Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Επαναφορά της μάσκας

 Στα παιδιά ζητάει 




η πανελλήνια παιδιατρική ομοσπονδία  !!!


😮😮😮😮😮


Κάποιοι εκπρόσωποι της ιατρικής επιστήμης όμως ΔΕΝ συμφωνούν.


Έχει ενδιαφέρον απλώς να διαβάσουμε τα επιχειρήματά τους.


 Ανεξάρτητα τι πιστεύει ο καθένας.


Πάμε λοιπόν:


Γράφει η Παπαπέτρου Σταυρούλα, χειρουργός οδοντίατρος»



Το προφίλ της στο fb ΕΔΩ


"Η πανελλήνια παιδιατρική ομοσπονδία ζήτησε την επιστροφή της μασκοφορίας και την επιβολή  επαναληπτικής δόσης στα παιδιά 5-17... 

Έστειλα κι εγώ στον πρόεδρό της αυτό στο inbox του:

                                                              <<Από πού την ψούνισες αυτήν τη χιτλερική ιατρική που ασκείς, συνάδελφε? 

Είδα την επιστολή που υπογράφεις ως πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας παιδιάτρων (παρεμπιπτόντως ειλικρινά δεν ξέρεις πώς ανατριχιάζω και εκστασιάζομαι με τέτοιους τίτλους που προωθούνται να διακρίνονται άτομα του είδους σου!!) να ζητάς πάλι την υποχρεωτική μασκοφορία στα παιδιά, την ώρα που η "έγκριτη" και πολιτικώς ορθή επιστημονική κοινότητα είπε ότι για την έξαρση γρίπης και λοιπών ιώσεων φταίει η μασκοφορία.


 Η μάσκα που συστήνετε ως μέτρο πρόληψης, ξέρετε πολύ καλά όλοι εσείς που τα επιβάλλετε (εκτός κι αν δεν τα ξέρεις και δεν τα 'μαθες καλά) ότι είναι μέτρο διασποράς και λοίμωξης. Η μάσκα, συνάδελφε κλινικής ειδικότητας κι όχι χειρουργικής όπως είμαι εγώ, ΔΕΝ φοριέται με τον τρόπο και στον τόπο που την επιβάλλετε φασιστικά εσείς οι Μεγκέλιες ιατρικές προσωπικότητες. 


Η μάσκα φοριέται ΜΟΝΟ  μέσα σε άσηπτο χώρο, υπό ειδικές  συνθήκες, και μετά από τρία τέταρτα- μία ώρα χρήσης, με το νότισμα της αναπνοής έχουν ανοίξει οι πόροι της, κι είναι άχρηστη και δεν λειτουργεί προστατευτικά ούτε απ' έξω προς τα μέσα, ούτε από μέσα προς τα έξω. 


Ίσα-ίσα που μόλις πάψει να λειτουργεί προστατευτικά, λειτουργεί ως σπόγγος παγίδευσης βρωμιάς και μικροβίων. Τα μικρόβια και οι ιοί του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος που πρέπει φυσιολογικά να αποβάλλονται με την εκπνοή, 

με τη μάσκα που φασιστικά επιβάλλετε τάχα ως προστατευτικό υποχρεωτικό μέτρο, αυτά επαν-εισπνέονται και οδηγούνται στις κυψελίδες (λειτουργική περιοχή ανταλλαγής αερίων στους πνεύμονες). 


Κι αυτό, αφού συμβαίνει υπό συνθήκες πτωχής οξυγόνωσης (αφού μέσα από τη μάσκα επαν-εισπνέεις την εκπνοή σου, δηλαδή αέρα πλουσιότερο σε CO2 και πτωχότερο σε Ο2), δημιουργεί ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος για τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωση των αναερόβιων μικροβίων και ιών, και για την πρόκληση πνευμονιών. 


Αυτά είναι γνώσεις από τη Φυσιολογία Αναπνευστικού Συστήματος, συνάδελφε.

 Αυτά δεν τα 'μαθες ποτέ εσύ, συνάδελφε? 


🤔🤔🤔🤔🤔


Η ιατρική δεν μαθαίνεται από τις πηγές που εγκρίνει ο αφεντικός σου ο Γκέιτς, συνάδελφε! 


Με τη μάσκα που επιβάλλετε, καταστρέφετε εσκεμμένα το ανοσοποιητικό σύστημα του πληθυσμού, το οποίο φυσιολογικά χρειάζεται την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και την επαφή με τους άλλους ανθρώπους, για να 'χει αντισώματα. 


Η μάσκα είναι για να φοριέται ΜΟΝΟ εν ώρα εργασίας μέσα στο χειρουργείο ή μέσα στο οδοντιατρείο, για να προστατεύεται το ανοιχτό τραύμα του ασθενή κι ο οδοντίατρος απ' το σηπτικό αερόλυμα. 


Κι η μάσκα αλλάζει από ασθενή σε ασθενή, δεν είναι ένα βρώμικο πανί πάνω στα μούτρα μας, που τη βάζουμε, τη βγάζουμε, την πιάνουμε, την ακουμπάμε παντού, υγραίνεται, την αφήνουμε στεγνώνει, την ξαναχρησιμοποιούμε... 


Είστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!


Αρρωσταίνετε τον κόσμο τρομοκρατώντας τον με ψέματα, και το παίζετε διακεκριμένοι σωτήρες του.

 Και μιας κι είσαι παιδίατρος...

 Η πολύωρη χρήση μάσκας, εκτός της διαταραχής καρδιακού ρυθμού και της ελλιπούς λειτουργίας του εγκεφάλου που προκαλεί, λόγω της υπο-οξυγόνωσης που προκαλεί, και εκτός της αύξησης του επιπολασμού της  τερηδόνας και των περιοδοντικών νόσων που επιφέρει γενικά στον πληθυσμό, λόγω της αναγκαστικής στοματικής αναπνοής που προκαλεί και λόγω του κατάλληλου βλαβερού υποστρώματος πολλαπλασιασμού της αναερόβιας μικροβιακής χλωρίδας της οδοντικής πλάκας που δημιουργεί με την εισπνοή αέρα πλούσιου σε διοξείδιο του άνθρακα... 

στα παιδιά, συνάδελφε, η πολύωρη χρήση μάσκας, λόγω της αναγκαστικής στοματικής αναπνοής, κατά τη Γναθοπροσωπική Χειρουργική και κατά την Ορθοδοντική, ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ (ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ). Αυτό συμβαίνει διότι αλλάζει η θέση της γλώσσας και των χειλέων στη θέση ανάπαυσης.


Τα δόντια βρίσκονται σε δυναμική ισορροπία μεταξύ δύο μυϊκών ομάδων, της ομάδας των μυών των χειλέων και της παρειάς εξωτερικά, και των μυών της γλώσσας, εσωτερικά.


 Επειδή τα μαλακά μόρια, δηλαδή τα χείλη, τα μάγουλα και η γλώσσα είναι αυτά που καθοδηγούν τη σωστή διαμόρφωση των οστών των γνάθων, εάν αυτά δεν είναι στη σωστή θέση την ώρα της ανάπαυσης, τότε

δημιουργούνται οι εξής ανωμαλίες:


-Στένωση της άνω γνάθου

-Προπέτεια των πρόσθιων άνω δοντιών

-Σταυροειδής σύγκλειση.


Τα παιδιά δηλαδή του νεογιλού ακόμα ή του μεικτού οδοντικού φραγμού, ωθούνται βιαίως να αποκτούν στα καλά καθούμενα σοβαρά συγκλεισιακά προβλήματα, σκελετικές ανωμαλίες, έγκλειστα δόντια, έκτοπα δόντια, ή ανοδοντίες, προβλήματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες (χωρίς τη μάσκα δηλαδή) δεν θα δημιουργούνταν.


Για το δε κορονο-emβόλio που προωθείς ντιλερίστικα... καλά θα κάνεις -που δεν θα κάνεις- να κοινοποιήσεις με τον ίδιο ζήλο τις επίσημες επιστολές που μας έστειλαν οι ίδιες οι εταιρείες για τις σοβαρότατες θανατηφόρες παρενέργειες που παραδέχονται ότι προκαλούν τα emβόλia τους. 


Το να κρύβεις επιμελώς τους πολύ σοβαρούς κινδύνους, το να 'χεις διαστρεβλώσει το τί είναι κέρδος και τι όφελος για την υγεία και την επιβίωση, το να 'χεις εμπορευματοποιήσει την ιατρική και να κάνεις παραπειστική ενημέρωση-προπαγάνδα είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ


Και επί Χίτλερ, "εξέχουσες" ιατρικές προσωπικότητες έκαναν τα ιατρικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 Διατελούσαν κι αυτοί πρόεδροι, διευθυντές, καθηγητές πανεπιστημίου, επικεφαλής προγραμμάτων... 


Αλλά κάποιους απ' αυτούς τους κρέμασε η Νυρεμβέργη όταν ο πόλεμος τελείωσε.  Θα 'ρθει ο καιρός που ο πόλεμος θα τελειώσει και τώρα, και θα σας μαζέψουν κι όλους εσάς τους τιμώμενους ακαταδίωκτους, όσους ζείτε ακόμη ως τότε δηλαδή....


 Γιατί απ' αυτό το σκεύασμα που σ' έβαλαν οι αφεντικοί σου να ντιλάρεις και σε υποχρέωσαν να το βάλεις, απ' αυτό θα πας! Από ανακοπή καρδιάς κι εσύ έτσι ξαφνικά? Από ανεύρυσμα? Από εγκεφαλικό? Από καρκίνο? Χθες η επιστημονική σου κοινότητα μας προειδοποίησε ότι έρχεται πανδημία καρκινου... Από τι έρχεται? Επειδή λιώνουν οι πάγοι θα 'ρθει? Ή επειδή βρέχει και πλημμυρίζουμε? Όόόχι! Είναι οι παρενεργειΐτιδες που σας φύτεψαν μ' αυτό το κατασκεύασμα. 


