Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

"Υπουργείο Θεραπειών"...Παραλίας Διστόμου !!!

 Ξέρουμε κάτι για αυτό δήμαρχε ???




Γνωστή σε όλους η ιστορία με το δήθεν "Υπουργείο Θεραπειών" στην Αράχοβα και την κατάληξη της.


Ως "αθώα περιστερά" εμφανίστηκε ο δήμαρχος, δεν ασχολούμαστε, δε κάνουμ', δε φτιανουμ'.


Ο ιδιοκτήτης όμως του φερόμενου ως υπουργείο θεραπειών της Αράχοβας, τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης καντίνας στο Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας μέσα σε ιδιοκτησία του ΔΔΑΑΣ !!!


Θέμα που χειρίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο δήμαρχος.


Οπότε τίθονται εύλογα ερωτήματα, όπως:


1. Ρε μπας κι είχε κάνα ... υποκατάστημα εκεί κάτω και νομίζαμε ότι ήταν το πρώτο στην Αράχοβα, ενώ ήρθαμε δεύτεροι και κατα'ι'δρωμένοι ???


🤣🤣🤣


2. Όταν ενημέρωσε ο δήμαρχος τον εισαγγελέα όπως λέει για το "κατάστημα" της Αράχοβας, τον ενημέρωσε πως γνωρίζει τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη ΚΑΙ για τα διαδικαστικά της καντίνας ή το ... αστόχησε ???


(Όχι και τόσο άγνωστοι ε δήμαρχε ? Το δεν ασχολούμαι ΑΝ ισχύει, ισχύει για εδώ. Κάτω μια χαρά ασχολείσαι 😜)


3. Το μισθωτήριο της καντίνας από τον δήμο, μπορούμε να το δούμε ??? 

Γιατί αν ενοικίασε τα σφαγεία Αράχοβας με 500 € το μήνα ο δήμαρχος που έχουν εξοπλισμό γύρω στο 1.500.000 €, την καντίνα υπολογίζω να την νοικίασε για μια ... coca cola και μια τσίχλα !!!!!!!!!!



Περαστικά μας ....


☹️☹️☹️

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι παίζει κάτι....αλλα δεν καταλαβαίνω...🤔🤔🤔🤔

Ανώνυμος είπε...

Ο γραψα...δας και ξερόλας δήμαρχος είχε μάθει γι' αυτούς από φέτος το καλοκαίρι που ήθελαν να κατασκηνώσουν μόνιμα στο οικόπεδο και ξενοδοχείο του μακαρίτη Σίτη στο Λιβάδι! Μάλιστα τους έδωσε και παροχή νερού παρά τις φωνές πολλών που γνώριζαν καλύτερα τη νεοναζιστική τους συμεπριφορά και τη σχέση τους με τον Σώρρα. Τώρα όμως υποστηρίζει ότι ξεκίνησαν πριν 2-3 μέρες το μαγαζί αν και το μαγαζί ήταν ανοικτό εδώ και 1,5 μήνες! Μόνο ψέμματα ξέρει να λέει.

Ανώνυμος είπε...

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…Τσούρης και ξερό ψωμί

Ανώνυμος είπε...

Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο στολίζουν πλατείες,πεζόδρομους, δέντρα κτλπ. Στην Αράχωβα στολίσαμε την στάση του ΚΤΕΛ. Του χρόνου αφού τις πλατείες τις δώσατε στους μεγαλοεπενδυτές βάλτε λαμπάκια στο Ηρώο και στον Καραϊσκάκη.

Ανώνυμος είπε...

Στο Ηρώο σε χαλάει;

Ανώνυμος είπε...

Διαύγεια.

Διαβάσατε τα τέλη καθαριότητας και δεν μιλάω για τα μαγαζιά μιλάω για τα οικιακά,είναι λοιπόν τα διπλάσια.

Διστομο0,55

Αράχωβα 1 ευρώ.

Μπορείτε να μπείτε να τα διαβάσετε.

Καλά οι σύμβουλοι οι αντιδήμαρχοι κοιμούνται όρθιοι?

Αγαπητέ κ αντιδήμαρχο δεν είναι όλα ,παίρνω τον μισθό κι ας γίνει ότι θέλει δεν μιλάω μην με αλλάξει.


Καλημέρα .

Ανώνυμος είπε...

Ο λεβέντης(!) με την καντίνα στον Άγιο Νικόλαο, όχι μόνο δεν πληρώνει τίποτα-γιατί έγινε για να πίνουν καφέ οι Διστομίτες, όταν κάνουν μπάνια, κατά πως λένε οι γνωρίζοντες, αλλά λειτουργεί χωρίς άδεια και το πιο εξοργιστικό είναι ότι παίρνει και επίδομα κάθε μήνα από το δήμο, ως άπορος!!!! και το κερασάκι στην τούρτα…..το αυτοκίνητό του έχει πινακίδες με τη λέξη ‘απόρρητο ‘…. κυκλοφορεί δε ανενόχλητος ….ακούει κανείς όπως αστυνομία-άλλες αρχές-εισαγγελείς ή ισχύει αυτό που λένε στην αστυνομία ότι δλδ δεν επεμβαίνουν παρά μόνο εν γίνει καταγγελία ;;; ΕΛΕΟΣ!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...