Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Κρίνεται απαραίτητη

Η παραίτησή σου, 



για το καλό του τόπου μας !!! 


🤬🤬🤬


Η φωτογραφία μπερδεύει:


Είναι δυο κανονικοί πυροσβέστες κι ένας που παριστάνει τον γνώστη ή τον εθελοντή και πάει στις φωτιές με αποκλειστικό σκοπό τα live στο fb.


Σε τι θα εκπαιδευτούν αυτοί που θα πάνε ???


🤔🤔🤔


Στα ... live στο fb και στο φτάσαμε πρώτοι "εδώ που πέθανε ο φίλος μας" (για να μη ξεχνιόμαστε, ξεψύχησε άνθρωπος κι ο άλλος είχε το μυαλό στο live) ή σε συνθήκες κανονικού εθελοντισμού και πραγματική βοήθεια στις φωτιές ???


🤣🤣🤣🤣🤣


Δεν το ξεκαθαρίζετε ...


😜😜😜😜😜


Με ... κλ@νιες ΔΕΝ σβήνονται φωτιές !!!


25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει μείνει αντερο....

🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Δώσε πόνο!
🤣🤣🤣🤣

Ελεγκτής Νομιμότητας ΟΤΑ είπε...

γιδοβοσκέ πες αλεύρι

Από το site του δήμου ΔΑΑΣ

Α. Συνάντηση με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειου Παπαγεωργίου και του Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Ιωάννη Σταθά με θέμα την πυρασφάλεια του Δήμου, όπου ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν και συγκεκριμένα στον Παρνασσό, στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά και στο εργοστάσιο του Αλουμινίου.
Στη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκαν τα εξής :
Με εισήγηση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στυλιανό
1. Nα δοθούν άμεσα 100.000,00 ευρώ για την πυρασφάλεια περιμετρικά της Ιερας Μονής Οσίου Λουκά για την φετινή αντιπυρική περίοδο.
2. Να ενισχυθεί υλικοτεχνικά το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στα Καλύβια Αράχωβας .
3. Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για μόνιμο πυροσβεστικό φυλάκιο στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.
Επίσης συζητήθηκαν οι δράσεις που πρέπει να γίνουν για την χειμερινή περίοδο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό κ. Χρήστο Στυλιανίδη καθώς και τους συνεργάτες του για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας.
Ο Δήμαρχος
Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας
Ιωάννης Σταθάς

Υ.Γ. Στην συνάντηση ήταν παρόν και ο κ. Νικόλαος Δαλαρούγκας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του, για θέματα πολιτικής προστασίας όλα αυτά τα χρόνια.


Β. ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χθες Τρίτη 21/6/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά με θέμα την πυρασφάλεια της Μονής. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, κ. Σταθάς Ιωάννης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, εκπρόσωποι του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η διευθύντρια της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Θηβών, ο διευθυντής Δασικής Υπηρεσίας Βοιωτίας και ο Ηγούμενος της Μονής Οσίου Λουκά. Αποφασίσθηκε να γίνουν άμεσα ενέργειες για την αποψίλωση στον χώρο της Μονής, καθώς και να προχωρήσουν οι μελέτες για την πυρασφάλεια σε αυτόν.

Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Ιωάννης Σταθας

.....................................................

Αιδώς ΣΤΑΘΑ

Είμαι ψεύτης

είμαι κλέφτης

κι ας σου κάνω τον καλό

είμαι αλήτης

λωποδύτης

είμαι κάθαρμα γνωστό…

η πρόσκλησή σας Δημαρχάκο για ίδρυση μονίμου εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου , εξυπηρετεί μόνο τις προσωπικές σας πολιτικές ματαιοδοξίες, ΣΑΣ περιγράφει άριστα ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο τραγούδι του, Ο ΚΛΕΦΤΗΣ


δήμαρχε τι χρήματα δόθηκαν για την πυρασφάλεια περιμετρικά της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά την φετινή αντιπυρική περίοδο;

Υ.Γ. Ο @@@@@ας από το Στείρι, μέλος της οικονομικής επιτροπής και αντιδήμαρχος τι έχει να πει;

Ανώνυμος είπε...

21:11

Παίρνουν εντολές από ανθρώπους που ανήκουν σε lobby ή από ανθρώπους που είναι lodge in a box(Square and Compasses).

Ανώνυμος είπε...

