Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

"Ξερική" ασφαλτόστρωση !!!

 Τα χάααααααλια μας !!!




Αντίκυρα - σήμερα 


Εκβιάζουν ψήφους με "έργα" της πλάκας !!!


🤬🤬🤬🤬🤬


Ασφαλτόστρωση απευθείας πάνω σε χωματόδρομο, χωρίς το παραμικρό υπόστρωμα, χωρίς προετοιμασία, χωρίς μελέτη έγινε σήμερα στην Αντίκυρα.


Θαυμάστε:













Ήθελα να ήξερα ποιο αετόπουλο επιβλέπει απ'την τεχνική υπηρεσία και το κυριότερο ποιος θα υπογράψει την παραλαβή του έργου !!!


Ρε Σταθάουζεν, δεν υπόσχεσαι καμμιά μετάθεση ακόμη από νοσοκομείο καλύτερα, καμμιά κολώνα της ΔΕΗ στα χωράφια στο τέρμα Θεού, παρά να καταστρέφεις τον τόπο ???


Κι από εκεί ψήφους έχει. Με μια υπόσχεση "πουλιέται" ο άλλος.....


😓😓😓😓😓

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή που βλέπεις ,είναι η καλύτερη υποβαση.
Δείξτε σε κάποιον που ξέρει.
Άρα μάλλον αυτός που σου το είπε δεν είναι αετοπουλο,αλλά μπούφος.

Δίδαγμα.
Μιλάμε για όσα ξέρουμε, αλλιώς ρωτάμε αυτούς που ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Εργαζομενοι στην αλουμίνα θα αναγκαστούν λένε να τον ψηφίσουν γιατί ΤΡΕΜΟΥΝ στην ιδέα ότι μπορεί να ξαναγυρίσει για δουλειά και να τον έχουν στα πόδια τους.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa, αυτός δεν μπορεί να πιάσει βαλσαμωμένο αητό, θα ΔΟΥΛΕΨΕΙ κιόλας; Βέβαια, ποτέ δεν είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε Μηχανικάρα; Εσύ βλέπεις να έχει τουλάχιστον δέκα πέντε (15) εκ. ασφάλτου; Βλέπεις να έχει γίνει έλεγχος τι υπάρχει αποκάτω, ώστε να τοποθετηθεί τουλάχιστον 40 εκ. θραυστού υλικού 3 Α; Εγώ βλέπω πασαλείμματα, χωρίς επίβλεψη Μηχανικού, με τους υπεύθυνους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να κρύβονται στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά μου και στην τελική, βλέπω μια προεκλογική αρπαχτή, με μπόλικη στάχτη στα μάτια των κατοίκων! Και σε πληροφορώ ότι το πτυχίο μου δεν το πήρα με …..τενεκέδες λάδι!!!

ΑΓΙΟΣ είπε...

ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Α ΚΛΕΊΣΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ .ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΎ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΩΣ;;;;;ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΎΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΎ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ;;ΑΜΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

15.22 έχει δίκιο ο 17.45, αν έχεις ρίξει έστω και μια φτυαριά πίσσα στην καριέρα σου θα έπρεπε να το ξεχωρίσεις. Αυτός ο δρόμος έχει γίνει τσιμέντο από την χρήση βαρέων οχημάτων χειμώνα καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν το πήρες με τενεκέ λάδι , γιατί είσαι ο ίδιος τενεκές.

Για πάρε το μέτρο και κοίτα πόσα είναι τα 15εκ. και μετά τα λέμε.

Μηχανικαρα.😂😂😂😂😂😂

Nick Charitos είπε...

Μάγκες η νομοθεσία αναφέρει ΚΑΙ τα δύο. Και 15 εκ. άσφαλτο τουλάχιστον και 40 εκ. θραυστού υλικού 3 Α. Οπότε είναι εύκολο να το εντοπίσει κανείς ότι είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι απαραίτητο να το γράψει κάποιος σε σχόλιο.

Αν το συγκεκριμένο κομμάτι παρουσιάζει ιδιαιτερότητες που δεν χρειάζονται αυτά, προφανώς θα έπρεπε να προκύψουν από κάποια μελέτη. Αυτό ΔΕΝ μπορεί να γίνει πιστευτό από κάποιο ανώνυμο σχόλιο, γιατί ο συντάκτης μπορεί να είναι ο ... μπάρμπας μου ο ψεύτης !!!

😂😂😂😂😂

Το "χούμε ???

🤔🤔🤔

Αν την έχουμε την μελέτη ή δήλωση της τεχνικής υπηρεσίας, πολύ ευχαρίστως να δημοσιευθεί.

Τις υπόλοιπες δικαιολογίες μην μπείτε στο κόπο να τις γράψετε ανώνυμα, γιατί θα κοπούν.

Έτσι 17:45 & 16:32 ???

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν κύριοι.
Ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι δρομος κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων. Μόνο ένα σιδηρουργείο υπάρχει και ένα ξυλουργιο. Η υπόλοιπη κυκλοφορία είναι Ι.Χ. που πηγαίνουν στο κλειστό και μερικά στο γηπεδο. Ο δρόμος δεν είναι βραχώδης. Έχει λακούβες που όταν βρέχει γίνεται λάσπη. Όσον αφορά τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού είχαν ρίξει όχι σε όλον λίγο 3Α για να μην λασπονονται τα Ι.Χ. και τα παπούτσια τους. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ.

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...