Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

κ. Γιαννέλο ΔΕΝ ονομάζεται Άσπρα Σπίτια

 Ονομάζεται

 ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ !!!




Κατανοητό ???


🤔🤔🤔






Παράπονα δημοσίως μέσω του pafsilipon μεταφέρει ο κ. Λουκάς Καστρίτης, προς τον κ. Γιαννέλο. Παράπονα τα οποία υιοθετεί πλήρως το ιστολόγιο.


Όπως βλέπουμε και στο επίσημο έγγραφο από το υπουργείο εσωτερικών, η ονομασία του οικισμού πλησίον του εργοστασίου της "Αλουμίνιον" είναι:


ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ


Καλό θα ήταν και με την σύμφωνη γνώμη του παρόντος ιστολογίου, τα δημόσια πρόσωπα (είτε τέως, είτε ευελπιστόντας να επανέλθουν πχ με προτάσεις απόσχισης), να χρησιμοποιούν στον ΔΗΜΟΣΙΟ λόγο τους την ΕΠΙΣΗΜΗ ονομασία και να μην δημιουργούν προβλήματα άσκοπα.


Για προφανείς λόγους.


Στο καφενείο με την παρέα τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε ονομασία τους αρέσει.


Ο γραπτός δημόσιος λόγος είναι κάτι άλλο.


Αν μπορεί να γίνει κατανοητό !!!


Και για να είμαστε ειλικρινείς και με καθαρές θέσεις όπως πάντα, αυτό το λάθος ΔΕΝ το έχουμε αποφύγει στο ιστολόγιο κατά το παρελθόν. 


Παρόλα αυτά έγινε εκ παραδρομής και όχι με μια εμμονική προσκόλληση στο λάθος, όπως εδώ:




Δεν ξέρω ποιους εννοείς Στάθη, αλλά διαβάζοντας το έγγραφο του ΥΠ.ΕΣ. ο ΜΟΝΟΣ που προσπαθεί να αλλάξει το όνομα είσαι ΕΣΥ !!!


🤣🤣🤣


Εμείς δεσμευόμαστε στον κ. Καστρίτη, πως από τούδε και στο εξής και στο παρόν ιστολόγιο, ο εν λόγω οικισμός θα αναφέρεται  με την μόνη ονομασία που του αρμόζει:


ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς Χαρίτο Άσπρα Σπίτια τα ξέραμε και Άσπρα Σπίτια τα λέγαμε και τα λέμε…τα παραλία Διστόμου και λοιπές φρασεολογίες είναι για τα τοπικά συμβούλια και τους απανταχού προυχοντες…και μην κάνεις αντιπολίτευση για ίντριγκα μόνο και μόνο για να γίνεται…αλλιώς γινεσαι όμοιος με τον Σταθαρα που κοροϊδεύεις.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς να μην έχουμε μια παραλία...παραλια αραχοβας ας πούμε...???🤣🤣🤣

Βρε αυτοί είναι συμμορίτες,όπου ακουμπήσεις τον coca cola ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ!

Nick Charitos είπε...

Ανώνυμος 12 Οκτωβρίου, 2021 09:31

Ξαναλέω γιατί ίσως ΔΕΝ έγινα κατανοητός.

Καλά κάνατε και τα λέγατε και τα λέτε. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ λόγος είναι κάτι άλλο.

Σκέψου να βγει πχ ο περιφερειάρχης και να πει σε ομιλία του, τους Δελφούς ... Καστρί !!!!!

Ποιο Καστρί βρε βλήμα, θα του πουν.
Μάλλον εννοείς τους Δελφούς !!!

Αυτοί που "τορπιλίζουν" την ενότητα (πχ με κάτι ανοησίες στο γήπεδο της Αραχόβας παλαιότερα που κάθε άλλο παρά καλές σχέσεις έφεραν με το Δίστομο) είναι άλλοι.

Ή κάνω λάθος.

Όσο για το αν γίνομαι όμοιος, είναι λίγο δύσκολο ακόμη.

Χρειάζονται γύρω στα ... είκοσι χρόνια συμμορίας και βλέπουμε !!!!!!


🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ξαναγράψε σχόλιο το 2041 .......

😜😜😜😜😜😜😜

Κι αν υποθέσουμε ότι ... ιδρύσω καμμία σήμερα, αλλιώς πας για αργότερα ακόμη !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα σχολεία που ήταν σχολεία (Δημοτικό,Γυμνάσιο,Λύκειο) Άσπρων Σπιτιών δεν ήταν Δημόσια; Τότε γιατί λέγονταν και γράφονταν έτσι; Λίγη προσοχή και σεβασμό στην αντίθετη άποψη δεν βλάπτει….η απολυτότητα και οι αφορισμοί είναι κακοί σύμβουλοι

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καστριώτη. Τα χαρτιά λένε Άσπρα Σπίτια της κοινότητας Αντίκυρας.Μη μας το χαλάς τώρα.

Ανώνυμος είπε...

φήμες λένε ότι μετά την επιτυχή ¨απόσχιση¨ της Αράχοβας από τον Δημο ΔΑΑ, τα ίδια πρόσωπα θα ηγηθούν και την επίσημη μετονομασία της Παραλίας Διστόμου σε Ασπρα Σπίτια. Ετσι θα τσούξει διπλά αυτούς που πλήγωσαν τον Πρόεδρο!

Ανώνυμος είπε...

Το Παραλία Διστόμου καθιερώθηκε με τρόπους ίδιους με αυτούς που καθιέρωσαν και το Δήμος ΔΑΑ. Εχει δίκιο η προεδράρα. Να πούμε και το πανηγυράκι Διστομίτικο αλλά και την φορμαέλα και γιατί όχι και όλη την περιοχή. Θα λυθούν πολλά προβλήματά (τους)

Ανώνυμος είπε...

18:01 2021, προς το παρόν οι Διστομίτες, με μπροστάρη το Σταθά, πασχίζουν να αναδείξουν τη μάχη του Διστόμου σημαντικότερη από τη μάχη της Αράχωβας!!!…. τα υπόλοιπα με τη σειρά τους….

Ανώνυμος είπε...

Να τανε η ζήλια ψώρα.
Ζήλεψαν από την Αράχωβα και λίγα χρόνια πριν αρχησαν κι αυτοί να φορούν φουστανέλες στην περιφορά του πολιούχου του χωριού τους.

Μάλιστα παρότρυναν και παροτρύνουν τα παιδιά να ντύνονται για να το καθιερώσουν.

Να τανε η ζήλια ψώρα.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...