Σας είπα αυτό που δεν μπορείτε να πείτε ενα μπράβο να το κοιτάξετε.Τώρα διαπιστώνω οτι παντού βλέπετε λεφτά...Ειναι κάποια πράγματα που δεν γίνονται με λεφτά.Σε πολλά κρατη του εξω-τε-ρι-κου υπάρχουν εθελοντές για να βοηθήσουν στην πυρκαγιά.Αυτοι λοιπόν θα πρεπει να εκπαιδευτούν και θα πρέπει να εξασκηθουν σε πρωτόκολλα που θα ακολουθήσουν σε κάθε περίπτωση.Επίσης πρέπει να εχουν ειδικό δίκτυο επικοινωνίας και όλα υπο την καθοδήγηση της πυροσβεστικής.
Και επειδή δεν θεωρώ οτι είσαστε τόσο παραδόπιστος θα σας πώ οτι χρόνια τωρα στην Γερμανία που ξέρω, υπάρχει αυτό το δίκτυο εθελοντών που με το τρόπο που χτυπάει το τηλέφωνο ξέρουν για τι πρόβλημα πρόκειται και σε ποια θέση πρεπει να πάνε.Αυτό λέγεται εκπαίδευση και οργάνωση εθελοντών που όσα λεφτά και αν "ρηξεις" δεν μπορεις να έχεις.Μακάρι να το εκαναν και άλλοι δήμοι.Τώρα αν λέω τη γνώμη μου και αυτό με κάνει να ανήκω στους π@@@,μ@@@ και οτι άλλο θέλετε ,,,,,και αυτό να το κοιτάξετε....

Ανώνυμος είπε...

Ο εθελοντής της φωτογραφίας που δεν είναι πυροσβέστης θα εκπαιδευτεί να μην φωνάζει σε χειριστές ελικοπτέρων και αεροπλάνων γιατί πολύ απλά δεν τον ακούνε; Επίσης θα τον εκπαιδεύσει κάνεις ότι για να σβήσει η φωτιά δεν χρειάζεται σύνδεση στο FB; Και τέλος, όταν οδηγάει θα πρέπει να κοιτάει τον δρόμο, και όχι το κινητό του, καθώς και να μην τρέχει έτσι;

Ανώνυμος είπε...

02.33 απέλυσαν τους πυροσβέστες από το σώμα, και το γυρνάνε στον εθελοντισμό για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Για πες μας στην Γερμανία που ξέρεις αλλά και στα άλλα κράτη του εξωτερικού απέλυσαν πυροσβέστες; Ή τους έχουν και έχουν παράλληλα και το εθελοντικό τμήμα; Όσο αφορά όλα τα άλλα που γράφεις, εγώ σαν αναγνώστης του ιστολογίου θα σου πω ότι όπως τα γράφει έτσι είναι. Πες μας εσύ τί έγινε σωστά μέχρι τώρα, και τί έγινε με διαφάνεια όσον αφορά το οικονομικό πρόγραμμα με τις απευθείας αναθέσεις και τις μελέτες κατεβατο.

Ανώνυμος είπε...

Αιδώς ΣΤΑΘΑ


Είμαι ψεύτης

είμαι κλέφτης

κι ας σου κάνω τον καλό

είμαι αλήτης

λωποδύτης

είμαι κάθαρμα γνωστό…


2 φορές με την γίδα στη πλάτη να "κλέβεις¨ τα χρήματα που ανήκουν στη κοινότητα Στειρίου


Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

Το τρις και το τετράκις …γιαννάκη;

Θα πέσει πάνα !!!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτά τα 100000 θα δοθούν σε έργα που ποτέ δεν έγιναν, για δες τε τις αναθέσεις και πηγαίνετε μια βόλτα απο τις περιοχές. Κατάλαβες γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα με τους εθελοντές αλλά με την κοροϊδία;Για πες μου γίνεται κάτι αντίστοιχο στην Γερμανία;; Μην μας περνάτε λοιπόν για χαζούς εσείς οι...πολίτες του κόσμου

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την έντιμη συμπεριφορά σας για την ειλικρίνεια σας, για την δημοκρατική πολιτική σας, χίλια μπράβο για την Οικονομική διαχείριση που πολύ σωστά τα λέτε κακώς εμείς βλέπουμε παντού λεφτά.. διότι φίλτατοι σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε σεντς!

Ανώνυμος είπε...

31 Αυγούστου, 2022 02:33

κύριε καυτηριάζουμε την υποκρισία του.....

Λυπούμαστε κύριε ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αυτός ο απίστευτα υποκριτής άνθρωπος σε όλες τις πτυχές της ζωής του.

Από που να πρωτοξεκινήσεις;

Από το γεγονός ότι κάθε φορά που βλέπει ένα άτομο με αναπηρία συγκινείται, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει πρόβλημα να παρκάρει σε θέση Α.μ.Ε.Α ή πάνω σε διάβαση αν είναι να φτάσει πιο γρήγορα στο ραντεβού του;

κοροϊδεύουμε το "κράτος" βαφτίζοντας το κρέας ψάρι;(Nα δοθούν άμεσα 100.000,00 ευρώ για την πυρασφάλεια περιμετρικά της Ιερας Μονής Οσίου Λουκά για την φετινή αντιπυρική περίοδο.) ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ...

