Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Ευτυχώς του ... "έκοψ' του Αυτιά" !!!

 Και τον άφησε και μίλησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα !!!




Οπότε οι ... "ρουκέτες" ήταν σχετικά περιορισμένες !!!


🤣🤣🤣


"Μαγική" εμφάνιση για άλλη μια φορά χθες το πρωί στον ΣΚΑΪ.


Βλ. ΕΔΩ στα τελευταία ... δευτερόλεπτα της εκπομπής !!!


1. Είπε λοιπόν πως το ΧΚΠ είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων !!!




Ψέμα μέγιστο αφού δεν είναι ούτε καν στην πρώτη τριάδα.

 Ειδικός δεν είμαι αλλά Μποροβετς και Μπάνσκο στην Βουλγαρία και Καπαόνικ Σερβία, πρέπει να είναι στην πρώτη τριάδα.


Ειδικά για το Μπόροβετς που είναι και το παλαιότερο, κάπου διάβασα πως το αρχικό του όνομα ήταν Chamkoria και μετονομάστηκε σε Borovets το 1942. Το χιονοδρομικό χρονολογείται από το 1896 (!!!). Μέσα στα χρόνια που πέρασαν, κατάφερε να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο και από τα πιο σύγχρονα χιονοδρομικά κέντρα στα Βαλκάνια.


Ναι είναι στον τόπο μας το ΧΚΠ, το αγαπάμε, μπορεί κάποιος να μου πει πως και ... τζάμπα δεν πάω εγώ Βουλγαρία ή Σερβία και είναι δεκτό, αλλά να μην λέμε και αερολογίες !!!


2. Μετά κάλεσε τον Αυτιά στα πάτρια εδάφη, αφού ως γνωστόν ο παρουσιαστής είναι ομογενής και η εκπομπή γίνεται απ'την ... Αυστραλία !!!


🤣🤣🤣


3. Το "μόνο" ο Σταθάς ξέρει από μεροκάματο, δεν το σχολιάζω. Ο πρόσφατος σεισμός 3.9 R στην ευρύτερη περιοχή μάλλον είναι μύνημα από ... ψηλά !!! 

"Κόψτε" λίγο λέει τις ... λακαμίες, γιατί θα κάνω μεγαλύτερο !!!




Είπαμε "γλύψιμο" και ο φίλος τον φίλο φίλευε, ω φίλτατοι, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά ...... 


Αηδία καταντήσατε ....


🤬🤬🤬


Κλείνοντας τρεις ερωτήσεις:


α. Πως αισθάνθηκε ο Σταθάς όταν ειπώθηκε για τον δήμο Τρικάλων πως έχει ένα δημαρχείο σαν διαστημόπλοιο και έχει μια εφαρμογή που δείχνει πότε γέμισε ο κάδος σκουπιδιών και πάνε και τον αδειάζουν ???


β. Πως αισθάνθηκαν οι δημότες του ΔΔΑΑΣ για τον ίδιο λόγο ???


γ. Τι ακριβώς πολιτικό πρόσωπο αποτελεί κάποιος που τον πατρονάρουν κατ' επανάληψη (Αυτιας, Μάνεσης κλπ κλπ), τα άθλια μέσα μαζικής προπαγάνδας της κυβέρνησης ???





Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις. Μην απαντήσετε. 


Απλώς το αληθινό πρόσωπο, αποκαλύπτεται μέρα με την ημέρα.....


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι παρε δώσε μπορεί να έχει ένας δημοσιογράφος(συγκεκριμενα οικονομικός συντακτης)με έναν δήμαρχο,Αφού ακούγεται καθαρά ότι ΣΤΑΘΑΣ ευχαριστεί για την βοήθεια που του έχει προσφέρει ο αυτιας ???🤔🤔🤔

Έχει γούστο να τον βοηθάει στα οικονομικά...γιαυτο πάμε κατά δια@λοθ
και μας έχει καταντήσει ελλειματικους🤣🤣🤣

6,5 χρόνια θητείας ΠΡΟΣΦΟΡΑ στην δημοτική αρχή,πως! και δεν έχει σκεφτεί αυτή την τεχνοτροπία για τους κάδους σκουπιδιών ο "θεματικός αντιδημαρχος",αραγε;!!!

ΠΑΡ' τον έναν και χτυπά τον αλλον.
Γιατί δεν είπε ότι το ΧΚΠ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΦΕΤΟΣ!!????😜😜😜

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται οτι τον εχουν παρει ολοι χαμπαρι για τις κοτσανες που αμολαει στα βιντεο και γιαυτο σιγα σιγα του ελαχιστοποιηουν τον τηλεοπτικο χρονο εμφανισης ,μεχρι να τον εξαφανησουν τελειως....🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν μαχαίρια στην Αντίκυρα. Σύγκρουση πρωιν Προέδρων. Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια.Οι φήμες λένε ότι τους ανακάτεψε ο Γιάνναρος ο Ν.....ου ο ανακατοσουρας της Αντίκυρας ο κολλητός του
Νίκου του Β.....ρα.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...