Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Η κατρακύλα της συμμορίας Σταθά

Παράνομα αναρτημένες προσωπικές φωτό


Στην μάχη υπεράσπισης των αθλιοτήτων Σταθά !!!

Καλά με τι τους ελέγχει ???

Όπως βλέπουμε στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, σε επώνυμο σχόλιο μου στην ανάρτηση από το γραφείο τύπου του Σταθά ή αλλιώς e-hani.blogspot.gr, ο διαχειριστής του blog προβαίνει σε παράνομη ανάρτηση προσωπικών φωτογραφιών με σκοπό την προσβολή και εξαφάνιση κάθε αντίθετης φωνής, κάθε  φωνής διαμαρτυρίας στις αθλιότητες Σταθά.

Ξεχνάει βέβαια ο διαχειριστής του blog και ΠΛΗΡΩΣ ελεγχόμενος από την συμμορία Σταθά, πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΗ και στην διάρκεια καραντίνας, ενώ η λειτουργία του blog ως γραφείου τύπου του Σταθά είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ !!!

Και μπορεί η συμπάθεια ή η υποστήριξη σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή καταστάσεις, ενώ είναι ανθρώπινη και καθόλου κατακριτέα, όταν διαχειρίζεσαι ένα υποτίθεται αντικειμενικό blog, το οποίο τυγχάνει και ιδιαίτερα δημοφιλές στην περιοχή, καλό είναι να μην προκαλείς σύγχυση στους αναγνώστες για τους σκοπούς.

Η "εξαφάνιση" ειδήσεων όπως το αυτόφωρο Καραλή είναι χαρακτηριστική. Αν ρωτήσετε τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου Ένωση στο Αλουμίνιο κ. Τάκη Οικονόμου, θα έχει να διηγηθεί πολλές τέτοιες ιστορίες.

Γι'αυτό τους έχω καλέσει κατ' επανάληψη να το μετονομάσουν σε πχ giannis.stathas.blogspot.gr, το οποίο μετά βάζεις ότι είδηση θέλεις χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς. Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος για τους σκοπούς.

Το άρθρο πάντως για τους αριστερούς φασίστες παραμένει επίκαιρο (βλ. ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα