Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Γιαννέλος στα χνάρια ... Σταθά !!!

Εμ βέβαια, αν δεν ταιριάζανε


 δεν θα ... συμπεθεριάζανε !!!

Ο Γιαννέλος ο οποίος αρθρογραφεί κατ' επανάληψη στο Facebook, κατηγορεί τους υπόλοιπους χρήστες του Facebook ως ... "πουθενατζήδες"  !!!

Σε μια επίδειξη "δημοκρατικότητας" αλλά Σταθά βέβαια. Φαίνεται πως πιστεύει πως μόνο ο ίδιος έχει το δικαίωμα να κάνει αναρτήσεις, οι οποίες και πρέπει να είναι εγκωμιαστικές βέβαια για τον μοναδικό στο είδος του γιδοβοσκο- Δήμαρχο - συνδικαλιστή- βιομηχανικό εργάτη - μέντορα στο ΕΚΛ και γενικά "πολυμήχανου" ως άλλο ... Οδυσσέα !!!!!!!

Γράφει ο Γιαννέλος πως αφού τον κατηγορούν κάνει καλά την δουλειά του. Καταρχήν και τον ... Παπαδημούλη κατηγορούν για την "Παπαδημούπολη", άρα μάλλον καλά κάνει κι αυτός που εκμεταλλεύεται μετανάστες. Ή μήπως όχι ???

Πέραν από εκεί έρχεται σε αντίθεση με αυτό που "πουλάει" ο Σταθάς όλα τα χρόνια, ότι δήθεν "κερδίσανε" το δικαίωμα να τους χαιρετάει όλος ο κόσμος. Τώρα αλλάζουν το "ποίημα" ως γνήσιοι πολιτικάντηδες.

Αλλά δεν είναι το μόνο. Ορισμένοι "πουθενατζήδες" είναι πρώην συνεργάτες του Γιαννελου, με τους οποίους αλώνιζαν στον Δήμο επί Πατσανταρα και οι οποίοι έκαναν το "μέγα έγκλημα" και διαφοροποιήθηκαν στην πορεία.

Οποία ... Δημοκρατία !!!!!!!

Βέβαια επί της ουσίας γι' αυτά που λέει το τοπικό συμβούλιο, κουβέντα !!!!! Γνήσια συκοφαντική τακτική. Γενικότητες, αναφορές σε "πουθενατζήδες" (τρέχα γυρευε), αυθαίρετα ποσοστά του 20% κλπ κλπ και επί της ουσίας το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Εύγε άξιο τέκνο της σχολής Σταθά.

Οι αναφορές σε ... ταψιά του 2015 ΔΕΝ δημιουργούν ΚΑΘΟΛΟΥ καλούς συνειρμούς στους δημότες. Καλά τι είδους συναλλαγές είναι αυτές ??? 

Εξηγήσεις κύριοι. Ένθεν και ένθεν.

Και "κουλαρε" Στάθη, αν δεν έχεις κάνει καμμιά αγοραπωλησία τον τελευταίο καιρό το ... Facebook ΔΕΝ σου ανήκει !!!

Αν πάλι παρουσιάσεις τίποτα ... τιμολόγια από τον Ζουκεμπεργκ, συγνώμη κιόλας !!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα