Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Τι.... "σύμπτωση" !!!

Ο άνθρωπος που εκπαιδεύεται στη μαζική δολοφονία, τελικά

 την.... πραγματοποιεί  !!!



Ο ύποπτος στο....... σημερινό  μαζικό πυροβολισμό (καλά, ο μεγαλύτερος που έχω ακούσει μέχρι στιγμής σήμερα το πρωί, η μέρα είναι νέος) είναι ένας  βετεράνος  του αμερικανικού ναυτικού σώματος.

Ένας άλλος μαζικός σκοπευτής στη Φλόριντα την προηγούμενη εβδομάδα απλά  συνέβη στο στρατό.
Ο άνδρας που σκότωσε με ένα φορτηγό στο Τορόντο φέτος ήταν εν συντομία στον καναδικό στρατό και  προήγαγε  το έγκλημά του στο Facebook εκ των προτέρων ως στρατιωτική επιχείρηση.
Η μαζική δολοφονία σε ένα γυμνάσιο της Φλώριδας νωρίτερα φέτος προήχθη επίσης από τον δολοφόνο ως στρατιωτική επιχείρηση υπό την έννοια ότι φορούσε το πουκάμισό του JROTC (Junior Reserve Officer Training Corps) και σκοτώθηκε στο ίδιο σχολείο όπου ο αμερικανικός στρατός τον εκπαιδεύει να πυροβολεί και να τον διδάσκει σε πολεμικές υποστηρικτικές απόψεις του κόσμου και της ιστορίας του.
Προφανώς έχοντας ένα μέλος του αμερικανικού στρατού δεν μπορεί να έχει αιτιώδη σύνδεση με μαζικούς πυροβολισμούς και αυτός είναι ο λόγος που κάνει την πιο εκπληκτική σύμπτωση ξανά και ξανά ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν εκπαιδευτεί για να σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους καταλήγουν παράξενα σκοτώνοντας πολλούς ανθρώπους.
Κοιτάζοντας  μακρύ κατάλογο  μαζικών πυροβολισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν όλοι οι σκοπευτές είναι άντρες και σχεδόν όλοι τους είναι μεταξύ 18 και 59 ετών.


 Πάνω από την ηλικία των 59 ετών, το ποσοστό των ανδρών στο γενικό αμερικανικό πληθυσμό που είναι βετεράνοι ανεβαίνει  δραματικά. Μεταξύ 18 και 59 ετών - με τον μέσο όρο των ποσοστών για κάθε έτος ηλικίας - περίπου 14,76 τοις εκατό των αμερικανών ανδρών είναι βετεράνοι, αλλά  τουλάχιστον το 35%  αυτών των σκοπευτών ήταν βετεράνοι.
 Διαπιστώσαμε ότι με την ταχεία ανάγνωση των διαθέσιμων ειδήσεων online σχετικά με κάθε σκοποβολή, έτσι το ποσοστό είναι πιθανόν να είναι σημαντικά υψηλότερο. Δεν βρήκα αναφορές ειδήσεων που ανέφεραν ότι οποιοσδήποτε από τους σκοπευτές  δεν  ήταν στον στρατό.
Στους μαζικούς πυροβολισμούς των ΗΠΑ, οι στρατιωτικοί βετεράνοι είναι πάνω από δύο φορές πιο πιθανό να είναι μαζικοί σκοπευτές, και μάλλον πιο πιθανό από αυτό. Περιττό να πούμε ότι πρόκειται για ένα στατιστικό στοιχείο για έναν μεγάλο πληθυσμό, όχι για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Περιττό να πούμε ότι ο χαρακτηρισμός και η διάκριση είναι αντιπαραγωγικοί. Αλλά τι άλλο μπορεί να είναι αντιπαραγωγικό: Εκπαίδευση ανθρώπων στην "τέχνη" της μαζικής δολοφονίας, εκτόξευση πολέμων και απομάκρυνση ανθρώπων που εκπαιδεύτηκαν για πολέμους και έχουν υποφέρει από πολέμους σε μια έντονα ένοπλη κοινωνία που διδάσκονται από σχολεία και συστήματα ψυχαγωγίας ότι η μαζική δολοφονία είναι ο τρόπος Λύνω προβλήματα. Η μαζική δολοφονία στις Ηνωμένες Πολιτείες σας φέρνει στις ειδήσεις, και αν τυχαίνει να είστε πρόεδρος που βομβαρδίζει μια μακρινή γη, σας ενθουσιάζει ευρέως και χαρακτηρίζεται ως "τελικά προεδρική".


Φυσικά, είναι πιθανό ότι οι άνθρωποι που τείνουν προς μαζικούς πυροβολισμούς είναι επίσης διατεθειμένοι να ενταχθούν στον στρατό, ότι η σχέση είναι συσχετισμός και όχι αιτία. Στην πραγματικότητα, θα ήμουν σοκαρισμένος αν δεν υπήρχε  κάποια  αλήθεια σε αυτό. Αλλά είναι επίσης πιθανό να εκπαιδευτεί και να προετοιμαστεί και να εξοικειωθεί με μαζικούς πυροβολισμούς - και σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς αμφιβολία μια εμπειρία να ασχοληθεί με τη σκοποβολή και να το θεωρήσει αποδεκτό - κάνει πιο πιθανό να πυροβολήσει μαζικά. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτό.
Οι πιο δολοφονικές Δυτικές κοινωνίες γίνονται στο εξωτερικό από τους στρατιωτικούς τους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκατοντάδες θανατηφόρα πυροβολήματα κάθε χρόνο διαπράττονται από αστυνομικούς - δυσανάλογα στρατιωτικούς βετεράνους. 
Οι αυτοκτονίες, επίσης, διαπράττονται δυσανάλογα από βετεράνους. Και όχι επειδή είμαστε άθικτοι στο να επισημάνουμε τα προβλήματα, αλλά επειδή γενικά αποτυγχάνουμε να παραδεχτούμε και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα. Οι αυτοκτονίες των βετεράνων  οδηγούνται από  ενοχές για τη συμμετοχή τους στη δολοφονία. Αυτή η ενοχή είναι ο κορυφαίος παράγοντας στην πρόβλεψη της αυτοκτονίας, σύμφωνα με την αμερικανική κυβέρνηση των βετεράνων, και η ελάχιστα πιθανή πληροφορία σε ολόκληρο τον κόσμο να αναφερθεί σε εορτασμό της Ημέρας των Βετεράνων.
Σκεφτείτε αυτό. Εάν πάνω από το 35% των Αμερικανών μαζικών σκοπευτών ήταν μουσουλμάνοι ή ξένοι ή μαύροι  ή σοσιαλιστές ή κοκκινομάρτυρες ή άλλα εκατομμύρια άλλα πράγματα πιθανόν να είναι συμπτωματικά, θα ήταν ένα Big Freaking Deal. 
Αλλά το γεγονός ότι πάνω από το 35% αυτών έχουν εκπαιδευτεί από το μεγαλύτερο παγκόσμιο θεσμό μαζικής θανάτωσης απλώς δεν ενδιαφέρει.

Pafsilipon : Κατ' επανάληψη έχει τονιστεί σε αυτό το blog,  πως ο άνθρωπος είναι το μοναδικό έμψυχο ων στον πλανήτη, που προσπαθεί να εξολοθρεύσει ΟΛΑ τα άλλα είδη, του.... εαυτού του συμπεριλαμβανομένου !!!!!

Το ότι εκπαιδεύει ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, που τελικά πραγματοποιούν αυτό για το οποίο εκπαιδεύτηκαν, αποτελεί πολύ λυπηρή επιβεβαίωση......
Αλλά σίγουρα όχι έκπληξη....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα