Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ανοικτή επιστολή προς την παράταξη Σταθά

Οι "ενεργοί πολίτες" είναι και... ενεργοί στον έλεγχο ??? 


Η παράταξη ''ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ'' του … ''σωτήρα'' Σταθά (εδώ γελάνε), έχει την τιμή να έχει ως επικεφαλής ένα πρώην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και θεωρητικά ιδιαίτερα ευαίσθητο για τα εργασιακά.

Παράλληλα έχει στελέχη και υποψήφιους συμβούλους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι αφού κόπτονται για το καλό του τόπου και των κατοίκων, ΔΕΝ έχουμε καμμιά αμφιβολία πως στις επιχειρήσεις τους τηρείται η εργατική νομοθεσία 100% (σε συνάρτηση πάντα και με τον επικεφαλής).

1. Απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση προς την ως άνω αναφερόμενη παράταξη, να δώσει στην δημοσιότητα τις ΑΠΔ (αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις) των επιχειρήσεων των υποψήφιων συμβούλων.

Με αυτό τον τρόπο και ο πλέον κακοήθεις ή κακόπιστος, θα πειστεί πως η εργατική νομοθεσία (ωράριο, πληρωμένες υπερωρίες, ποσό ημερομισθίου, ένσημα κτλ κτλ ) ΤΗΡΕΙΤΑΙ 100 %. 

Επειδή πρόσφατη είναι η εκδήλωση των οινοποιείων με τίτλο ''ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ'', θα μπορούσαν να το ονομάσουν ''ΑΝΟΙΚΤΕΣ … ΑΠΔ'' !!!

Μαρτυρίες ή συνεντεύξεις πρώην εργαζομένων (στους νυν μπορεί να ασκηθούν … πιέσεις), θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστες...…

Όχι μόνο συνεντεύξεις υποψήφιων συμβούλων για τον … μπροστάρη Σταθά !!!

2. Επίσης και επειδή η παράταξη Σταθά, ΔΕΝ προήλθε από παρθενογένεση, αλλά είναι συνέχεια της παράταξης Γεωργακού, να αναρτήσουν δημόσια τα χρέη των ξενοδόχων και καταστηματαρχών της παράταξης προς τον ΔΑΑ ΠΡΙΝ τις προηγούμενες εκλογές, την κατάσταση ΤΩΡΑ, ΑΝ και με ποιο τρόπο ρυθμίστηκαν.

Στην Τουρκία, κομμουνιστής Δήμαρχος ανάρτησε   τα οικονομικά στοιχεία του δήμου στην είσοδο του κτιρίου στη διάθεση δηλαδή κάθε δημότη. βλ. ΕΔΩ .

''ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ'' !!!

Αυτά και θα επανέλθουμε ……………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πφφφφφφφφφ 😂😂😂

  Έχετε πλάκα δεν λέω Προσπάθεια υποβάθμισης της Αράχωβας, λέει !!! 😮😮😮😮😮