Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Μπακογιάννης vs ... Μητσοτάκης Β' !!!

Ετοιμάζεται ο... Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο Β’;



Όσοι είδαν προσεκτικά τα πλάνα και τις φωτογραφίες από το δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην οικία του, στον Έλληνα ομόλογό του, θα διαπίστωσαν πως στο τραπέζι δεν κάθονταν τέσσερις συνδαιτημόνες, αλλά έξι:

δεν συνέφαγαν, δηλαδή, μόνο τα ζεύγη Νετανιάχου και Μητσοτάκη, αλλά ήταν προσκεκλημένοι και οι γιοι τους, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Γαΐθ Νετανιάχου.

Μάλιστα, τα «βλαστάρια» των δυο πρωθυπουργών, όπως φαίνεται στα πλάνα, μετείχαν κανονικά στις συζητήσεις και δεν παρίσταντο απλώς. Ως εκ τούτου, στα «πηγαδάκια» στη ΝΔ περίσσεψαν τα σχόλια ότι η οικογένεια Μητσοτάκη ετοιμάζει... την επόμενη γενιά για να ριχτεί στην πολιτική. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι τα πολιτικά «τζάκια» διασώζονται λόγω της... αναπαραγωγής τους. Όμως, κι έτσι να ‘ναι, πριν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον Β’ προηγείται ένας άλλος Μητσοτάκης, που έχει όμως άλλο επώνυμο: τον λένε Μπακογιάννη.

Πηγή : matrix24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κατακτήσεις αιώνων έγιναν μπούμπερανγκ

  Γιατί η αφθονία ίσως είναι το «εισιτήριο»  για την καταστροφή της ανθρωπότητας Αμερικανός ακαδημαϊκός εξηγεί πως γύρισαν μπούμερανγκ στην ...