το αφήγημα της κυβέρνησης είναι καλοί.


Τρίζουν τα κόκκαλα του ... Χίτλερ !!!


Δεν γνωρίζω ακριβώς την θέση του ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ κ. Κούβελα, αλλά θα σας μεταφέρω μέσες άκρες την άποψη του καθηγητή κ. Ιωαννίδη για το θέμα (εύκολα εντοπίζονται οι ακριβείς δηλώσεις).


Υπέρ των εμβολιασμών για πάνω των 60 ετών, οπωσδήποτε κατά για κάτω των 40 ετών, ενώ το μεσοδιάστημα 40 με 60 εξαρτάται απ'τον κάθε άνθρωπο πχ αν έχει καλή υγεία, υποκείμενα νοσήματα κτλ κτλ και είναι θέμα συζήτησης με τον γιατρό του καθενός.


"ΕΓΩ στην ηλικία που είμαι ( λέει ο καθηγητής) και έχοντας καλή υγεία, θα μπορούσα να μην εμβολιαστώ. Λόγω επαγγέλματος όμως, έρχομαι σε κοντινή απόσταση με γηραιούς καθηγητές πχ σε συνέδρια αλλά και ασθενείς στα νοσοκομεία, οπότε αποφάσισα να το κάνω".


ΔΕΝ απέκρυψε ΠΟΤΕ ότι εμβολιάστηκε, αλλά εξήγησε επακριβώς την θέση του.


Με συγχωρείτε για την απλοποίηση του λόγου του, αλλά όπως είπα είναι εύκολο να βρείτε τις ακριβείς δηλώσεις.


Φαντάζομαι παρόμοια είναι και η θέση του κ. Κούβελα.


Πάμε όμως σε ένα ερώτημα που έθεσε ο Κούβελας:


Διδάσκεται στο 2ο έτος φαρμακολογίας (ανέφερε συγκεκριμένα το μάθημα, έτος, βιβλίο κτλ κτλ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και αντίστοιχα στα υπόλοιπα πανεπιστήμια, πως εμβόλιο ή φάρμακο σε φάση δοκιμής ΔΕΝ δίνεται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο σε εγκύους και παιδιά ???


Διδάσκεται εδώ και κάτι δεκαετίες δηλαδή, όχι πρόσφατα.


Οπότε ή οι αυτοί που έγραψαν αυτά τα βιβλία και αυτοί που τα δίδασκαν δεκαετίες ολόκληρες είναι εγκληματίες ή οι κύριοι της κυβέρνησης που άνοιξαν την πλατφόρμα πχ για παιδιά 12 έως 17 !!!


Και τα δύο δεν γίνεται.


Οπότε το θέμα ΔΕΝ είναι αν είναι τζάμπα μάγκας ο Κούβελας ή ο κάθε Κούβελας, αλλά γιατί ΔΕΝ απαντούν σε εύλογα ερωτήματα οι κυβερνητικοί.


Φαίνεται έχουν τους λόγους τους, που έχουν βγάλει το σκασμό....


😜😜😜


Βέβαια τα ... γατσόπουλα, βγήκαν να μιλήσουν για κεραμίδια:





Για αυτούς που είναι "μακριά" βέβαια.


Εκ του ασφαλούς.


Γιατί για τα εκτρώματα μέσα στο χωριό κατεβαίνουν απ'τα κεραμύδια, μπαίνουν στο κοτέτσι και κάνουν .....κο κο κο !!!!!


😂😂😂




Η θητεία σας όμως είναι λίγη.

Και λήγει .....

😜😜😜

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα κ. Γιαννελο! Ότι πείτε κ. Γιαννελο! ΣΤΙΣ διαταγές σας κ. Γιαννελο! Συμφωνούμε και εμείς με τον κ. Ανδριτσο για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ο λαλίστατος Γιαννελος για την σκάλα στην Παναγία δημοσίευσε τίποτα ή μόνο για τα εμβόλια νοιάζεται; Ντροπή μετά από τόσα χρόνια στα κοινά να μην περνεις θέση Στάθη..

Nick Charitos είπε...

Ανώνυμος 01 Σεπτεμβρίου, 2021 09:20

Θα ... περιμένεις πάρα πολύ !!!

😜😜😜

Ανώνυμος είπε...

01 Σεπτεμβρίου, 2021 09:20 Ζητάς από τον κολοτούμπα να πάρει θέσει; Η δουλειά τους είναι να τα λέει και έτσι και γιουβέτσι. Σε όλα τα συμβούλια αυτό έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός λέει χιλιάδες παπαριες όταν μας κουβαλιέται, αλλά για το σέντερ κουβέντα! Για τα σφαγεία άχνα! για την παγία λέξη. Δουλειά του είναι όλα να τα στρογγυλεύει.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...