Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Κατακαημένε ΔΔΑΑΣ

 Τι σού λαχε ...



Δείτε το βίντεο:


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να το χορέψω δημοσίως στα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου στο Λιβάδι(ή στην παραπομπή της συμμορίας στον εισαγγελέα, όποιο έρθει πρώτο).

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε γιατί τα κάνει αυτά ο Σταθάς; Γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Ειδικά ο Σωτηρίου έχει τακιμιάσει με το Σταθά, ο ένας κάνει τα χατίρια του αλλουνού και πορεύονται ευχαριστημένοι και οι δύο. Και οι δύο; ΟΧΙ, ΜΟΝΟ ο Σταθάς, ο Σωτηρίου ξεφτιλίζεται, γίνεται ρεντίκολο. Το μόνο που του απομένει είναι αυτό το γελοίο ύφος του .....Πάπα με το οποίο μας παραμύθιασε και τον ψηφίσαμε. Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα. Αν αυτός ασκούσε τον έλεγχο που του δίνουν οι θεσμοί, ο Σταθάς δεν θα τολμούσε να κάνει αυτά τα ΑΙΣΧΗ. Ας προσέχαμε και για τα δύο ζαρζαβατικά.

Ανώνυμος είπε...

29 Σεπτ 19:44

αγαπητέ άγνωστε,
ο τσεκουράτος έχει κάνει τόσες τροποποιήσεις στο Νόμο 4555/2018,
που η αντιπολίτευση είναι απλώς γλάστρες, όταν έχει την απόλυτη πλειοψηφία η διοικούσα δημοτική αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το βιντεάκι!

Ανώνυμος είπε...

29 Σεπτεμβρίου, 2022 20:18
Αγαπητέ Άγνωστε, πόσα θες να μας τρελάνεις; Μην προσπαθείς να παραστήσεις το πλυντήριο της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του αρχηγού της. Αν μπεις στο ''Διαύγεια'' θα μαζέψεις ένα σωρό αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του Σταθά. Τα περισσότερα είναι για τον εισαγγελέα, αλλά και για τους ελεγκτές της Δημόσιας διοίκησης. Πολιτική βούληση χρειάζεται και θεσμικά όργανα. Κανένας ιδιώτης δεν μπορεί να πάρει αυτό το βάρος. Η κάθαρση είναι υποχρέωση της αντιπολίτευσης, μην κάνεις λοιπόν πως δεν καταλαβαίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Το λογότυπο του Δήμου είναι πολύ καλό για Ανώνυμη Εταιρεία ή για τουριστικά καταλύματα. Για έναν ιστορικό Δήμου όπως εμείς ίσως να του πέφτει πολύ. Βρε χούμα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έφτιαξε το λογότυπο, μια χαρά το έγραψε, απλά έβαλε την πινελιά του ο δήμαρχος. Είπε θα του αφαιρέσεις το μηδενικό για να μην γίνεται παραλληλισμός με τον ίδιο. Αν και είπε ο γραφίστας αυτό δεν είναι μηδέν είναι όμικρον, για να πάρει απάντηση, αφαίρεσε το μηδέν και άσε τα κόλπα με το όμικρον. Τι να κάνει ο δόλιος, του έκανε το χατήρι.

Ανώνυμος είπε...

ο σωτηριου ειναι φιλιπινέζα του σταθα τωρα το καταλάβατε εισεις;

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...