Γλυκά είναι τα γλυκάδια, τόσο γλυκά που ούτε το τομάρι σας δεν σκέφτεστε ότι θα ψοφήσει.


Εμένα δεν με πέρασαν στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης ούτε τα μόρια (αθλητισμού, ασθένειας, αναπηρίας κλπ.) ούτε πήγα-ήρθα με μεταγραφή από καμιά Ρουμανία, Ιταλία κλπ. ούτε μου περνούσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο οι παρατάξεις κι οι κομματικές νεολαίες. 

Τα 'μαθα καλά αυτά που έμαθα για να με νουθετούν άτομα σαν κι εσένα τώρα. Άνθρωποι που γνωρίζουν ιατρική, άνθρωποι που πέρασαν τους βαρβάτους τόμους της Βιολογίας, της Γενετικής, της Βιοχημείας, της Εμβρυολογίας, της Ανατομικής Παθολογίας, της Φαρμακολογίας... διαβάζοντας και κατανοώντας τους κι όχι απ' τους παράδρομους, ΔΕΝ απλώνει το χέρι να βάλει αυτήν την ένεση θανάτου.


 Κι αυτός ο συνάδελφος στις φωτογραφίες τον ίδιο ζήλο με σένα είχε. Κορόιδευε τους <<ψεκασμένους>> και έπαιρνε κόσμο στο λαιμό του με την προπαγάνδα που έκανε. 

Πέθανε κι αυτός, όπως και πολλοί άλλοι ανάλογοι συνάδελφοι, έτσι ξαφνικά από ανακοπή χωρίς να 'χει προηγουμένως προβλήματα υγείας.


 Ο τάφος γαρ εγγύς μ' αυτό που 'βαλες και παροτρύνεις εγκληματικά  και τον κόσμο να το βαλει, παίρνοντάς τον στο λαιμό σου. Κάτι τέτοιους σαν εσένα σας κρατάω σε αρχείο, κι όταν φτάνει το μετά σας, όπως στην περίπτωση αυτουνού, σας κάνω ανάρτηση με τις υπερemβολιastikές αναρτήσεις σας από τη μια, και τα καλό παράδεισο ετσι ξαφνικά από την άλλη.>>     

                                                                                                                                                      Όταν τα καθεστώτα τελειώνουν, παύουν να ισχύουν και τα ακαταδίωκτα κι οι αμνηστίες. Θα γυρίσει το πράγμα και θα καταδικαστούν για ό,τι έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν όλοι αυτοί... όσοι εξ αυτών ζουν ως τότε δηλαδή, καθως ένας-ένας αποδεκατίζονται.      

 

Παρακαλώ, όποιος από μπλογκ ή σάιτ κοινοποιήσει αυτό το κείμενο, να δημοσιεύσει και τις επίσημες επιστολές των ίδιων των εταιρειών, με  τις οποίες προειδοποιούσαν τους παραλήπτες των επιστολών αυτών ιατρούς για τις σοβαρότατες παρενέργειες που προκαλούν τα emβόλiά τους. 


Είναι επίσημες επιστολές (με αριθμό πρωτοκόλλου επάνω) οι οποίες μας στάλθηκαν στα μέιλ μας μέσω των ιατρικών και οδοντιατρικών συλλόγων μας. 


Οι επιστολές αυτές επιμελώς κρύφτηκαν από την τηλεοπτική και πολιτειακή υγειονομική ενημέρωση. 


Η συναίνεση του ασθενή, βάσει του Άρθρου 12- Νόμος 3418/2005, για να είναι έγκυρη, πρέπει να παρέχεται μετά από ΠΛΗΡΗ, σαφή και κατανοητή ενημέρωση, και  η συναίνεση αυτή να ΜΗΝ είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή ΑΠΕΙΛΗΣ (ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ). 


Το κοινό ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ, δεν ενημερώθηκε, αφού αποσιωπήθηκαν σκοπίμως αυτά τα στοιχεία. 


Άσε δε, που για να 'χεις το δικαίωμα να υποχρεώνεις τον κόσμο να υποβληθεί στην οποιαδήποτε ιατρική πράξη, πρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη για ό,τι προκύψει. 


Όχι να κατοχυρώνεσαι αλήτιkα πίσω από θεσπισμένες ασυλίες. 







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΚΑ=ΦΊΜΩΣΗ.

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;

Ούτε διπόρος, ούτε ωδιπόρος

Το σωστό είναι ασθενής και οδοιπόρος !!!  Ο  τίτλος ακούγεται κάπως σαν σύνθημα σε διαδήλωση, όμως το σημερινό άρθρο έχει, κατά κάποιο τρόπο...