Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Κι αφού ανακοίνωσαν

 ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



ΧΩΡΙΣ παρελάσεις !!!


Τώρα λέει θα κάνουν ... νέες ανακοινώσεις !!!





10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε,δεν μπορούν να συνεννοηθούν έστω για μια φορά,να γράψουν τα ιδια!!



Παει το γλύψιμο,γόνατο......

Ανώνυμος είπε...

Το ολο θέμα που προεκυψε δεν μαζεύεται τωρα, μεγαλο ρεζιλικι.
Δεν βρεθηκε ενας να του πει τι αποφαση ειν αυτη;;
Αρχες Νοεμβρίου θα κανει τη γιορτη εναρξης στην Αράχωβα, η παρελαση τον πειραξε;;

Που ειναι οι συμβουλοι, παρασυμβουλοι, νομικοι, γραφεια τυπου κανενας βρε δεν βρεθηκε μα κανένας;;;

Ανώνυμος είπε...

Κάνει μια ανακοίνωση το e hani και καλά ,για να του πετάξει την πάσα ώστε να μπορέσει να βγει και να κάνει ανακοίνωση ώστε να φαίνεται ότι δεν έκανε λάθος.

Ρε για πόσο μα...ές μας περνάτε?

Το θέμα είναι ότι τα παιδιά του λυκείου ψηφίζουν στις επόμενες εκλογές,μάλλον αυτό τον προβλημάτισε.

Εκεί που στην αρχή ήταν μαζί τους στις καταλήψεις,τώρα των έχουν για μαύρισμα,και τα παιδιά δεν ξεχνάνε,όπως εμείς που θέλουν να ψηφίσουμε πάλι τον Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα κατάθεσης στεφάνων έχει μελετηθεί ξεκινώντας απ την Αντίκυρα να τις προλάβει ο ίδιος σε όλα τα χωριά. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά....

Ανώνυμος είπε...

ΈΛΕΟΣ

Στην ανηφόρα προς την πλατεία του Αφανού παρακείμενο κατάστημα έχει βάλει δύο μεγάλες γλάστρες και καλαμωτή και έχει δημιουργήσει αποθηκευτικό χώρο.
Όλα αυτά είς βάρος του δρόμου.

ΈΛΕΟΣ.....

Ντροπή ρε τσοπάνηδες.

Ντροπή ρε αμόρφωτοι

Ντροπή ρε πουλημένος.

Ο Αντιδήμαρχος που πάει στο μαγαζί του κουνιάδου του κάνει ότι δεν τα βλέπει.Γιατ αν τα δει θα πρέπει να γκρεμίσουν και τα του κουνιάδου.

Περνά Χαρίτο και κάθε Χαρίτο να τα δεις.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο άνθρωπος ασχολείται με τις εκλογές του σωματείου μην τον ενοχλείται εκεί στην καντίνα του αλουμινίου θα τον βρείτε στο ένα χέρι κρατάει ένα σάντουιτς και στο άλλο με το κινητο απειλή αυτούς που δεν τον ψηφίζουν.
Α ρε Τάκη ξεφτιλικια σε αυτή την ηλικία.

Ανώνυμος είπε...

Στην καραντίνα (όπου ρητά απαγορεύονταν το καθετί) μάζεψε ο Σωτήρας του τόπου τον στενό του κύκλο και πήγε στον Καραϊσκάκη και κατέθεσε στεφάνι.Τώρα που επιτρέπονται οι παρελάσεις, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Δηλαδή, χάντρες και κορδέλες για τους ιθαγενείς. Μάλλον το σχέδιο είναι το ίδιο. θα πάνε οι ίδιοι που πήγαν στην καραντίνα να καταθέσουν στεφάνι στον καραϊσκάκη.

Όχι, όχι, όχι. τελικά θα γίνει αυτό που γίνεται πάντα. Η ΜΕΓΑΛΗΗΗΗ ΚΩΛΟΤΟΥΠΜΑ, θα εμφανιστεί ο σωτήρας του τόπου μαζί με τα παπαγαλάκια και θα γίνει ΝΑΝΤΙΑ (ΚΟΜΑΝΕΣΚΙ)

Ανώνυμος είπε...

Ρε το άλλο τι χούι είναι και αυτό ; Πετάγεται σ όποια διασταύρωση είναι ή με το μαύρο το τζιπάκι ή με το άσπρο, χωρίς να έχει προτεραιότητα - μιλάει στο τηλέφωνο ή στέλνει ή διαβάζει κάνα μήνυμα, και μόλις τον περάσεις αρχίζει να τρέχει να σε περάσει και να μπει μπροστά και να κάνει όλα τα παραπάνω. Μόλις πας να τον περάσεις πατάει και γκάζι για να μήν τον περάσεις... Και φυσικά όλα αυτά με δημόσια δαπάνη.

Ανώνυμος είπε...

Εκτακτη εξέλιξη:
Ο αγκόρτσας έδωσε απευθειας αναθεση σε μελετητή της αρεσκείας του για να κάνει την μελέτη διασποράς του κορονοιου στην περιοχή τις ημερομηνιες 24-29/10. Κοστος 20.000 + ΦΠΑ
Στη συνέχεια και αφού πηρε τα επιθυμητά αποτελέσματα ανέθεσε (απευθέιας πάντα) στους κολλητούς από την Ιμβρο με τους οποίους μπεκρόπινε πριν καμια βδομάδα να έρθουν να παρελάσουν στα χωριά μας και τα εξοδα θα τα καλυψει απο τα λεφτα που περίσσεψαν απο τις δρασεις πυροπροστασιας με τις οποιες εφτιαξε τα τεννις.
Γκε Γκε?
Παρέλαση μην περιμένετε. Μόνο ότι διατάξει ο τσοπάνης. Το πολύ πολύ να βγαλουν τίποτα πρόβατα να παρελάσουν και να βοσκησουν

Ανώνυμος είπε...

Παραδόσεις 10ετιων και θα τις καταπατήσει ο τσοπάνης από το Δίστομο. Ντροπή στους Αραχωβιτες Συμβούλους για αυτή την κατάντια

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...