Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Βρε μπας και .....

 Είναι διχασμένη προσωπικότητα ???


Ο ... "διάλογος" του προέδρου της ΑΕ με τον εκπρόσωπο του ΔΣ, ήτο εσωτερικός ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ !!!

🤣🤣🤣

Γράφει ο : Στέργιος Μπακολουκάς


Γενική Συνέλευση Ανωνύμου Εταιρείας Δήμου ΔΑΑ


Ρεζουμέ- Κλαυσίγελος !!!!!!


Αυτά που πάρα κάτω θα διαβάσετε, τα οποία αποδεικνύονται από τα επισυναπτόμενα  έγγραφα που συνοδεύουν τούτο το γραπτό, νομίζω ότι διεκδικούν παγκόσμια μοναδικότητα!

               

Δεν έχει  συμβεί κάτι αντίστοιχο, σε κανένα μέρος του Κόσμου, όσο υπανάπτυκτο και αν ήταν αυτό.


              Κρατάω την επιφύλαξη, να έχει συμβεί  στη γειτονιά μας κάτι παρεμφερές στο παρελθόν, στην ……..Αλβανία του Χότζα, αλλά και με αυτό το άλλοθι, δεν δικαιολογείται η ύπαρξη πρακτικού λόγου, για να έχει διαπραχτεί μια τόσο  ευτράπελη ….πατάτα και μάλιστα για λόγους που μόνο οι εντόπιοι μετέχοντες σ’ αυτήν, μπορούν μας εξηγήσουν!!!


                 Ό Ι. Σταθάς (πρόεδρος της ΑΕ),  με τον ……….Ι. Σταθά (Δήμαρχος-εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου)!!!! και Γραμματέα τον Ν. Βαλαούρα (ιδιώτη-μέλος του ΔΣ της ΑΕ), πραγματοποίησαν, ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της Μονομετοχικής Ανωνύμου Εταιρείας του Δήμου ΔΑΑ, την 30η Οκτωβρίου 2020, στην έδρα της εταιρείας, στην Αράχοβα!


               Σε αυτή τη συνέλευση, ο ένας Ι. Σταθάς (εκπρόσωπος) , ορίζει τον …..άλλο Ι. Σταθά (…. πάλι εκπρόσωπο!), τον εαυτό του δηλαδή, πρόεδρο της Συνέλευσης, κρατώντας ως Γραμματέα τον Ν. Βαλαούρα!!!



              Ο ένας Ι. Σταθάς (πρόεδρος της ΑΕ)  διαβάζει στον άλλον Ι. Σταθά (Εκπρόσωπο του ΔΣ)  τις οικονομικές καταστάσεις  (Ισολογισμό και αποτελέσματα χρήσεως) και την έκθεση του Ορκωτού του ΣΟΛ, για τα πεπραγμένα της εταιρείας.




              Στη συνέχεια, ο ένας  Ι. Σταθάς (εκπρόσωπος του ΔΣ του Δήμου, μοναδικού μετόχου  της εταιρείας), ακούγοντας την εισήγηση του άλλου Ι. Σταθά (προέδρου της ΑΕ) Διαπιστώνει:


1.     Ότι αυτή η Εταιρεία του Δήμου, ΔΕΝ έχει καμία δραστηριότητα!  Έχει όμως  έσοδα, περίπου 90.000 ευρώ!!! Αυτά  περισσεύουν από το ποσό που κάθε χρόνο καταβάλει το εργοστάσιο του αλουμινίου για τον καλλωπισμό των Άσπρων Σπιτιών (ιδιωτικής Πολιτείας του Αλουμινίου), η οποία καθαριότητα ΔΕΝ γίνεται από την ΑΕ, αλλά από …….εργολάβο!!!!!.


2.     Ότι η Εταιρεία έχει Προσωπικό το οποίο όμως δουλεύει ….αλλού!!! προφανώς, αλλά πληρώνεται από την….. Εταιρεία, με ετήσιες αποδοχές σχεδόν 50.000 ευρώ!!


