Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Θα σου πιω το... αίμα !!!

Όχι δεν το είπε ο Τσίπρας στον... Ερντογάν !!!  Πρόκειται για αμερικανική άσκηση πεζοναυτών. 



Αμερικανοί Πεζοναύτες πίνουν αίμα κόμπρας σε ασκήσεις στην Ταϊλάνδη


Το όνομα της άσκησης χαρακτηριστικό: «Cobra Gold» (το χρυσάφι της κόμπρας σε ελεύθερη μετάφραση;)… και διεξήχθη στην Ταϊλάνδη ανάμεσα στους τοπικούς Πεζοναύτες και τους Αμερικανούς ομόλογούς τους. Η άσκηση συμπεριλάμβανε κάτι το οποίο σε πολλούς θα μοιάζει ιδιαιτέρως άγριο: Πίνουν το αίμα κόμπρας, του γνωστού δηλητηριώδους φιδιού!

Πρόκειται για ετήσια άσκηση για τους Πεζοναύτες, μια από τις μεγαλύτερες στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να έχουν στείλει 6.800 άτομα προσωπικό, σε μια επίδειξη ισχύος και δέσμευσης στους τοπικούς συμμάχους, σε μια περιοχή όπου το μεγάλο φόβητρο ακούει στο όνομα «κινεζικός δράκος».

Φαίνεται όμως, ότι σειρά χωρών της περιοχής αρνούνται να προσαρμοστούν και να υποταχθούν στη θέληση του αδιαμφισβήτητου ηγεμόνα της περιοχής και εκπαιδεύονται μαζί με τους συμμάχους τους με τον πιο επαγγελματικό τρόπο για να περάσουν τα κατάλληλα αποτρεπτικά μηνύματα και αν χρειαστεί ποτέ, ω μη γένοιτο, να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη.

Στην άσκηση «Cobra Gold», φέτος συμμετέχουν συνολικά εφτά χώρες: Η οικοδέσποινα Ταϊλάνδη, οι ΗΠΑ, η Ινδονησία, η Ιαπωνία, η Μαλαισία, η Νότιος Κορέα και η Σιγκαπούρη, χώρες οι οποίες διαφέρουν ως προς το επίπεδο σχέσεων που διατηρούν με το Πεκίνο.

Μέρος της εκπαίδευσης αφορά μαθήματα και πρακτική εξάσκηση στην επιβίωση σε περιβάλλον ζούγκλας, μαθαίνοντας ποια ζώα και φυτά είναι ασφαλή για διατροφή, σε περίπτωση παγίδευσης εκεί για οποιονδήποτε λόγο. Σε αυτό εντάσσεται και η κατάποση αίματος κόμπρας.

Αυτό θεωρείται και ως επίδειξη ισχύος. Ινδονησιακές δυνάμεις το έκαναν πριν λίγο καιρό ενώπιον του Αμερικανού υπουργού Άμυνας, στρατηγού εν αποστρατεία των Πεζοναυτών, Τζέιμς Μάτις, ο οποίος έχτισε τη φήμη ενός σκληρού και συνάμα διανοούμενου Πεζοναύτη κατά τη διάρκεια της πολυετούς στρατιωτικής του καριέρας.

http://www.defence-point.gr

Pafsilipon : Ενημερωτικά απλώς, πρέπει απευθείας από το φίδι ή βγαίνει και σε.... freddo ???

Freddo Cobra Gold ξέρω 'γω και πάει η αγορά την.... τσακισαμε !!! 

Γιατί αυτοί που πίνουν αυτή την αηδία με ντομάτα μέσα, bloody mary ή όπως λέγεται, είναι καλύτεροι  ??? 

Freddo bloody Cobra Gold  με αληθινό αίμα  !!! 

Τα σπάει  !!! !!! !!! !!!!!!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα