Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Είπε ψέματα .....

 Τζάμπα χαρήκαμε! 



Αυτοί μυαλό δεν βάζουν

 !!!


Γράφει ο: Στέργιος Μπακολουκάς


Δημοσίευσα την απάντηση του Αντιδήμαρχου Χ. Αλμπάνη,

  https://nickdharitos.blogspot.com/2021/01/blog-post_72.html#more

με τις εξηγήσεις που μας έδωσε για το άρθρο  της εγκατάστασης κοντέινερ στα Καρούτια

 https://nickdharitos.blogspot.com/2021/01/blog-post_72.html#more .

             Βεβαίως αυτό το θέμα έχει λυθεί!

 Όμως το ανασύρω και του δίνω συνέχεια, διότι με τις διαδικασίες  που το αντιμετώπισαν και το είδος των  εξηγήσεων που μας έδωσαν,  μας φανερώνουν  τον  τρόπο με τον οποίο σκέφτονται, αυτοί που ηγούνται του Δήμου! 

Όπως επίσης φανερώνεται και η υποτιμητική άποψη, που  οι  συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν  για μας τους Πολίτες!!!

 Ένας ακόμα λόγος, είναι επειδή υποσχέθηκα στον αγαπητό Χάρη, ότι θα επανέλθω αν διαπιστώσω ότι λέει ψέματα!!!!

               Με το αναρτημένο κείμενο- αντίλογο, ο Αντιδήμαρχος μας κατέστησε γνωστές, τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε ο ίδιος, ώστε να δώσει λύση στο θέμα. Για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του, απαρίθμησε και τα έγγραφα που είχαν κατατεθεί από τον ιδιοκτήτη της καντίνας , στα οποία στηρίχτηκε η υπηρεσία του Δήμου για να εκδώσει  την άδεια.  

             Μας παρέθεσε δηλαδή μια σειρά …..‘’χαρτιών’’, στα οποίας στηρίχτηκε ο Δήμαρχος για να υπογράψει την άδεια την οποία και δημοσιεύουμε. Μας είπε επίσης ότι ο ίδιος παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αρχικό τοπογραφικό, με αποτέλεσμα μετά από δικές του ενέργειες, αυτή η άδεια να ανακληθεί. 

             Τον πιστέψαμε και δημοσιεύσαμε αυτόν τον αντίλογο.  Όμως το πρόβλημα αρχίζει από δω και κάτω, διότι τα έγραφα που μας προσκόμισε όταν του τα ζητήσαμε, ήταν τελείως διαφορετικά από αυτά που αναφέρει στις εξηγήσεις του!!!

               Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά με τα έγγραφα που μας έδωσε αποδείχνετε, αρκεί να διαβάσει κάποιος το περιεχόμενο της άδειας, της υπογεγραμμένης από τον Δήμαρχο, το καραμπινάτο ρουσφέτι του ίδιου προς  τον Πολίτη του Διστόμου, ο οποίος θέλησε να εγκαταστήσει παράνομη καντίνα στην είσοδο της Πόλης της Αράχοβας!!!

Τα έγραφα που μας έδωσε λοιπόν,  ΔΕΝ έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά  τα έγγραφα που  έγραψε στον αντιλογο και τα οποία δημοσίευσαΜΕ.  

1.      ‘’Τέσσερα συμβόλαια αγοράς οικοπέδων από ιδιοκτήτες Αραχωβίτες...’’   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.  Ένα τοπογραφικό υπάρχει που επάνω αναγράφει έναν αριθμό συμβολαίου και το όνομα της Συμβολαιογράφου. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με το θέμα μας! Καλά έκανε ο άνθρωπος και το αγόρασε! Εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

2.        ‘’ Έγκριση από ΚΑΣ (Κεντρικό αρχαιολογικό Συμβούλιο)’’         ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Είναι καρατσεκαρισμένο!!!!!

3.       ‘’  Έγκριση από δασαρχείο Λιβαδειάς... ‘’ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ’’

4.          ‘’Οικοδομική άδεια από πολεοδομία Λιβαδειάς...’’   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

5.       ‘’Έγκριση χρήσης γης από υπηρεσία δόμησης Λιβαδειάς...’’  Πράγματι υπάρχει βεβαίωση που λέει ότι το χωράφι είναι δικό του και αναφέρει στο τέλος ότι  υπάρχει άδεια οικοδομής  ( αναγράφει το νούμερό της), όμως αναφέρει επίσης ότι   απαιτείται και άδεια από άλλες υπηρεσίες για να είναι σε  ισχύ!  Μάλιστα αναφέρεται σε  κάποια κτίσματα που ο ιδιοκτήτης του χωραφιού μπορεί να κτίσει σε αυτό. Όμως  δεν χρειάζεται να είσαι μηχανικός για να το καταλάβεις, ότι ο ιδιοκτήτης τους, ποτέ δεν θα μπορέσει να τα κτίσει, όχι επειδή ο Αντιδήμαρχος  το απέτρεψε,  αλλά επειδή το ΚΑΣ και οι άλλες υπηρεσίες, δεν θα του δώσου ποτέ άδεια οικοδομής!!! Όλη η Αράχοβα γνωρίζει ότι η περιοχή αυτή βρίσκετε εντός  του Δελφικού Τοπίου και χωρίς την έγκριση του ΚΑΣ δεν μπορεί να εκδοθεί καμία άδεια!!!    

 

ΥΣ.

Χάρη, θα σε συμβούλευα να γίνεις περισσότερο προσεκτικός με τις εξηγήσεις που δίνεις σε αυτό το blog, διότι όπως θα έχεις καταλάβει, αυτό λέει ΜΟΝΟ την αλήθεια και είναι πρόθυμο, χωρίς να διστάζει, είτε να ζητήσει συγνώμη για τις υπερβολές του, είτε να δημοσιεύσει τη διαφορετική άποψη.

Για Λιβανίσματα και Ωσαννά, μπορείς να αποταθείς σε άλλα  blog της περιοχής μας, τα οποία είναι πρόθυμα να  παρέχουν περισσότερο ευνοϊκές υπηρεσίες!!!!

Το να σου υπενθυμίσω ότι υποσχέθηκες να μας δώσεις εξηγήσεις και για τα υπόλοιπα δέκα εννέα (19) θέματα της δημοσίευσης, ίσως είναι πλεονασμός;

Όλα τα έγγραφα ΕΔΩ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη συγχαρητήρια. Καθίστε να σας γλεντάει ο Σταθάς. Λετε ψεματα για να τον καλύψετε. Σε λιγο καιρό θα ντρέπεστε να κυκλοφορείτε. Ο Λοσάντα και ο Βρούλιας που είναι κρυμένοι? Με τέτοιο ξεβράκωμα θα έπρεπε να έχετε ήδη παραιτηθέι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλμπάνης όποτε τον ακούσεις ποτε δεν λέει αλήθεια. Συνέχεια μιλάει αλλά δεν λέει τίποτα.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...