Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Φάκελος Όσιος Λουκάς (συνέχεια)

 Που πήγαν οι χιλιαρικούμπες δήμαρχε ???




Δεν ήταν και λίγες !!!


Εκτός τα 100 χιλιάρικα απευθείας από την πολιτική προστασία που είδαμε ΕΔΩ,


άλλα 120 χιλιάρικα διέθεσε το υπουργείο εσωτερικών και με ημερομηνία 29/03/2023 στον δήμο μας για πυροπροστασία.


Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ


Στη "σούμα" 220 χιλιαρικούμπες και δεν πήραν ούτε ... τρύπιο λάστιχο πυρόσβεσης για τον Όσιο.


Που πήγαν τα λεφτά ρε παιδιά ???


🤔🤔🤔🤔🤔

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην σταματάς να τους πονάς.....
Πετσόκοψέ τους όλους!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φοβάμαι, ότι και να βγει στην φόρα, ο κόσμος θα ψηφίσει Σταθά. Γιατί νομίζει ότι, όπως και το συνεδριακό δεν υπάρχει κανένας άλλος να το λειτουργήσει πάρα μόνο η αποτυχημένη εταιρεία που το μισό έφτιαξε (όπως είχε πει και μακαρίτης Λεόντιος) έτσι και για το δήμο δεν υπάρχει κανένας άλλος πέραν του αποτυχημένου με στοιχεία και αποδείξεις τωρινός δήμαρχος. Όταν κάποιος δεν κάνει την δουλειά σωστά δεν περιμένεις να την κάνει, βάζεις κάποιον άλλο να την κάνει σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Χαρίτο, είχε κάμει αποψίλωση στο Στειρι και γιαυτό δεν κάηκε το χωριό

Επισκεφτείτε την Αντίκυρα, το Στείρι,το Δίστομο να δείτε πως έχει καθαρίσει τις αντιπυρικές ζώνες...για την Αράχοβα δεν άποψη τι έχει κάμει.

Πατσά που θέλει όπως έγραφε ένας σχολιαστής!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΧΑΡΙΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΚΑΦΤΕΙ" ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΑΨΑΝ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΑΒΕΤΕ), ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Φαγοπότι τρελό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΎΨΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΆ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ,ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΕΡΟΥ,ΚΟΛΟΝΕΣ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ.Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΧΑΡΙΤΟ ΡΩΤΑ.ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΌΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΦΙΛΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΊΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΞΈΡΕΤΕ;ΡΩΤΗΣΤΕ.ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΆΣΠΡΑ ΣΠΊΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΏΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΒΑΛΑΓΙΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΠΊΣΤΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το 2014 τον γεωργακο για τρίτον τον είχαν αλλά τους πήρε τα σώβρακα . Γι αυτό αφήστε τα προγνωστικά

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε διαχείριση των χρημάτων απο τον σταθά... με τα γιουσουφάκια του.

Η οικονομική επιτροπή του δήμου έχει πιει το αμίλητο νερό ;

Ανώνυμος είπε...

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου με
πρόεδρο τον Σταθά και τους
υποτακτικούς του...
Τι ακριβώς περιμένεις??
Σιωπή και συγκάλυψη μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και από αυτούς που δεν τον ελέγχουν και έχει κάνει τον Δήμο τσιφλίκι του. Θα έρθει η ώρα, δεν αργεί.

Ανώνυμος είπε...

Αν διαβάσετε τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής

95% ΑΠΟΝΤΕΣ οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης.

Επομένως τι περιμένεις να έχει γίνει?

Ανώνυμος είπε...

07 Σεπτεμβρίου, 2023 06:45 Σχεδόν όλες οι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής ήταν με τηλεδιάσκεψη. ο Σταθάς δηλαδή χωρίς να συζητάει, αλλά μουγκρίζοντας, ακόμα και όταν περιφερόταν με το αμάξι, τυπικά ανακοίνωνε τα θέματα ρωτώντας και απαντώντας μόνος του, συμφωνείται; συμφωνείται! οπότε η αντιπολίτευση, απο ένα σημείο και ύστερα τον ....αμόλυσε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Ο ΑΓΚΟΡΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.Η ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΘΑ ΈΧΕΙ 1Η2ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ 1ΤΟ ΣΤΕΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ.ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΊΞΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΚΚΑ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΚΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ.Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΠΟΥ ΗΓΕΊΤΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ.ΑΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

Nick Charitos είπε...

09:53

Προς το παρόν ένας και μοναδικός μας διοικεί και το πρόβλημά του ΔΕΝ είναι ότι είναι διστομίτης.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι ... ο Σταθάς !!!!!!! Είναι ειδική κατηγορία μόνος του.

😁😁😁😁

Αυτόν αν ξεκουμπιστει με τους υπόλοιπους φίλους διστομίτες θα συνεννοηθούμε. Και πολύ καλά μάλιστα.

Οπότε βοήθεια ζητάμε ΚΑΙ από το Δίστομο. Για το καλό του τόπου γενικότερα.......

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...