Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Να... φύγετε από 'δω, να πάτε αλλού !!!

Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο!!!


Υπουργός ζητά τους απ' τους κατοίκους του Μπουένος Άιρες να.... φύγουν για τη Σύνοδο G20 !!! 

Μια αρκετά παράδοξη σύσταση προς τους κατοίκους του Μπουένος Άιρες, ενόψει της Συνόδου των G20, έκανε η υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Αργεντινής, προτρέποντας τους να εγκαταλείψουν τα σπίτια και την πόλη τους για δύο ημέρες.

«Προτείνουμε στους κατοίκους να φύγουν. Πολλές περιοχές θα είναι κλειστές για τους πολίτες εξαιτίας των αυστηρών μέτρων ασφαλείας», είπε η Πατρίσια Μπούλριτς στο τηλεοπτικό δίκτυο channel America 24.
Το... διαμάντι της Αργεντινής, η υπουργός Πατρίσια Μπούλριτς
Στη σύνοδο της G20, που θα διεξαχθεί το διήμερο 30 Νοεμβρίου-1η Δεκεμβρίου, αναμένεται να είναι παρόντες μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.
Για την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου μάλιστα οι αρχές κήρυξαν αργία, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πόλη ζουν περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι.
«Η πρόταση μας είναι να εκμεταλλευτείτε το τριήμερο και να φύγετε. Φύγετε την Πέμπτη επειδή η κατάσταση στο Μπουένος Άιρες θα είναι περίπλοκη», είπε η υπουργός.
Για το διήμερο της συνόδου οι αρχές προχωρούν σε δρακόντεια μέτρα, επιστρατεύοντας 20.000 στελέχη των σωμάτων ασφαλείας, των ένοπλων δυνάμεων και των υπηρεσιών πληροφοριών. Ο εναέριος χώρος πάνω από το Μπουένος Άιρες θα είναι κλειστός σε ακτίνα 460 χιλιομέτρων σύμφωνα με τον ιστότοπο Infobae.
Στο μεταξύ, δεκάδες οργανώσεις, συνδικάτα και πολιτικά κόμματα κάλεσαν χθες σε μαζικές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Pafsilipon : Και... σιγά το πράγμα να φύγουν 3.000.000 κάτοικοι την Πέμπτη και να επιστρέψουν την Κυριακή το βράδυ !!! 
Θέλουν και τα λένε ή τους ξεφεύγουν  ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...