Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Κι αφού είναι επιθυμία.....

 Όλης της Αράχοβας !!!




Ο καθ'ύλην αρμόδιος ΔΕΝ θα πάρει θέση ???


Τι ??? 


Σκασμός δηλαδή ???


Ανάσα ???


Μούγκα στην στρούγκα ???


🤣🤣🤣


Οι αντιδήμαρχοι της Αράχοβας ???


Οι σύμβουλοι ???


Καμμία θέση ???


Καμμία άποψη ???


Βλέπετε γιατί σας υποδεικνύω συνεχώς την ... εξώπορτα ???




Γιατί είστε παρόντες εκεί που ΔΕΝ πρέπει με τίποτα (πχ Αγνάντιο) και απόντες εκεί που θα έπρεπε αυτοδικαίως να εκφράσετε άποψη (πχ ονομασία) ή να ενεργήσετε (πχ σκουπίδια, φωτισμός, διάφορα προβλήματα).


Συνεχώς και αδιαλείπτως "αναποδιά" !!!


Περαστικά ......


😜😜😜

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταθάς κανονικά θα πρέπει να βάλει και μέσον να ξεφορτωθεί τον Στάθη και να αυτονομηθεί η Αράχωβα. Θα κερδίσει έτσι Δημαρχική ισοβιότητα. Τι; νομίζεται ότι δεν θα τα καταφέρει; Και με το παραπάνω είναι η απάντηση. Ο άνθρωπος δουλεύει και ας του σούρνουνε τα μύρια όσα εδώ μέσα! Κάποιοι άλλοι φτιάχνουνε μπιζνες πλαν στο περφέττο όπου δεν θα χρειαστεί λένε 2 χρόνια δημόσιο χρήμα η Αράχωβα :) :) :)

Το κακό είναι ότι ένα μάτσο κόσμος συντάσεται δίπλα στον "Πρόεδρο" και δεν έχει ακόμα καταλάβει τί ακριβώς υπογράφει και υποστηρίζει! Δεν έχει ιδέα για το πως ακριβώς θα είναι η επόμενη μέρα στο νέο ορεινο δήμο που του ¨πουλήσανε¨. Κάποτε το "Σύστημα" πούλαγε τόπο στα νιάτα και τιμή στα τιμημένα γηρατιά! Αύριο, στα δύσκολα θα περιμένει μια ακόμα παραίτηση ή κωλοτούμπα και απο δω πανε και οι άλλοι!!!

Nick Charitos είπε...

Ανώνυμος 12 Οκτωβρίου, 2021 17:09

Ο Σταθάς ... δουλεύει, λέει !!! Γελάνε και τα Μπαρλε'ι'κα ρε φίλε !!!!! 🤣🤣🤣

Εκτός αν ξέχασες το "μας".

Μας δουλεύει. Τότε ΟΚ.

Του σουρνουνε τα μύρια όσα ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ξαναλέει.

Ενώ ο συνήγορος του Πολίτη, το υπουργείο πολιτισμού, η περιφέρεια, το ελεγκτικό συνέδριο δεν του σουρνουνε ... τίποτα ???

🤔🤔🤔

Όλο "βραβεία" του στέλνουν !!!!

😜😜😜


Εδώ απλώς ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ τα ρεζιλικια. Από ΕΠΙΣΗΜΑ έγραφα έτσι. Όχι μου είπε κάποιος στο καφενείο κλπ κλπ


Κατά τα άλλα "μέσα" είσαι .........

Ανώνυμος είπε...

Το Δίστομο έχει την δική του ιστορία και μπορεί να σταθεί μόνο του.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη για να καταλαβω θελετε να μου πειτε οτι η Αράχωβα ειναι σε καλυτερη μοίρα που εγινε ενιαίος δημος με το Δίστομο κλπ κι οχι οταν ηταν μονη της;;;
Ρε πατε καλαααααα;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

12 Οκτωβρίου, 2021 19:26 ''Το Δίστομο έχει την δική του ιστορία και μπορεί να σταθεί μόνο του'' Αλήθεια λές μόνο που δεν εχει πόρους. χωρίς τα δεκανίκια της Αράχωβας της Αντίκυρας και των Άσπρων Σπιτιών θα πήγαινε στη Λειβαδιά σαν ένα ακόμα κουτσοχώρι. Το Δίστομο έχει ανάγκη όλλα τα άλλα χωριά αλλά αντι να λέει δόξα τον θεό το παίζει κοκοράκι. Έχει δίκιο ο Γιανέλος και μακάρι να τον ακούσουμε.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...