Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Εγκαταλελειμμένο όχημα.....

 Χωρίς πινακίδες 




Προς τους υπεύθυνους του ΔΔΑΑΣ :


Προσοχή, παρατημένο οχήμα χωρίς πινακίδες, παραπλεύρως του δημαρχείου στο Δίστομο και έμπροσθεν ιστορικής οικίας !!!

🤣🤣🤣

Ο νόμος αναφέρει πως :

"Εάν κάποιος επιθυμεί να κρατήσει το όχημα χωρίς πινακίδες αλλά και χωρίς να το κινεί βέβαια, για συναισθηματικούς ή άλλους λόγους, τότε υποχρεούται να το αποθηκεύσει σε ιδιωτικό χώρο ιδιοκτησίας του ή ιδιοκτησίας τρίτου μετά από έγγραφη συγκατάθεση του τελευταίου. Στην περίπτωση αυτή ο ιδιοκτήτης υποβάλλει σχετική δήλωση στην αρμόδια ΔΟΥ όπου θα αναφέρει το ακριβές σημείο αποθήκευσης και τα στοιχεία που πιστοποιούν τον ιδιοκτήτη του χώρου και συγκατάθεση του αν πρόκειται περί τρίτου την οποία κοινοποιεί και στην αρμόδια αρχή.



5) εφόσον ο ιδιοκτήτης εγκαταλειμμένου οχήματος δεν εντοπιστεί εντός των ανωτέρω προθεσμιών τότε το Πιστοποιητικό Καταστροφής παραδίδεται στον αρμόδιο Δήμο ή Κοινότητα. Εόν το όχημα δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας τότε αναγράφεται στο Πιστοποιητικό Καταστροφής ο αριθμός πλαισίου."

Εφόσον δεν το έχει παρκάρει σε χώρο όπως παραπάνω, αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου, το όχημα είναι παρατημένο ΠΑΝΩ από 45 ημέρες που ορίζει ο νόμος, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στην διαδικασία καταστροφής.

Κι απορώ πως δεν το πήρατε χαμπάρι....

😜😜😜

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

30 και ο τρέχων🤔🤔

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδί μου δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι νομίζει ότι κάνει; Μαγκιά; Έχει σοβαρό θέμα ο άνθρωπος. Αν ήταν άλλος θα είχε βάλει τις πινακίδες και τέλος. Επαναστάτης του κ#€@ χωρίς πινακίδες! Λουστητετον!

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΟΥΜΟΡ

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ.


Το τουριστικό γραφείο "STATHAS GROUP-CENTER" travel πραγματοποιεί 2 ήμερη εκδρομή στην "ΙΚΑΡΙΑ" για τρελό φαγοπότι και τσιμπούσι.
Περιορισμενος χωρος θεσεων λόγω ανοιχτού διπλοκαμπινου αγροτικού οχήματος με καρότσα άνευ πινακίδων.
Υπενθυμίζεται ότι τα έξοδα κατανάλωσης πετρελαίου μεταφορας θα είναι "ΤΖΑΜΠΕ",καθώς επίσης τα έξοδα των διοδίων απλώς δεν θα πληρωθούν λόγω ιδρυτικού μέλους επιτροπών "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" στα διόδια.
Επισης διευκρινίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί κατά την αναχώρηση και την άφιξη χρηματοδοτουμενα κρατικα δωρεαν rapid test.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πάρετε το καφεδάκι σας από το γνωστό CAFE-PERFETTO-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Nick Charitos είπε...

Ρε μπας κι έχει διαβάσει Βαλερύ :

"Εξουσία χωρίς την κατάχρησή της,
δεν έχει γούστο.

Paul Valery, 1871-1945
Γάλλος ποιητής"

🤣🤣🤣

(Εξαιρετικό και το χιούμορ. Άκου "STATHAS GROUP-CENTER" travel !!! Αϊ καλά, δώστε μου και ιδέες !!! 🤣🤣🤣)

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...