Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Βελόπουλος VS ... Σταθά 😂

 Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας του pafsilipon με τον Βελόπουλο, 




ο τελευταίος σχολιάζει την δήθεν βοήθεια του Σταθά !!!


😁😁😁😁😁


Δείτε το βίντεο:




Ο τίτλος είναι χιουμοριστικός.


Ασφαλώς δεν σχολιάζει τον Σταθά.


Αλλά μάλλον ταιριάζει γάντι....


😜😜😜😜😜

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του γιδοβισκού.
Κοίτα κάτι συμπτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

επενδυτή της αραχοβας

Έμποροι ναρκωτικών, τσιγάρων, προϊόντων μαϊμού, όπλων, λαθρέμποροι και διακινητές πετρελαίου, πλυντήρια μαύρου χρήματος (κέντρα διασκέδασης, αλυσίδες φούρνων, μικρομάγαζα, τράπεζες, ποδοσφαιρικές ομάδες, πρατήρια καυσίμων…).

Παντού η παρα-οικονομία διαπλέκεται με τη νόμιμη οικονομία και τα όρια χάνονται.

Η μαφία ελέγχει ποικίλες επιχειρήσεις, μίντια, δημοσιογράφους, ποδοσφαιρικές ομάδες, πολιτικούς, κυβερνήσεις, την τοπική αυτοδιοίκηση, διαχειρίζεται, οργανώνει, υπαγορεύει νόμους, συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις ρίχνοντας στη «ζυγαριά» τη δύναμη των μπράβων, λειτουργεί σαν (παρα)κράτος εν κράτει.

Η ελληνική κοινωνία «ζέχνει» πλέον μαφία τύπου νότιας Ιταλίας και οι μαφιόζικες «αρχές» γίνονται οι κυρίαρχες πολιτιστικές αξίες.

Από εδώ οι "μάγκες" κι από κει οι "φλώροι".

Ανώνυμος είπε...

επενδυτή

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ήρθε στην Αθήνα (Τεχνόπολη) από τους Σταγιάτες του Βόλου, όπου μένει, και έστειλε το μήνυμα:

«Έρχομαι από τη λάσπη...

Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμένη, την πνιγμένη χώρα μας. Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες -ο ανεκδιήγητος δήμαρχος- ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά -εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος- "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε!". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς.

Έρχομαι από την χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν όμως. Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν -δεκαετίες τώρα- όσους μας ρημάζουν.

Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη.

Έρχομαι από τη λάσπη!...»

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ξέρετε που πάτε; Είσαστε έτοιμοι για να κάνετε τις γλάστρες;
Σας υποσχέθηκε τίποτα ο ψεύτης ή το κάνετε για το καλό του τόπου; Εάν έχετε λίγο τσίπα πάνω σας, μην ψηφίσετε ούτε τον εαυτό σας. Λυπηθείτε μας, δεν θα αντέξουμε άλλη μια 5αετια μια από τα ίδια. Εάν το κάνετε για το καλό του τόπου δοκιμάστε να είσαστε αντιπολίτευση, εκεί μπορεί να σας αφήσει να πείτε και καμιά κουβέντα.

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...