3.     Ότι η Εταιρεία το χρόνο αυτό είχε  έξοδα!!!!! και μάλιστα πολλά για τις μηδενικές δραστηριότητές της! περίπου 58.000 ευρώ!


4.     Ότι η ΑΕ έχει χορηγήσει δανικά και αγύριστα σε άλλη εταιρεία του Δήμου, με αποτέλεσμα να απομειώνεται το Κεφάλαιο της δικής τους Εταιρείας.


5.     Ότι η ΑΕ καταγράφει ζημιά για τη χρήση του 2019 ύψους έντεκα χιλιάδων (11.000) ευρώ περίπου!


Παρόλα αυτά, ο ένας  Ι. Σταθάς (εκπρόσωπος) …….συνεχάρη! για την ….επιτυχία του, τον ….άλλο Ι. Σταθά (πρόεδρο της ΑΕ) και  συμφώνησαν  ότι την επόμενη χρονιά, η Εταιρεία, θα πάει …….ακόμα καλύτερα!


Στη συνέχεια, ο Ι. Σταθάς (εκπρόσωπος)  αφού απάλλαξε τον Ι. Σταθά (πρόεδρο) και το ΔΣ από οποιαδήποτε ευθύνη!!! έδωσε εντολή στο γραμματέα, Ν. Βαλαούρα να ετοιμάσει  τα πρακτικά της συνέλευσης για να τα υπογράψει!!!!! 

 

Ο Ιανός, Ι, Σταθασ,  εκπρόσωπος του Δήμου, μοναδικού μετόχου της ΑΕ - Πρόεδρος της ΑΕ :


1.     Παραβλέποντας το γεγονός ότι η Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …τσιφλίκι του πατέρα του.  Αδιαφορώντας  πλήρως για το καταστατικό της Εταιρείας, το οποίο στο άρθρο 11 παράγραφο 8 λέει! ‘’Εφ’ όσον στη  Συνέλευση παρίσταται ένας μέτοχος, είναι υποχρεωτική η παρουσία Συμβολαιογράφου, ο οποίος προσυπογράφει τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης’’


2.     Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του το γεγονός ότι  δεν μπορεί, ακόμα και αν είναι Δήμαρχος, να εκπροσωπεί χωρίς εξουσιοδότηση του ΔΣ , τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας που είναι ο Δήμος, στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ανωνύμου Εταιρείας


3.     Καταστρατηγώντας, ο Ι. Σταθάς, τις γνώσεις που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, λαμβάνοντας το πτυχίο της Διοίκησης Επιχειρήσεων! 

 

Προχώρησε σε αυτές τις μεταλλάξεις, που πάρα πάνω ανέφερα και οι οποίες αποδεικνύονται από το έγγραφα που παραθέτω, τα οποία είναι δημοσιευμένα στο ‘’Διαύγεια’!!! Γεννώντας το βασικό ερώτημα: Αν αυτό δεν είναι κατασπατάληση Δημοσίου Χρήματος, τότε ας μας δώσει κάποιος ‘’επαΐων’’ τον ορισμό της κατασπατάλησης!!!   

 

Δύο Παρατηρήσεις και ένα ερώτημα!:

1.     Το Ιστορικό  αυτής της υπόθεσης, θυμίζει τον ‘’τύπο’’ ο οποίος έβαλε μόνος του ……. διαγώνισμα στον εαυτό του! και ΑΦΟΥ όρισε ο ίδιος τα θέματα της άσκησης! Στη συνέχεια, ο ίδιος διόρθωσε το γραπτό του και έβαλε …..ΆΡΙΣΤΑ στο εαυτό του, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα για την …..επιτυχία του!!!


