Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Αντιευρωπαϊκό .... αντάρτικο ??? 🤣🤣🤣

 ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ...

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ?  Ε ?





Γράφει ο Πάνος Χουντής 



▪Η ανάρτηση δεν είναι "ΙΑΤΡΙΚΟΎ" προβληματισμού, αλλά είναι αποκλειστικά "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΎ" και μόνο!. Το ξεκαθαρίζω από την αρχή.

Άλλωστε και ο Έλληνας υπουργός Υγείας, δεν είναι γιατρός, αλλά δικηγόρος, δηλαδή πολιτικό πρόσωπο, άσχετο με την ιατρική επιστήμη!


▪Απο το 2010 άρχισαν να εφαρμόζονται απο τις Ελληνικές κυβερνησεις,  τα καταστρεπτικά οικονομικά μνημόνια,  δηλαδή, το 1ο με υπογραφή  του Γεωρ.Παπανδρέου, το 2ο του Αντ. Σαμαρά και το 3ο του Αλέξη Τσίπρα. Όλα δε τα δυσβάσταχτα σκληρά οικονομικά μέτρα ( το ομολόγησε και η ...Μερκελ) που εφάρμοζαν οι υπάκουες μνημονιακές κυβερνήσεις, κόψιμο μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, απολύσεις, περικοπές σε υγεία, παιδεία, διαλυση δημοσιων οργανισμών, ξεπούλημα δημοσίου πλούτου κλπ,  είχαν σαν πολιτικό  πρόσχημα τις "εντολές" της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού παραμείναμε στην Ευρωπαϊκή οικογένειά, μετά το ....ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του 2015 και για να αποφύγουμε,  δήθεν το ...Grexit!!!


Η άρνηση στις ευρωπαϊκές αποφάσεις θα ήταν δείγμα αντιευρωπαϊκής πολιτικής, απειθαρχίας, ρήτρες τιμωρίας, αντίμετρα και απειλή διωγμού από την ....οικογένεια!


Έτσι λοιπόν, καμία κομματική δύναμη δεν τολμούσε να εκφράσει την άρνηση της, έστω σε ...ένα σκληρό, απάνθρωπο, αντισυνταγματικό και  αντιδημοκρατικό καταστροφικό μνημονιακό μέτρο!


Ούτε σε ένα...


Σας είναι γνωστό δε ότι το ευρωπαϊκό Σύνταγμα υπερισχύει  του ...Ελληνικού Συντάγματος !


Εννοείται ότι  δεν πέρασε καθόλου απο όλα τα κομματικά γραφεία της Ελληνικής Βουλής, η όποια σκέψη, δήθεν αντίστασης, για  να "σκίσει" κάποια μικρή ...σελίδα των μνημονίων! Έστω μια...


Η υπακοή στην Ε.Ε., ήταν και είναι υποδειγματική, πειθαρχημένη, δουλική και ...υπαλληλική! 


ΝΑΙ σε όλααα!


▪Στο θέμα των προσφυγικών Ροών η γερμανική Ε.Ε. "αποφάσισε"  όλες τα κράτη  της ..Ευρωπαϊκής οικογένειας, να δεχθούν κάποιο ποσοστό προσφύγων.  Αμ δε....


Δεν πειθάρχησε σχεδόν κανένα, αφού και η γειτονική Βουλγαρία,  όπως και άλλες χώρες, έβαλαν στα σύνορα τους συρματοπλέγματα, δεν δεχθηκαν κανένα πρόσφυγα, παρά τις απειλές και τις φοβέρες των ....Βρυξελλών, δεν είχαν κανένα κόστος ούτε ποινή!


Απεναντίας, τα υπάκουα μνημονιακά υπαλληλάκια της Ελλάδας, εξ αιτίας του προσφυγικού προβλήματος, κατάντησαν την χώρα..."αποθήκη διερχόμενων ψυχών".


Φυσικά δεν ακούστηκε καμία επίσημη ελληνική διαμαρτυρία, καμία αντίρρηση, καμία..ένσταση  για την αποτυχημένη  προσφυγική πολιτική της Ε.Ε.! Όλοι απορούν....


  Αυτήν την απορία, έκφρασε η Ολλανδή δημοσιογράφος σαφέστατα στον Μητσοτάκη και ο πρωθυπουργός ακόμα από την οργή του, τραυλίζει....


  Επαναλαμβάνω, ότι  κανένα κράτος δεν τιμωρήθηκε για την ...αντιευρωπαική, αρνητική του  συμπεριφορά στις αποφάσεις της Ε.Ε. για το προσφυγικό πρόβλημα!


Δηλαδή,  όλες σχεδόν οι χώρες της Ε.Ε. πλην της μνημονιακής, υπάκουης Ελλάδας,  έγραψαν τις  Ευρωπαϊκές αποφάσεις για τους πρόσφυγες.....ναί εκεί που πήγε ο νους σας! 


 Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, εννοώ.


▪Τελειώνοντας ερχόμαστε στο θέμα της πανδημίας του ..ιού!


▪Την περασμένη βδομάδα ψηφίστηκε από την  Ελληνική μνημονιακή Βουλή, ο νόμος που αφορά την  " υποχρεωτικότητα ",  στους εμβολιασμούς!


Ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία το υπάκουο, σκυμμένο και πειθαρχημένο ΝΑΙ,  ενώ  μερικά μικρά κόμματα  κρύφτηκαν  πίσω από το "απών",  πάω στο καφενείο, ή "Δεν ξέρω δεν σας λεω"  για να αποφύγουν να  βροντοφωνάξουν το ευρωπαϊκό, συνταγματικό και νόμιμο  ...ΟΧΙ.


