Κυριακή 19 Μαΐου 2019

«Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα»

Άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και του αγώνα

Με επικεφαλής τη Νίκη Πολυζώη, Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Φωκίδας και  υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο τον εκλεκτό συνάδελφο και φίλο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟ κατέρχεται, για δεύτερη φορά, στις περιφερειακές εκλογές  η «Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα».

 Στο ψηφοδέλτιο της, όπως αναφέρουν,  συμμετέχουν «άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και του αγώνα, εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα,  άνεργοι/ες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, συνδικαλιστές/στριες, αγωνιστές και αγωνίστριες των τοπικών κινημάτων, νέοι και νέες που συμμετέχουν στα νεολαιίστικα κινήματα, επιστήμονες κ.ά. 
Για όλους εμάς η ενασχόληση με τα κοινά είναι τρόπος ζωής, έκφραση της συλλογικής δράσης, μέρος ενός όμορφου αγώνα για μια άλλη κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπων και φύσης».
«Η Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα» δηλώνει παρούσα για μια ακόμα φορά «στη μάχη ενάντια στο πλαίσιο – θηλιά που χτίζουν οι κυβερνήσεις, η Ε.Ε., δήμαρχοι και περιφερειάρχες και η οποία καθιστά ακόμα εντονότερη την οικονομική και κοινωνική κρίση για τους λαούς. Επιδίωξη μας είναι η συγκρότηση ενός μαζικού, μαχητικού και ανατρεπτικού ρεύματος αντιπολίτευσης ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική και τους σχεδιασμούς της μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο».
Στο ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας συμμετέχουν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:

BΑΦΕΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΝΤΟΒΟΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ
ΡΟΔΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΕΦΕΡΛΗ – ΦΡΑΝΤΖΗ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΟΝΔΡΟΥ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...