.......

Το θεαθήναι δηλαδή πάνω απ'όλα ;είμαστε δηλαδή ΜΙΑ... ευτυχισμένη οικογένεια;

επιβράβευση του.........(ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ) ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΌ ΘΈΛΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

31 Αυγούστου, 2022 02:33

Αν κι ο χρόνος είναι χρήμα και οι γνώσεις πρέπει να πληρώνονται σε αυτή τη ζωή,θα αρκεστώ στο Utere;non numera.
-Χρησιμοποίησε (τον χρονο),μην τον μετράς.

Σύμφωνα με το άρθρο 307 του Ποινικού Κώδικα, κανένας πολίτης δεν έχει υποχρέωση προς κοινωνική αλληλεγγύη, εάν,κινδυνεύει η δική του η ζωή .

Από που απορρέει το αφήγημα να κινδυνεψεις τη ζωή σου ώστε να σωσεις κάποιον άλλον, όταν η ίδια η δημοτική αρχή ΔΕΝ τηρεί αυτά που ήδη έχει υπογράψει στις 03 Ιουνίου 2022 και ώρα 1400 στο δημοτικό κατάστημα του Διστόμου?????

Ενδεικτικά σου αναφέρω κάποια στοιχεια από το απόσπασμα, πρακτικό της αριθμ.11/2022,αρ.αποφασης 45/2022:

ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Α)5.1.Γ/Σελ.56(επικοινωνιες).

Β)Σελ.90-91(κατάλληλη ένδυση-περιβολή-εμφανιση).

Υπάρχουν κι άλλα που δεν εχουν τηρηθεί ,όπως καθήκοντα και ρόλοι,δεν είναι του παρόντος.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, οι εθελοντές του δήμου μας που έχουν λάβει μέρος σε περίπου 4-5 καταστάσεις πυρόσβεσης , θα μπορούσουσαν να έιχαν κινδυνέψει η ζωή τους.

Το αφήγημα σου " αυτοί λοιπόν πρέπει να εκπαιδευτούν....":


-Τόσο καιρό ήταν εκπαιδευμένοι ,πως έπαιρναν μέρος,χωρίς τη στοιχειώδη εκπαίδευση και κατάλληλο εξοπλισμό και χωρίς να τηρείται το σχέδιο εκτάκτων αναγκών?????

ΟΛΑ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ.

Για να μην αναφέρω τα του αντιδημάρχου περί δήθεν ετοιμότητας του δήμου.

Αν τηρουσατε τις λαϊκές συνεδριάσεις, ίσως να σας βοηθουσαμε, αλλά βλέπεις μείνατε στην τηηλεκπαίδευση ,κοινώς στη θεωρία και από πράξη μηδέν.



Nick Charitos είπε...

Ένας ανθρωπάκος του οποίου η αλαζονεία είναι εκκωφαντική αλλά παράλληλα και η δειλία του θορυβώδης, παριστάνει τον πολυμήχανο Οδυσσέα με γελοία και ενίοτε τραγικά αποτελέσματα.

Τώρα τι σχέση αυτό με την άψογη λειτουργία ενός γερμανικού δήμου, Κύριος οίδε !!!!!!

Τα έχεις μπερδέψει απελπιστικά άσχημα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.......

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά.
Εσύ ρε φίλε που γράφεις για την Γερμανία ,και μας μιλάς για εθελοντισμό,γιατί δεν γίνεσαι εσύ εθελοντής να ζηλέψουμε να έρθουμε κι εμείς.

Μάλλον καναπεδατος είσαι κι εσύ.

Βρε μαρςςςςςςςςς.

Εθελοντής του καναπέ.

Κριτής του καναπέ.

Εκχιονιστης του καναπέ

Πυροσβέστης του καναπέ κ.τ.λ.

Τελικά αυτός είναι καναπές,είναι τεράστιος.

Ανώνυμος είπε...

31 Αυγούστου, 2022 02:33 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Σύντροφε... μπέρδεψες τα μπούτια σου και φέρεσαι αλλόκοτα και μάλλον ΑΓΑΠΆΣ τον Αγκόρτσα!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν υπαρχει καποιος ατυπος διαγωνισμος για το ποιος
θα βρισει καλυτερα τον δημαρχο αλλα
καπου εχει χαθει η μπαλλα και η εμπαθεια για οτι και αν ανακοινωσει η δημαρχια
απωθει .Χρειαζεται σιγουρα ο καναπες αλλα για ψυχαναλυση

Ανώνυμος είπε...