▪Διότι αν διαβάσετε το ψήφισμα 2361/2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης, κατά την κοινοβουλευτική Συνέλευση, αναφέρει σαφέστατα την ελεύθερη επιλογή των Ευρωπαίων πολιτών, αφού ενημερωθούν,  στον εμβολιασμό ή όχι!


Επίσης δεν εγκρίνει την ψήφιση νόμων που αφορούν  διχαστικά τους εμβολιασμένους μεν  και άλλους νόμους δε που θα αφορούν μόνο τους ..ανεμβολίαστους. ( φωτο )


▪Δεν είχαμε απο το 2010, καμία αντίσταση σε τόσα σκληρά καταστροφικά, μνημονιακά μέτρα που έθιγαν απάνθρωπα τους πολίτες,  τα εισοδήματά τους, την οικονομική τους ύπαρξη και το μέλλον τους, για να μην μας χαρακτηρίσουν αντιευρωπαϊκο λαό και μας ..πετάξουν έξω από το Ευρωπαϊκό μαντρί!


Γι'αυτό απο το 2010, είμαστε σταθερά,  υποδειγματικά, συνεχώς..σκυμμένος και υπάκουος λαός, στην γερμανική Ε.Ε.


▪ Τι έγινε τώρα ρε παιδιά και σηκώσατε  αντιευρωπαϊκό ....αντάρτικο; 


Δεν φοβάστε μήπως μας πετάξουν τώρα έξω από την Ευρωπαϊκή οικογένεια με την προχθεσινή νομοθετική απειθαρχία μας; Ε;


▪  Τί συμβαίνει ρε παιδιά;


Γιατί γίνατε ξαφνικά ....αντιστασιακοί; Ε;


Το ευρωπαϊκό Σύνταγμα υπερισχύει του Ελληνικού, αλλά μήπως τα μεγάλα διεθνή  φαρμακευτικά συμφέροντα,  υπερισχύουν και των Ευρωπαϊκών ψηφισμάτων; Ε;


▪Μήπως γι'αυτό,  όλοι οι δικοί μας Ελληνες "εθνοπατέρες" της Βουλής, αδιαφόρησαν για τα Ευρωπαϊκά ψηφίσματα που ΔΕΝ  επιβάλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και νομοθετούν σύμφωνα με τα τεράστια κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών που τις ωφελεί ο γενικός υποχρεωτικός εμβολιασμός των πολιτών;


▪Μήπως συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα,  υπερισχύουν της ....ενωμένης Ευρωπαϊκής οικογένειας και των αποφάσεών της; Λες;


▪ Μήπως εξ αιτίας των "ατυχεστατων" αυτοσχεδιασμών αυτής της "περίεργης" και αποτυχημένης κυβερνητικής  διαχείρισης του θέματος που αφορά  τον  εμβολιασμό του πληθυσμού , οι πολίτες δεν έχουν πειστεί για την αναγκαιότητα του,  αλλά βροντοφωνάζουν, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΌ;


 Εσείς τί λέτε; 


▪Διαβάστε για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΉ  ΟΛΩΝ ΜΑΣ, το ξεκάθαρο ευρωπαϊκό ψήφισμα 2361/2021 και γράψτε μόνο την ΠΟΛΙΤΙΚΉ σας άποψη...


Μόνο την ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΟΨΗ έτσι;


  Αυτά για σήμερα.


Άντε...Γειά σας!


ΠΑΝΟΣ Β. ΧΟΥΝΤΗΣ     

   15 - ΔΕΚ - 2021


Εσείς τί καταλάβατε;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οτι καταλαβε και ο ΤΡΑΓΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το λαογραφικό μουσείο γιατί είναι συνέχεια κλειστό?

Μόλις περνει κάποιος άδεια σ αυτό το Δημο δεν υπάρχει άλλος για αντικατταση.

Nick Charitos είπε...

Ή ίσως ότι κατάλαβε ο Δανός ποδοσφαιριστής Έρικσεν ή ο Σέρχιο Αγκουερο της Μπαρτσελόνα .....

Ανώνυμος είπε...

Να μας γίνει μάθημα ότι οι εκλογές δεν είναι χαβαλες.

Πριν δύο χρόνια γελαγαμε λέγαμε ότι είναι για τα πουλάκια αλλά όχι τόσο.

Πριν δύο χρόνια κανένας μας δεν στηριζε τον Τσεκούρα ,μερικοί έλεγαν "ήρθε τώρα να γίνει δήμαρχος" εμ ποτέ ήθελες, να αφήσει την δουλειά του και να ασχοληθεί.

Ήταν σίγουρα μια καλύτερη λύση.
Ας τον έχουμε στην πίσω πλευρά του μυαλού μας.
Δεν βλέπω άλλον καλύτερο, βέβαια το θέμα είναι αν θέλει κι αυτός.

Ω, ξέχασα πρέπει να ρωτήσουμε τους
υπερήλικες της ΝΔ τους οποίους τους έχουμε αφήσει και κανονίζουν το μέλλον μας.

Τους αφήσαμε και μας έφεραν τον

Αγκορτσα.

Αγαπητοί φίλοι ας αρχίσουμε σιγά σιγά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Μακριά από τα κομματοσκυλα και τα συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγκορτσας έβγαλε δελτίου τύπου όχι στην επίσημη σελίδα του Δήμου αλλά στο Facebook.

Δεν γράφω τίποτα άλλο.

Όποιος κατάλαβε,καταλαβε

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΟΣ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ FB. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ. ΑΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ. ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ, ΤΟΝ ΔΝΤΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ (ΕΣΤΩ ΣΤΟ FB).

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα