Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Κι όμως ... κινείται !!!

Συλλεκτικό δελτίο τύπου από τον ΔΔΑΑΣ 




Ας το απολαύσουμε, που θα το ξαναδούμε ???


😁😁😁😁😁






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ενημέρωση για την συμφωνία μεταξύ Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και της εταιρείας “MYTILINEOS” που αφορά στο δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για τους δημότες.

Μεταξύ του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και της εταιρείας «MYTILINEOS» συμφωνήθηκαν τα εξής:  


1. Για τις Κοινότητες Διστόμου και Στειρίου δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, με όριο κατανάλωσης για κάθε σχετική παροχή/ εγκατάσταση (ρολόι) , χαμηλής τάσης, ορίζονται οι 6.000kwh κάθε έτος. Μετά τις 6.000 kwh η τιμή του ρεύματος θα τιμολογείται με το χαμηλότερο τιμολόγιο της Protergia χωρίς την ρήτρα αναπροσαρμογής.  


2. Για τις Κοινότητες Αντίκυρας και Παραλίας Διστόμου δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, με όριο κατανάλωσης για κάθε σχετική παροχή/ εγκατάσταση (ρολόι), χαμηλής τάσης ορίζονται οι πρώτες 5.500 kwh κάθε έτος. Μετά τις 5.500 kwh η τιμή του ρεύματος θα τιμολογείται με το χαμηλότερο τιμολόγιο της Protergia χωρίς την ρήτρα αναπροσαρμογής.  


3. Για την Κοινότητα Αράχωβας δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, με όριο κατανάλωσης για κάθε σχετική παροχή/ εγκατάσταση, χαμηλής τάσης, ορίζονται οι πρώτες 2.500 kwh κάθε έτος. Μετά τις 2.500 kwh η τιμή του ρεύματος θα τιμολογείται με το χαμηλότερο τιμολόγιο της Protergia χωρίς την ρήτρα αναπροσαρμογής. Ισχύει μόνο για τους μόνιμους κατοίκους που έχουν την πρώτη κατοικία τους εντός του οικισμού Αράχωβας, του οικισμού Λιβαδίου και Ζεμενού της Κοινότητας Αράχωβας ή λειτουργούν επιχείρηση στους ανωτέρω οικισμούς, υπό την προϋπόθεση ότι ο εκάστοτε επιχειρηματίας αποτελεί μόνιμο κάτοικο και έχει την πρώτη κατοικία εντός των ανωτέρω οικισμών. Προς τον σκοπό απόδειξης ιδιότητας μόνιμου κατοίκου και ύπαρξης πρώτης κατοικίας εντός των ανωτέρω οικισμών θα κοινοποιούνται στην εταιρεία τα αναγκαία αποδεικτικά έγγραφα.    


4. Στην Ιερά μονή του Οσίου Λουκά καθώς και σε όλους τους Ιερούς Ναούς του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας ορίζεται η ποσότητα κατανάλωσης σε κιλοβατώρες (kwh) που καταναλώθηκε στη σχετική εγκατάσταση, το τελευταίο δωδεκάμηνο, πριν το χρονικό σημείο έναρξης κάλυψης της δαπάνης για την εν λόγω εγκατάσταση.


5. Για τις σχολικές μονάδες που ευρίσκονται και λειτουργούν εντός των ορίων του Δήμου θα καλύπτεται δαπάνη κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος για το χρονικό διάστημα που είναι σε λειτουργία οι σχετικές σχολικές μονάδες .


Προϋπόθεση για να δικαιούται έκαστος καταναλωτής του ωφελήματος που περιγράφεται παραπάνω είναι να είναι νέος ή υφιστάμενος πελάτης της Protergia. Επιπλέον, απαιτείται η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του καταναλωτή προς τη Δωρήτρια εταιρεία, σύμφωνα με την συναφθείσα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, άνω του ορίου κατανάλωσης.  


Η ισχύς της ανωτέρω συμφωνίας θα ισχύει μέχρι την 31/12/2030. Μετά την λήξη της ανωτέρω συμφωνηθείσας διάρκειας, εφόσον θα συνεχιστεί η λειτουργία της νέας μονάδας, θα εξακολουθεί να ισχύει η ανωτέρω συμφωνία για τα επόμενα χρόνια.


Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023  στα εξής σημεία :  


α.  Δίστομο : Συνεργάτη “PROTERGIA”  - 10ης Ιουνίου 41.

(τηλέφωνο επικοινωνίας : 2267300581)


β.  Αντίκυρα : Δημοτικό κατάστημα (πρωινές ώρες 9:00 π.μ. – 3:00μ.μ.)

(τηλέφωνο επικοινωνίας : 2267041474)


γ.  Αράχωβα : Δημοτικό κατάστημα (πρωινές ώρες 9:00 π.μ. – 3:00μ.μ.)

(τηλέφωνο επικοινωνίας : 2267350201)


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 


Για οικιακό τιμολόγιο:  

1. Τελευταίος λογαριασμός χωρίς ληξιπρόθεσμες οφειλές ή απόδειξη εξόφλησης.

