Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ο Μακρυγιάννης δικαιούταν να είναι σημαιοφόρος ???

Με κλήρωση ή με Αριστεία θα επιλέγονται οι σημαιοφόροι, είναι το κυρίαρχο θέμα στον δημόσιο διάλογο αυτές τις μέρες. Σέβομαι και τις δύο απόψεις, αλλά νομίζω ότι η πλευρά της αριστείας για το Εθνικό μας σύμβολο χωλαίνει από πολλές πλευρές, με κυριότερη το τι θεωρούμε άριστο για το σύμβολο της Χώρας;
Αυτόν που είναι καλός στα μαθηματικά ή αυτόν που είναι καλός….στα αθλήματα ή όλους; Και μάλιστα σε παιδιά δημοτικού !!!

ΤΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΥ *

Γιατί με το σκεπτικό της ακροδεξιάς ελίτ του Μητσοτάκη, ούτε ο Μακρυγιάννης (όπως κι οι περισσότεροι επαναστάτες) δεν θα εδικαιούτο να φέρει την σημαία, όντας Αγράμματος.
Και φέρνω ως παράδειγμα τον Μακρυγιάννη, διότι
παρά του ότι αντικειμενικά του έλλειπαν οι τίτλοι, αναλφάβητος μέχρι μεγάλης ηλικίας, τελικά έμεινε στην ιστορία (εκτός από στρατηγός) ως ο μεγαλύτερος νεοέλληνας πεζογράφος, μετά από τον Παπαδιαμάντη βεβαίως.
Ακόμη πιο εξοργιστικό είναι και ότι κόπτονται για την Ελληνική Σημαία, οι ακροδεξιοί του Μητσοτάκη και τα Μιντιακά Συγκροτήματα. Αυτοί που έβαλαν λουκέτο/συγχώνευσαν  δεκάδες σχολεία, αλλά το χειρότερο αυτοί που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια, να αναθεωρήσουν την Ιστορία, με πολλές εκπομπές, βιβλία, ομιλίες, καθηγητές και αρθρογράφους ξεπλένοντας τα Τάγματα Ασφαλείας που πολεμούσαν υπο την Σβάστικα και φυσικά με την υπερπροβολή των απόψεων τους από την (τεως) Μεγάλη Πατριωτική Παράταξη!
Εδώ να εξηγήσουμε όμως και τι θεωρεί η ελιτ «Αριστεία» και τι θεωρεί ο λαός, επειδή το βλέπω διαρκώς τα περί «βιογραφικών» που συγκεντρώνει ο Μητσοτάκης, που δηλώνουν βαρύγδουπους τίτλους και φωτογραφίζονται με κούπες του Harvard και μετά εγκαλούν όλους του άλλους ότι «το λέει ο καθηγητής» τάδε, κι ας αποδεικνύονται διαρκώς αποτυχημένοι, όπως όταν έκαναν λάθος πολλαπλασιαστή τόσα βιογραφικά του ΔΝΤ ή έπεσαν έξω 200% εως 400% στα ποσοστά ανεργίας που «προέβλεπαν» κορύφωση στο 15% κι έχει φτάσει στο 60% στις δημιουργικές ηλικίες.

Όλο το άρθρο στο : https://olympia.gr/2017/08/05/%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b7/#more-802260



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πφφφφφφφφφ 😂😂😂

  Έχετε πλάκα δεν λέω Προσπάθεια υποβάθμισης της Αράχωβας, λέει !!! 😮😮😮😮😮