14.21 Για πες....; Κάτι θα ξέρεις... Χαλαρώνεις; Πώς είσαι ; 😂😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

31 Αυγούστου, 2022 14:21

Για ποια εμπάθεια μιλάτε κύριε;

Τις πράξεις και τις αποφάσεις της δημοτικής παράταξης και του Δημάρχου κρίνουμε και σχολιάζουμε, μέσα από επίσημα δημοσιευμένα έγγραφα στη Διαύγεια και στο site του Δήμου.

Η ιστορία σε αυτό τον τόπο, δεν γράφεται ούτε με... δελτία τύπου, ούτε με αρλούμπες επικοινωνιακές!

Το αποτέλεσμα και μόνο των ενεργειών και των αποφάσεων του καθενός κρίνεται.

Είτε το θέλουν, είτε όχι ορισμένοι..!

Ανώνυμος είπε...

31 Αυγούστου, 2022 14:21


Ο Δήμαρχος δεν είναι Θεός


Αυτό που θέλουμε είναι να τηρείται ο νόμος και οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο νόμος αναφέρει ότι ο Δήμαρχος είναι το εκτελεστικό όργανο του Δημοτικού Συμβουλίου και οφείλει να εκτελεί τις αποφάσεις του.

Οι εκλογές δεν βγάζουν έναν Θεό, αλλά έναν Δήμαρχο που οφείλει να υπακούει τους κανόνες.

Ανώνυμος είπε...

31 Αυγούστου, 2022 14:21
Τον Δήμαρχο κάποιος πρέπει να τον προστατεύσει, γιατί με τις παρανομίες , τις ατασθαλίες , τις συνεχείς αναθέσεις, τις κατατμήσεις των έργων, τα ρουσφέτια, τις αναθέσεις πολλαπλών μελετών στο ίδιο γραφείο και τις πληρωμές έργων που δεν έγιναν, αν του γίνουν καταγγελίες από την αντιπολίτευση, θα πάει φυλακή! Ήρεμα το λεω!

Ανώνυμος είπε...

Για τις παράνομες και μόνιμες κατασκευές μπαρ μέσα στην κεντρική πλατεία θα μιλήσει κανένας;;; Χθες πέρασα και είδα ότι έγινε μόνιμη κατασκευή πάνω από τον υπόγειο σταθμό της ΔΕΗ. Χάρη μηχανικέ εχεις να σχολιάσεις κάτι;;

Ανώνυμος είπε...

Όταν έγινε ο υπόγειος υποσταθμός εκεί σε αυτή την πλατεία έβαζαν αυτοκίνητα. Τώρα τραπεζοκαθίσματα και γενικά χώρος μαζικής εστίασης. Έχει άραγε θετικές ή αρνητικές ιδιότητες για την ανθρώπινη υγεία γενικά; Στο γυμνάσιο πχ τοποθετήθηκε ο υποσταθμός σε μια θέση γενικά που δεν υφίσταται ανθρώπινη δραστηριότητα. Το έχει ψάξει κανείς αυτό; Μπορεί να πάει κάποιος με βηματοδότη πχ να πιει τον καφέ του; Υπάρχει καμία ακτινοβολία;

Ανώνυμος είπε...

Ζητάει να πάμε εθελοντές για τις φωτιές.

Οι φίλοι του που είναι? Να τον στηρίξουν.

Που είναι οι λεβέντες που τρώνε τις προβατίνες.

Που είναι τα γεροντοπαλικαρα του τέννις?
Αλλά κι αυτοί δυσαρεστημένοι γήπεδο γιοκ και φέτος.


Να πάω εθελοντής για τον τόπο μου και να τρέχω στις θεομηνίες,και να έχω καμμιά δεκαριά από πίσω με πρώτο τον δήμαρχο να βγάζουν φωτογραφίες για αναρτήσει.

Αυτοί που βγάζουν φωτογραφίες αν βοηθήσουν δεν χρειάζονται άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Καμία 200αρια χιλιαρικουμπες έχει πάρει για πυρασφάλεια άσε την ενοικίαση του σταθμού κλπ δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης αλλά αξιοπρέπειας πλέον. ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΑΣ και το χειρότερο είναι που νομίζουν ότι τα κατάφεραν!

Ανώνυμος είπε...

Γέμισε ο τόπος με ψεύτες, φαρισαίους κι απατεώνες

με αρχηγό τον μικρόΧοντρο γιαννακη.

Θέλει να φτιάξει εθελοντική ομάδα και

την αντιπυρικές ζώνες στο Δίστομο και στο Στείρι δεν τις έχει καθαρίσει ακόμη.


Ούτε διπόρος, ούτε ωδιπόρος

Το σωστό είναι ασθενής και οδοιπόρος !!!  Ο  τίτλος ακούγεται κάπως σαν σύνθημα σε διαδήλωση, όμως το σημερινό άρθρο έχει, κατά κάποιο τρόπο...