2. Ταυτότητα

3. Τελευταία ένδειξη μετρητή (φωτογραφία ρολογιού)

Για επαγγελματικό τιμολόγιο :  

1. Έναρξη εργασιών για ατομικές επιχειρήσεις  ή καταστατικό/ΦΕΚ εκπροσώπησης  για τις εταιρείες.  

2. Ταυτότητα Νόμιμου εκπροσώπου.

3. Τελευταίος λογαριασμός χωρίς ληξιπρόθεσμες οφειλές.

4. Τελευταία ένδειξη μετρητή (φωτογραφία ρολογιού)

Επιπλέον δικαιολογητικό για την  κοινότητα Αράχωβας :

Ø Βεβαίωση Μόνιμης κατοικίας (η οποία εκδίδεται από το ΚΕΠ προσκομίζοντας το Ε1)  

Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας


Ιωάννης Σταθάς


Ισχύουν βέβαια τα σχόλια του προηγούμενου άρθρου, αλλά τώρα που το έχουμε και γραπτώς ας το ξαναδούμε.


Και βλέπουμε....


😜😜😜🤪😜

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Διστομο 6.500 χιλιάδες κιλωβατορες κ η Αραχωβα 2.500
Μπραβο Σταθα αλλα τα πολλα μπραβο κ στο ψηλο για το deal.
Μεγαλη επιτυχία!!!
Τα εσοδα της Αραχωβας, τα οποια γεμιζουν τα ταμεια του δημου, γιατι δεν τα κραταμε εμεις κ τα δινουμε εξισου σ ολα τα χωρια;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σύμβουλος απο την Αράχοβα έκανε την διαπραγμάτευση για το χωριό του?Αλμπανη, Λοσαντα, Τσιρη, Σύρο δεν ξέρω αν ξέχασα κάποιον, θα έπρεπε να ντρέπεστε το λιγότερο

Ανώνυμος είπε...

Α να χαθείτε κοπρόσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Και πολλές σας έδωσαν αραχωβιτες

Ανώνυμος είπε...

Η Αράχωβα γιατί μπήκε στη συμφωνία; Εμείς έχουμε το εργοστάσιο στα μέρη μας. Η Αράχωβα που κολλάει;

Nick Charitos είπε...

21:52

Τα τινά είναι δύο: ή είναι ενιαίος δήμος ή δεν είναι.

Πχ νερό απ'το Μόρνο παίρνει ΜΟΝΟ Δίστομο και Στείρι. Ο λογαριασμός έρχεται στον ΕΝΙΑΙΟ δήμο. Άσχετα που δεν τον πληρώνει ο Σταθάς κι έχει μαζευτεί πάνω από εκατομμύριο. Κάποια στιγμή θα γίνουν απαιτητα.

Και όχι μόνο.

Τώρα άμα είμαστε ενιαίος στις δαπάνες και ... ξεχωριστός στις απολαβές, δεν το ξέρω.

Δεν μοιάζει δίκαιο πάντως......

Ανώνυμος είπε...

Η Αράχωβα πήρε για τον λόγο που παίρνετε κι εσείς φθηνό εισιτήριο στο χιονοδρομικό.

Κατάλαβες μικρέ κι αμόρφωτος.

Ανώνυμος είπε...

Οχι απλα δίκαιο δεν ειναι, Κοροϊδία ειναι Νίκο, ντροπη κ αίσχος στους Αραχωβιτες συμβουλους.
Θα φανε μαυρο που θα πάει σύννεφο!!!

Nick Charitos είπε...

23:52

Μπράβο !!! Τα ψηφοθηρικα κόλπα του Σταθά, που αφορούν ελάχιστους λόγω της φύσεως του αθλήματος, ισοδύναμα με κάτι που αφορά ΟΛΟΥΣ !!!! 😮😮😮

Εσύ έχεις τετράγωνο μυαλό. Αδικείσαι. Γι'αυτό γράφεις ανώνυμα. Μη σε .... ζαλίζουμε και σε ρωτάμε και γι άλλα !!!! 😁😁😁🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

23.52 καλό κατευόδιο 😂😂😂😂 για αυτό σας δίνει περισσότερη επιδότηση ρε κούτα γιατί δεν θα είστε για πολύ καιρό στον αέρα του κόσμου σας πάει καροτσάκι με τον Τσίφτη 😂😂😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Ασχοληθείτε με το ποιος παίρνει περισσότερα ή λιγότερα ρε φουκαράδες, για να ξεχάσετε τον καρκίνο που βάζει μέσα στα σπίτια σας ο Μυτιλιναίος με επιστάτες τους Σταθάδες και τους χασοδίκηδες. Μοιάζετε με τους Ιθαγενείς της Αμερικής που τους πήραν τα πάντα οι κονκισταδόρες δίνοντάς τους καθρεφτάκια και κομπολόγια κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

14 Μαρτίου, 2023 21:52

σε ποιανού το τόπο είναι ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ κύριε;

Nick Charitos είπε...

Μακάρι να μην περάσει "ντούκου" το σχόλιο του 09:31 🙏🙏🙏

Κατακτήσεις αιώνων έγιναν μπούμπερανγκ

  Γιατί η αφθονία ίσως είναι το «εισιτήριο»  για την καταστροφή της ανθρωπότητας Αμερικανός ακαδημαϊκός εξηγεί πως γύρισαν μπούμερανγκ στην ...