2.     Σαρτσ’νούρ’ (το) ‘’Στριμμένο σακί τρίχινο ή δερμάτινο που έμπαινε στα παλιά λιοτρίβια κοντά στην περιοχή σύνθλιψης του ελαιόκαρπου, προκειμένου να εμποδίσει την εκροή της ελαιώδους μάζας στο γύρω χώρο. Έτσι στα παλιά λιοτρίβια της Αράχοβας ακουγόταν συχνά η απειλητική φράση, για κάποιον που δεν συμπεριφερόταν καλά: « Κάτσι καλά (ή δούλιψ΄σουστά), γιατ’ θ’ αρπάξου του σαρτσ’νούρ’».

3.   Ρε πάτε καλά; Ποιοι νομίζετε ότι είσαστε;

 Τι νομίζετε ότι διαχειρίζεστε;  Τα τσελιγκάτα των πατεράδων σας; Έλεος !!!!

 

Όλα τα έγγραφα ΕΔΩΕΔΩ & ΕΔΩ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η αντιπολίτευση κοιμάται. Όλα αυτά που δημοσιεύει το παυσίλυπο, μπορεί να τα κοροϊδεύει ή να κάνει πλάκα, όμως είναι θέμα Εισαγγελέα! Αυτοί εκμεταλλεύονται τη Δημοτική Εξουσία για να κάνουν ρουσφέτια και να πλουτίζουν.

Nick Charitos είπε...

Δεν διαφωνούμε κατ'ουσία, πλην όμως ούτε τα κοροϊδεύουμε, ούτε πλάκα κάνουμε με την κακή έννοια.

Απλώς αντί για δυσβάσταχτα και "βαριά" κείμενα, που μπορεί να είχαν αντίθετα αποτελέσματα αφού θα απέτρεπαν τον κόσμο να τα διαβάσει, επελέγη μια χιουμοριστική καταγραφή που τελικά τράβηξε το ενδιαφέρον.

Σκοπός : Να ενημερωθούν οι δημότες για τα τεκταινόμενα. Από εκεί και πέρα, βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Κι ο ... εισαγγελέας τα δικά του !!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(Να το πάλι !!! Ε, ρε λόξα !!! 😜😜😜)

Nick Charitos είπε...

Όσο για την αντιπολίτευση, θα διαφωνήσω.

Ο εξαίρετος κ. Ζάκκας με καταγγελία του, ακύρωσε δημοτικό συμβούλιο, ενώ και η παράταξη του κ. Σωτηρίου τον έχει "φορτώσει" με ένα σωρό καταγγελίες.

Δεν ξέρω μήπως κοιμάται η περιφερειακή διοίκηση Στερεάς & Θεσσαλίας ??? 🤔🤔🤔

Αλλά κάτι μου λέει πως κι εκεί θα βαρεσουν σύντομα τα ... ξυπνητήρια !!! 🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ξέρω δεν διαβάζει εδώ μέσα; να προβληματιστει να πει ρε μπας και έχουν έστω και 1% δίκιο που μου τα λένε; να κάνει την αυτοκριτική του και να προβληματιστει; τι διαολο έχει μέσα αυτό το κεφάλι του. Εμείς νομίζαμε ότι ψηφίζαμε υπερΔημαρχο. Ξύπνα Γιαννοοοοοοοο!

Ανώνυμος είπε...

Πταίσματα, λίγο υπομονή μέχρι να αναλάβει και το φιλαράκι του ο Συρογιαννος, ξέρει εκείνος απ αυτά, τα παίζει στα δάχτυλα, Α.Ε και ολα...... Αλλά ποιος θα παραιτηθεί, η Δημητρουλα ή θα παραιτησουν κάποιον άλλον ε;:" αυτά είναι βάσανα κι όχι τα περασμένα" που λέει και το τραγούδι!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάνει ανάγνωση των γραπτών έχει και κάνα καθρέπτη απέναντι και θα του λέει σώπα συ τώρα μιλάω γω κι όταν μιλάω γω δεν μιλάς εσύ.

Τώρα δω κοντά που έχουμε και καθαροδευτέρα προτείνω να τους κάνουμε μια βράβευση με το βραβείο του ταραμά γιατί είναι όλοι Τάααραμα

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...