Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Ήρθε το τέλος της πανδημίας ???

 "Αποσύρουν" τον covid19 ???




Θα καταστήσει τους εμβολιασμούς περιττούς ???

Πως λειτουργεί η θεραπεία.


Ένα αντιικό φάρμακο κατά του κορωνοϊού, πέτυχε μείωση έως και 99.9% μείωση του ιικού φορτίου στους πνεύμονες των ποντικών.


H θεραπεία εμποδίζει τον ιό να αναπαραχθεί επιτιθέμενη κατευθείαν στο γονιδίωμά του, ανέφεραν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Υγείας «Menzies» του πανεπιστημίου Γκρίφιθ της Αυστραλίας και του διάσημου ινστιτούτου City of Hope της Καλιφόρνια.


Σύμφωνα με τους Financial Times, το φάρμακο έχει σχεδιαστεί να αποδίδει τόσο ενάντια στην Sars-Cov-2 καθώς επίσης και έναντι κάθε νέας μετάλλαξης που μπορεί να προκύψει.




Ο κορωνοϊός, το φάρμακο και τα ποντίκια.


Ο Νάϊτζελ ΜακΜίλαν, ένας από τους βασικούς ερευνητές του πρότζεκτ, ανέφερε ότι τα νανοσωματίδια που χρησιμοποιήθηκαν για να μεταφέρουν τη θεραπεία μέσα στο σώμα παραμένουν σταθερά στους 4 βαθμούς Κελσίου για 12 μήνες και σε θερμοκρασία δωματίου (παραμένουν σταθερά) για διάστημα άνω του μηνός, εννοώντας ότι το φάρμακο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενών χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες αποθήκευσης και διανομής.


Μέχρι σήμερα, επιστήμονες από όλο τον κόσμο δεν έχουν καταφέρει να αναπτύξουν ένα αποτελεσματικό αντιϊκό φάρμακο κατά της Covid-19, παρότι κάποιοι από τους υποψήφιους είχαν φτάσει στο στάδιο των κλινικών δοκιμών.


Δύο υποψήφια σκευάσματα, το molnupiravir της εταιρείας Merck και το AT-527 των Roche και Atea, έχουν σημειώσει πρόοδο, με το πρώτο να εισέρχεται στη «φάση 3» και το δεύτερο, το οποίο έχει επιδείξει αντιϊκή δραστηριότητα σε ασθενείς με ηπατίτιδα C, να ακολουθεί σύντομα.


Μια μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που είχε δημοσιευτεί τον περασμένο Νοέμβριο, πάντως, υποστήριζε ότι το φάρμακο ρεμδεσιβίρη, το οποίο χρησιμοποιείται για θεραπεία ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία Βρετανίας και ΗΠΑ, δεν έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στις πιθανότητες επιβίωσής τους.


pronews.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω σας βάζω στοίχημα....θα λένε οι τηλεοράσεις ότι, ο covid έφυγε,βγάλτε τις μάσκες ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΘΑ ΛΕΝΕ:

ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ!!!

ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗ
ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ,ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!


Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως ΕΣΤΙΑΖΩ την προσοχή στο ποντικό,που πάντα και πάντοτε στον αιώνα τον άπαντα,έμενε κρυμμένος στην τρύπα του!!!

Τώρα του πετάς λίγο 《τυρακι》,ξετρουπωνει,νοιώθει καλά για λίγο,μετέπειτα....

Οψόμεθα!!!


ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΡΗΤΟ:
ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καντε γρηγορα οποιο εμβολιο κατα της covid ειναι διαθεσιμο στις ηλιακες ομαδες που ανηκετε
ο ιος ειναι επικινδυνος

Nick Charitos είπε...

Ανώνυμος 18 Μαΐου, 2021 00:07

Αυτά να τα πεις στον 35χρονο στην Ιεράπετρα που παθαίνει τις θρομβώσεις μια μετά την άλλη, στον σύζυγο που έχασε την γυναίκα του 42 ετών την νύχτα ακριβώς μετά τον εμβολιασμό και τόσα άλλα.

Μα τα εμβόλια έχουν παρενέργειες και αυτά το ποσοστά είναι 0,0 κάτι %. Ας πούμε ότι είναι έτσι.

Για τις συγκεκριμένες οικογένειες είναι το 100% όμως...... 😢😢😢

Ακόμη κι υποθέσουμε ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στα εμβόλια (αμφιβάλλω βέβαια αλλά σε πάω στο δικό σου ... γήπεδο), εκ του χρόνου παραγωγής είναι σε δοκιμαστική φάση. Σε τέτοιο βαθμό που ούτε οι γιατροί ΔΕΝ είναι σίγουροι. Και κάθε μέρα λένε άλλα πχ "να μην κάνει η τάδε ηλιακή ομάδα το Astra Zeneca" , μετά το αλλάζουν κοκ.

Άρα όταν ακόμη κι οι ειδικοί βρίσκονται σε αχαρτογράφητα νερά, ας μην κάνουμε τον έξυπνο κι ας μην παροτρύνουμε τον άλλο στο οτιδήποτε.

Η ανάρτηση ΔΕΝ παροτρύνει στον μη εμβολιασμό. Απλώς λέει πως γίνονται μελέτες για ελπιδοφόρο φάρμακο. Αυτό.
Και γίνονται βέβαια.

Το αν θα εμβολιαστεί κάποιος ή όχι, έχει μυαλό, ακούει διαβάζει, ας το κρίνει μόνος του.

Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός, θα του έλεγα.....

Nick Charitos είπε...

Ανώνυμος 18 Μαΐου, 2021 00:07

Για σκέψου όμως αρρωστημένη αλαζονεία που έχεις, που για ένα τέτοιο παγκόσμιο θέμα αλλά και τόσο πολύπλοκο, πιστεύεις πως κάποιος θα δώσει σημασία σε ένα ανώνυμο σχόλιο και όχι μόνο αυτό αλλά ενδεχομένως θα του ... σώσεις και την ζωή !!!

Τι λες τωωωωωρααα !!!! 😮😮😮

Ο εγωισμός χτύπησε peak !!!

Γιάννη (Σταθά) εσύ ... είσαι ????????

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

0007

Κύριε μεταμεσονυχτιε,
Μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι αν κάνεις το εμβόλιο απο《(ΑΝ)ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ》θα μετατραπεις σε ενεργος!

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...