Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Σκυλιά φονιάδες - ανθρώπινη "εφεύρεση" !!!

Ζευγάρι δέχτηκε φονική επίθεση από πιτ μπουλ. Νεκρή η γυναίκα. 



Οι αρχές κλήθηκαν να επέμβουν μετά από τηλεφώνημα και ανακάλυψαν ότι η γυναίκα και ο σύζυγός της είχαν δεχθεί άγρια επίθεση από τα δύο σκυλιά ενώ ο άντρας κατάφερε -αν και τραυματισμένος- να πυροβολήσει και να σκοτώσει το ένα από αυτά.

Η γυναίκα ήταν 66 ετών ενώ οι πληροφορίες του Fox News αναφέρουν πως τα σκυλιά ανήκαν σε έναν γείτονα του ζευγαριού. Η Lorraine Saylor βρέθηκε νεκρή με σοβαρά τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύεται.
σερίφης κάλεσε τους κατοίκους να είναι επιφυλακτικοί για το ένα σκυλί το οποίο διέφυγε και φέρεται να είναι τραυματισμένο.
Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές ενώ την Τρίτη αναμένεται να γίνει η νεκροψία στη σορό της γυναίκας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης των σκυλιών έχει συλληφθεί. Το νέο αυτό κρούσμα φονικής επίθεσης σκύλων έρχεται λίγες μόλις μέρες αφότου μια 22χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση από τα δικά της σκυλιά και βρέθηκε νεκρή. Η υπόθεση είχε προκαλέσει μεγάλο σοκ στις ΗΠΑ εξαιτίας του πώς έγινε η επίθεση…

Pafsilipon : Μια πρόχειρη έρευνα να κάνει κάποιος, θα δει πως τα σκυλιά αυτά, δεν υπήρχαν στην φύση και είναι κυριολεκτικά ανθρώπινη εφεύρεση (από διασταύρωση), με σκοπό να σκοτώνουν. Κυριολεκτικά  φονικές "μηχανές". 
Εκτράφηκαν ως σκυλιά μαχητές από διασταυρώσεις με σκύλους τύπου Μπουλντόγκ και Τεριέ.

Τελικά αυτά τα ζώα κατέληξαν να εκτρέφονται για να λαμβάνουν μέρος σε ένα απάνθρωπο και αιματηρό σπορ που ονομαζόταν «δάγκωμα». Οι θεατές το έβρισκαν εξαιρετικά διασκεδαστικό να παρακολουθούν τα μπουλντόγκ να αναμετρούνται με ταύρους, αρκούδες και άλλα μεγάλα ζώα. Σε αυτά τα βίαια θεάματα, ένα ή περισσότερα σκυλιά επιτίθονταν σε άλλα ζώα δαγκώνοντάς τα γύρω από το λαιμό και στο κεφάλι. Τα σκυλιά κρατούσαν το δάγκωμά τους ώσπου το ζώο να εξαντληθεί από την πάλη και την αιμορραγία. 

Το σπορ αυτό απαγορεύτηκε στις αρχές του 1800 (!!!), τα πιτ μπουλ μας.... έμειναν όμως.

Μια φονική μηχανή λοιπόν που επιτίθεται και σκοτώνει πότε άγνωστους και πότε τους ίδιους τους.... ιδιοκτήτες τους !!!

Σε ορισμένες χώρες χρειάζεται άδεια για την κατοχή πιτ μπουλ και βόλτα μπορεί να το βγάλει μόνο ο ιδιοκτήτης του και με φίμοτρο. 

Μια παγκόσμια απαγόρευση εκτροφής πιτ μπουλ και επαναφορά στην ΜΗ ύπαρξή τους, όπως ήταν η φύση πριν, δεν θα ήταν άστοχη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...