Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ανεξέλεγκτα, οι πολυεθνικές τροφίμων «σερβίρουν» ασθένειες και θάνατο......

Ολόκληρο το κείμενο στο : Σερβίρουν θάνατο......
Μετά το σκάνδαλο με τα μολυσμένα αυγά (βλ. εδώ ), νέο διατροφικό σκάνδαλο συγκλονίζει την Μεγ. Βρετανία με προεκτάσεις πάλι στην Ολλανδία και το οποίο αφορά την προσβολή από ηπατίτιδα Ε που προέρχεται από προϊόντα χοιρινού κρέατος συγκεκ
ριμένης αλυσίδας. Το ζήτημα της διατροφικής υγιεινής και ασφάλειας έχει προσλάβει πελώριες διαστάσεις στις σύγχρονες κοινωνίες.
Σε έναν πλανήτη όπου η φτώχεια και η πείνα διευρύνονται με φρενήρεις ρυθμούς, εν μέσω απίστευτης χλιδής μιας χούφτας ανθρώπων, οι κυρίαρχες πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων θεωρούν υπερβολική πολυτέλεια την υγιεινή της διατροφικής αλυσίδας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς πάση θυσία θα αυξήσουν την ποσότητα των τροφίμων και την τεχνητή γεύση τους και κυρίως τα υπερκέρδη τους.
Μπορούμε να κάνουμε πολλά και να αλλάξουμε πολλά στην Ελλάδα και στον κόσμο.Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αναγκαίο ένα μεγάλο κίνημα για την ασφάλεια και την υγιεινή των ζώων, καλλιεργειών και τροφίμων. Αυτοί που καλλιεργούν την μοιρολατρεία παίζουν το παιχνίδι όλων εκείνων που βρίσκονται πίσω από τα μολυσμένα αυγά, τα μολυσμένα χοιρινά και την μολυσμένη ζωή μας. Χρειάζεται, όμως, να εγκαταλείψουμε την αδράνεια και τον καναπέ μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...