Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Ο Δήμαρχος του ... αυτόφωρου !!!

Ποινικοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος ?


Όπως ήδη κάποιοι θα έχουν διαβάσει και βλέπουμε και ΕΔΩ, συνδικαλιστής του εργοστασίου του Αλουμινίου της Ελλάδας στα Άσπρα Σπίτια ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, κατόπιν καταγγελίας του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.

Διοίκηση στο ΕΚΛ είναι η παράταξη του νυν δημάρχου ΔΑΑ κ. Ιωάννη Σταθά, ο οποίος βέβαια είναι σε αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΚΛ.  

Κι όλα αυτά επειδή απλά γνωστοποίησε με δελτίο τύπου (Δείτε Εδώτην δικαίωσή του από το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς, σχετικά με την προ λίγων μηνών διαγραφή του από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, που διενεργήθηκε παράτυπα από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δευτεροβάθμιο Όργανο) κι όχι από συνέλευση των εργαζομένων (Πρωτοβάθμιο Όργανο).

Αυτό που είπε δηλαδή το Πρωτοδικείο είναι πως υπήρξε ΣΑΦΕΣΤΑΣΤΗ παράβαση της ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑΣ και πιθανότατα δεν μπήκε καθόλου στην ουσία της υπόθεσης, αν ο λόγος της διαγραφής ήταν ορθός ή όχι. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι ήταν σωστός όμως (που τώρα δεν έχει πλέον καμμιά σημασία), το Πρωτοδικείο λέει και πολύ σωστά πως την διαγραφή πραγματοποίησε άλλο συνδικαλιστικό όργανο από το προβλεπόμενο, συνεπώς καθίσταται ΑΥΤΟΔΙΚΑΊΩΣ ΑΚΥΡΗ.

Ποιός όμως ήταν ο εμπνευστής και εισηγητής της διαγραφής ; Μα βέβαια ο νυν δήμαρχος ΔΑΑ κ. Ιωάννης Σταθάς, παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες του blog, κοντινοί συνεργάτες του τον προειδοποίησαν πως είναι λάθος. 

Γι'αυτό και υποστηρίζουμε πως είναι σε αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΚΛ, ο οποίος δεν αποκλείεται να ενεργεί και "κατ' εντολήν" Σταθά βέβαια. Τι "χες Γιάννη, τι "χα πάντα !!!

Βέβαια και επειδή ο Σταθάς και ο πρόεδρος του ΕΚΛ ΔΕΝ αρέσκονται να διαβάζουν κάτι αντίθετο από την άποψη τους ( λέγεται και φασισμός αυτό ή όχι ???) πιθανώς ο κάτοχος του παρόντος blog να βρεθεί σε κάνα .... αυτόφωρο, αφού η "κατρακύλα" Σταθά δεν φαίνεται να έχει τέλος. Δεν πειράζει, τίτλος τιμής θα είναι.

Αναφερθήκαμε σε "κατρακύλα" Σταθά. Καταρχήν να αναφέρουμε ότι η είδηση της δικαίωσης Καραλή ΑΡΧΙΚΑ "ανέβηκε" στο ελεγχόμενο απ' το Σταθά e-hani.blogspot (πιθανώς από λάθος ή κακή συνεννόηση) και στην συνέχεια ... εξαφανίστηκε !!! 

Κι αυτή είναι η "δημοκρατία" κατά τον Σταθά :

 όποια είδηση δεν μας άρεσει την εξαφανίζουμε και οι υπόλοιποι ... αυτόφωρο !!!

Να δούμε κι ΕΔΩ όμως την ανακοίνωση του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας, που ΚΑΤΑΓΓΈΛΕΙ πολύ σοβαρά πράγματα όπως : υποβάθμιση και απαξίωση τοπικού συμβουλίου, προσπάθεια να ματαιωθεί ο ελεγκτικός ρόλος του (!!!), δεν σηκώνει ούτε τα τηλέφωνα ο Δήμαρχος κτλ κτλ.

Δύο (2) ημέρες μετά, απάντηση από τον Δήμαρχο : ΚΑΜΜΙΑ !!!

Φαίνεται πως οι καταγγελίες του τοπικού είναι απόλυτα αληθινές και ο Δήμαρχος απαξιώνει και τους δημότες που περιμένουν να ενημερωθούν.

Πάντως προς διευκόλυνση της διαδικασίας και αν υποθέσουμε πως θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο και μέλη του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας, μαζί με τον υπογράφοντα, να ενημερώσω πως με μερικά μέλη μένουμε στην συνοικία Άγιος Γεώργιος, οπότε μπορεί να έρθει ένα μόνο .... περιπολικό να μας παραλάβει !!!



Επί τη ευκαιρία, να θυμίσουμε και το εξής άρθρο βλ. ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα