Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Συμπαιγνία Σταθά - Αγγελόπουλου

Με την διεύθυνση του αλουμινίου της Ελλάδος ???




Για να "ρίξουν" την νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς !!!


😮😮😮😮😮


Δηλαδή λύσατε όλα τα προβλήματα του δήμου κι είπατε να ασχοληθείτε με το εργατικό κέντρο τώρα ???


🤔🤔🤔🤔🤔


Έκαναν εκλογές στο σωματείο των εργολαβιών  με πλαστές υπογραφές και τους έπιασαν στα ... πράσα !!!


Το χειρότερο όμως για αυτούς είναι πως οι εργαζόμενοι έδωσαν υπεύθυνη δήλωση ότι ουδέποτε ψήφισαν.


 Έτσι το ΕΚΛ κινήθηκε νομικά και δήμαρχος με τον Αγγελόπουλο και άλλοι από το αλουμίνιο, έχουν πέσει με λύσσα πάνω στο θέμα.


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως εφτασαν στο σημείο χθες 3 άτομα από αυτά, να τα πάνε με το ζόρι στο ΚΕΠ Διστόμου να ξαναφτιάξουν δήλωση ότι ψήφισαν με φόβο ότι αν δεν το κάνουν δεν θα περάσουν ποτέ στο μόνιμο.


Κολομβία !!!! 


Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα, ο εκβιασμός για την μη μονιμοποίηση είναι χρόνια τακτική, όπως μπορώ να σας βεβαιώσω απ'την 16ετη πορεία μου.


Καμμία έκπληξη αν εφαρμόστηκε και τώρα.


 Οπωσδήποτε όμως απ'τα καταγγελόμενα στην ανακοίνωση του ΕΚΛ που ακολουθεί, η διεύθυνση του αλουμινίου είναι έκθετη.


Τι πάει να πει μιάμιση ώρα, παρουσία το ΕΚΛ στις εκλογές ???


Τον τόπο σας έπιανε ???


Τι είναι αυτά ρε ???


Σιγά μην τους δίνατε 15 λεπτά και 

30 ... δευτερόλεπτα !!!


🤣🤣🤣🤣🤣


Όταν γίνονταν εκλογές και κάθονταν τρεις ολόκληρες ημέρες (όσο διαρκεί η διαδικασία) οι εκλεκτοί του αλουμινίου για τις εκλογές έξω απ'την πόρτα ΧΩΡΙΣ να βρίσκονται σε άδεια ήταν καλά  ???


Διαβάστε την ανακοίνωση και φρίξτε:


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημάρχου Ι. Ανδρεαδάκη - 321 31 ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΤΗΛ. {22610} 28344-23912

FAX 22610-28344 - MAIL : ergkliv@otenet.gr

WORKERS’ UNION OF LEVADIA

SECTION: GENERAL WORKERS’ UNION OF GREECE

AΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ : 420/2023 Λιβαδειά  18/5/2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Λ.

Η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Επαρχίας Λιβαδειάς και όλης της χώρας, ότι δέχεται μια ανοίκεια και πολυεπίπεδη επίθεση από μέρους της μειοψηφίας του Δ.Σ., με σκοπό την ανατροπή των συσχετισμών προς όφελός της και την αλλαγή της Διοίκησης, μέσω νέων εκλογών, πάρα το ότι έχει περάσει μόνο ένας χρόνος από τα τρία χρόνια που είναι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.

Ξεκίνησαν την επίθεση αυτή ως εξής:

Στον χώρο των εργολαβιών του Αλουμινίου εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές από τα κυβερνητικά κόμματα, με την βοήθεια της διεύθυνσης του εργοστασίου και εργολάβων, έστησαν εκλογές στο Σωματείο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», για την παραγωγή αντιπροσώπων και την αλλαγή των συσχετισμών στο Συνέδριο του Ε.Κ.Λ. και της ΠΟΕΜ.

Το Σωματείο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» από τον πολύπαθο χώρο των εργαζομένων στις εργολαβίες του Αλουμινίου, είχε αποκλειστεί από το προηγούμενο συνέδριο του Ε.Κ.Λ., λόγω πολλών και πολύ σοβαρών παρατυπιών που είχαν γίνει στην εκλογική του διαδικασία προκειμένου να εντάξει 20 αντιπρόσωπους αντί 5, που μέχρι και τότε εξέλεγε, με αποτέλεσμα να απορριφθούν τόσο τα Ασφαλιστικά όσο και η Αγωγή που οι ίδιοι κατέθεσαν ενάντια στο Εργατικό Κέντρο.

Στο Σωματείο αυτό, η παράτυπη Διοίκηση αντί να ζητήσει τον ορισμό μιας νέας προσωρινής Διοίκησης που θα έκανε με διαφανή τρόπο μια νέα εκλογική διαδικασία κινήθηκε στα «μουγκά» και σε μια αμφίβολη Γενική Συνέλευση εξέλεξε Εφορευτική Επιτροπή για την διενέργεια των νέων εκλογών. Η Εφορευτική, εν τάχει μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες χωρίς πρώτα να προβεί σε αναγγελία και να δώσει χρόνο για την κατάθεση υποψηφιοτήτων όρισε την εκλογική διαδικασία για της 25,26,27/4/23.

Όταν το έμαθε η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Ε.Κ.Λ. προσπάθησε τουλάχιστον να παρευρεθεί στην εκλογική διαδικασία, έχοντας κάθε δικαίωμα γι’ αυτό από τον νόμο 1264/82, ώστε να διασφαλιστεί πως δεν θα επαναλαμβάνονταν στις νέες διαδικασίες, οι παλιές παρατυπίες. Γι’ αυτό ζήτησε άδεια εισόδου στον χώρο διενέργειας των εκλογών από την διεύθυνση του εργοστασίου η οποία έδωσε άδεια αλλά για μόνο μιάμιση ώρα από τις οκτώ ώρες που κρατούσε η διαδικασία για την κάθε μέρα.

Παρά δε τον ελάχιστο χρόνο που τους επετράπη να παρευρεθούν στον χώρο του εργοστασίου, οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΕΚΛ, εκδιώχθηκαν από τον χώρο με απειλές από μέλη της παλιάς διοίκησης του εν λόγω σωματείου, συνεπικουρούμενα από μέλη του σωματείου «ΕΝΩΣΗ» που ανήκουν στην μειοψηφία του ΔΣ του ΕΚΛ, με ταυτόχρονη συνδρομή και της διεύθυνσης του εργοστασίου σαν ανεπιθύμητοι. Και όλα αυτά παρά το ότι ένα μέλος της Διοίκησης του Ε.Κ.Λ. που παρευρισκόταν, ο Γενικός Γραμματέας, είναι παλιός συνδικαλιστής και εργαζόμενος του Αλουμινίου.

Τι είχαν να κρύψουν; Γιατί η Διεύθυνση του Αλουμινίου συμπορεύτηκε στις επιθυμίες τους;

Το γιατί συνάδελφοι αποκαλύφτηκε όταν έφεραν τα χαρτιά των Αρχαιρεσιών του εν λόγω Σωματείου για να νομιμοποιήσουμε τους 15 αντιπροσώπους που εξέλεξαν.

Διαπιστώσαμε ότι:

· Μέλη του Σωματείου με διαφορετική υπογραφή ψηφίζουν για την ανάδειξη Εφορευτικής και με διαφορετική στην κατάσταση στις εκλογές!

· Συνάδελφοι που φαίνονται να έχουν ψηφίσει στην κατάσταση που έφερε το Σωματείο δήλωσαν με υπογεγραμμένες Υπεύθυνες Δηλώσεις, ότι δεν έχουν ψηφίσει στις εν λόγω Αρχαιρεσίες.

· Φαίνεται να έχουν ψηφίσει εργαζόμενοι που έχουν πάψει να εργάζονται στον χώρο πολύ καιρό πριν! Καθώς και συνταξιούχοι!

Έτσι όταν διέρρευσε πως εμείς είχαμε σημαντικά ευρήματα νέων παρατυπιών και ορίσαμε την Δευτέρα 15/5/23 έκτακτο Δ.Σ. του Ε.Κ.Λ. για την νομιμοποίηση των Αντιπροσώπων του Σωματείου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και την έγκριση των Απολογισμών, ενόψει του ετήσιου Συνεδρίου του Ε.Κ.Λ., δύο ώρες μετά, αφού στείλαμε την πρόσκληση για το έκτακτο Δ.Σ., η μειοψηφία του Ε.Κ.Λ. έστειλε έγγραφο με 32 υπογραφές Αντιπροσώπων για σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης με θέμα: «Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοίκησης, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων του Ε.Κ. στην ΓΣΕΕ,  λόγω αντικαταστατικής συμπεριφοράς της σημερινής πλειοψηφίας της Διοίκησης του Ε.Κ. » με δικαιολογία την 14ήμερη αναβολή του ετήσιου συνεδρίου, λόγω κωλυμάτων μελών της Διοίκησης, που αρχικά είχε αποφασισθεί ομόφωνα, να γίνει 10 Μαΐου και τελικά θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 24 Μάη 2023.

Συνάδελφοι μετά από αυτό είναι προφανές και ξεκάθαρο ότι επιχειρούν με αυτές τις μεθόδους «κυβερνο-εργοδοτικοί συνδικαλιστές» να εμβολίσουν τη σημερινή Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, γιατί μπαίνει φραγμός στα σχέδιά τους για φίμωση του Εργατικού Κινήματος.

Στην προσπάθεια αυτή φαίνεται να υπάρχει μια συσπείρωση όλων των παρατάξεων που προέρχονται από χώρους που έχουν αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες.

Είναι μια συνεργασία για να επιβάλουν σιγή στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς γιατί έχει ενοχλήσει με τη στάση και την δράση του.

Είναι λοιπόν μια συσπείρωση κυβερνητικών και εργοδοτικών συνδικαλιστών του ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με την διοίκηση του εργοστασίου.

Σημειώνουμε ότι ήδη ασκούνται πιέσεις και εκβιασμοί στους συναδέλφους που κατέθεσαν Υπεύθυνες Δηλώσεις για να ανακαλέσουν τις υπογραφές τους.

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς κατέφυγε σε Αγωγή για τις παρατυπίες - πλαστογραφίες στις εκλογές του Σωματείου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»  και ταυτόχρονα καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις στους εργαζόμενους της Επαρχίας και της χώρας καλώντας τους σε συσπείρωση στο πλευρό της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Ε.Κ.Λ. για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και αυτή την προσπάθεια φίμωσης της φωνής και της δράσης του.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρίτο

Τι να περιμένεις από τους γυρολόγους της πολιτικής.

Το δίδυμο ΑΥΤΌ δεν έχει ιερό και όσιο....και την ΜΆΝΑ τους πουλάνε.

Nick Charitos είπε...

Οι άλλοι από πάνω, τι δουλειά έχουν να τους κάνουν πλάτες ???

Τι είσαι ??? Εργατικό κέντρο.

Μάλιστα. Έλα εδώ και κάτσε όλη την ημέρα. Τι μου το λες ???

Αυτή θα έπρεπε να είναι η απάντηση.

Ρε το ψωμί 🍞, θα τους έτρωγαν ???
Για όνομα του Θεού !!! 🤬🤬🤬

Το χρονικό όριο, δίνει πάρα μα πάρα πολύ άσχημη εντύπωση.

Έτσι κ. Διευθυντά ???

😜😜😜😜😜

Ανώνυμος είπε...

Το πουλεν του Μίχου και το πουλεν του ΣΤαθα.


Κύλισε ο τετζερης και βρήκε το καπάκι

Η ξεφτίλα σε όλο το μεγαλείο της

Ανώνυμος είπε...

Ειπαρχουν πολύ αξιοπρεπείς άνθρωποι που κατέβηκαν με αυτό το σοματιο που ήταν τόσο καιρό το εργατικό κέντρο να στηρίξει τούς εργαζόμενους πού χύνουν εμα η εργολαβιες δεν ειπαρχουν για το πάμε καί τό ΚΚΕ πού ανήκει το εργατικό πια

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΝΩΣΗ δεν είχε τέτοια τεράστια ευθύνη για την κατρακύλα του.

Τελικά έχει πάτο το βαρέλι;

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι σε αυτό το Σωματειο. Όμως φιλε μου η αξιοπρέπεια όταν συμβαίνουν τέρατα και συνάδελφοι σου τρομοκρατούνται με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να αποδεικνύεται. Και εδώ μετρήθηκαν αφεντικά Μυτηλιναιος κόμματα ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ, δήμαρχοι και λοιποί και το έκανες αβά αβά . Και για άλλη μια φορά σου φταιει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ . Το Εργατικό ανήκει στους εργάτες αυτό το εργατικό γιατί το προηγούμενο ανήκε στις γνωστές μαϊμούδες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ,που έχουν ονοματεπώνυμα. Ο δε πρόεδρος των εργολαβιών γνωστό λαμόγιο του Σταθα και του Αγγελοπουλου όταν θα μάθει να λέει αχλάδι και να καταλαβαίνει ότι πρόκειται για φρούτο να έρθει να μιλήσει αν και νομίζω ότι πέρα από το ουγκ δεν πρέπει να έχει στο λεξιλόγιο του άλλη έκφραση,. Αν εσυ λοιπόν θες να εκπροσωπείσαι από τέτοιους πρόβλημα σου. Εμείς οι αξιοπρεπείς εργάτες τους έχουμε χεσμενους

Ανώνυμος είπε...

Παρά πολλά χρόνια ο εκβιασμούς από τους εργολάβους σε άτομα που κατέβουν σε αυτό το σοματιο είναι τεράστιος δυστυχώς δεν μπορείς να μην έχεις καί λαμόγια κάτι θά χάσεις κάτι θα κερδίσεις όταν όλα είναι σε ένα τέλειο μπαλόνι πόλη εμφανίσιμο και αν σκάσει θα είναι γεμάτο σκατό ειπαρχουν εργαζόμενοι με τον βασικό μισθό μέσα σε βαριά βιομηχανία με υπερορορια ζούν πού να πας αν έχεις οικογένεια δεν κάνεις καμιά καταγγελία γιατί δεν ξανά πιάνεις δουλειά αυτή είναι η αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε φάει πολλά κανονιά σέ αυτό το εργοστάσιο θέλουμε συνεργασία για να διεκδικούμε πράγματα η μεν λένε ότι φταίει το εργατικό κέντρο,το εργατικό κέντρο ότι φταίει το σοματιο με αυτό πού γίνεται καί από της 2 πλευρές η εργαζόμενοι μένουν στον αέρα ακάλυπτοι δεν είστε κόμματα είστε για τους εργαζόμενους θα διαλυθούν όλα συνεργαστείτε

Ανώνυμος είπε...

Οι διοικήσεις του σωματείου ΈΝΩΣΗ από εποχής Μίχου Σουπασουδακη,Σταθα και η σημερινή με τον Ευθυμίου, το ίδιο βιολί παίζουν σε βάρος των εργαζομένων στις εργολαβίες .


Που είσαι Βλάχο να μας δεις, πως κατάντησε το σωματείο εργαζομένων στις εργολαβίες.

Ανώνυμος είπε...

Σωματείο
Έλεος .
Δεν μπορούμε να διαβάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάρτηση στο Διαύγεια για τους κοινόχρηστους χώρους της Αράχωβας έγινε αργά το βράδυ.
Ήθελα να ήξερα ποιός υπάλληλος δουλεύει τέτοια ώρα.
Εδώ αυτοί δεν δουλεύουν την ημέρα.
Σου λέει θα την κάνω βράδυ ποιος θα το πάρει μυρωδιά.

Πονηρός ο τσοπάνος.

Ανώνυμος είπε...

Όλη αυτή η ξεφτίλα που γίνεται στο εργοστάσιο, στο σωματείο εργολαβιών αλλά και στο Δήμο Διστόμου έχει σφραγίδα και ονοματεπώνυμο. Σταθάς Ιωάννης.
Για να κρατηθεί στην καρέκλα του παίζει με τις υπολήψεις του κόσμου βάζοντας τα τσιράκια του να δημιουργούν παντού προβλήματα.
Θεωρεί τα πάντα κτήμα του και πλέον χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Ανώνυμος είπε...

20 Μαΐου, 2023 09:25

έχεις απόλυτο δίκιο, ο υπάνθρωπος αυτός ειναι μεγάλο @αθήκι

Ανώνυμος είπε...

8,35

Όλο αυτό μόνος σου το σκέφτηκες ;

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα