Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Οικονομική επιτροπή ΔΔΑΑΣ

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   


                       Δίστομο, 18-3-2022                                                                                     


                          

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 



                             Αρ. πρωτ.: 1862


         ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ                                                         

         Ταχ. Δ/νση: 10ης Ιουνίου 28, Τ.Κ. 32005, Δίστομο


     Τηλ: 22673-50101, 

e-mail: info@daa.gov.gr

     Ιστοσελίδα: www.daa.gov.gr

Προς:   Χαράλαμπο Ληξουριώτη 

Χαράλαμπο Αλεξανδράκο - Αλμπάνη

Παναγιώτη Δημάκα

Ιωάννη Πάστρα

Παναγιώτη Αδαμάκο

Λουκά Ζάκκα


Κοιν.: Πρόεδροι τοπικών συμβουλίων


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε στην 6η συνεδρίαση του έτους 2022, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας, που θα γίνει την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 και ώρα 9.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερησίας διάταξης:


Θέματα της ημερησίας διάταξης:


1. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης. 


2. Έγκριση απολογισμού σχολικής επιτροπής σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας για το οικονομικό έτος 2021.


3. Έγκριση απολογισμού σχολικής επιτροπής σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας για το οικονομικό έτος 2021.


4. Έγκριση της υπ’ αριθ. 78/10.3.2022 απόφασης Δημάρχου περί απευθείας ανάθεσης υπηρεσιών μίσθωσης μηχανημάτων αποχιονισμού και ρίψης άλατος λόγω κατεπείγουσας έκτακτης ανάγκης (κακοκαιρία «Φίλιππος»).


5. Αποδοχή ποσού 12.660,00 € από τον Ο.Α.Ε.Δ. ως επιχορήγηση για το πρόγραμμα απασχόλησης «Ν.Θ.Ε. 8.500 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών» για το χρονικό διάστημα από 15-12-2020 έως και 31-8-2021.


6. Αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων έγκρισης του επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».


7. Αποδοχή της ένταξης της Πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου και περιβάλλοντος χώρου Μουσείου θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».


8. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2022 για την ένταξη του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου και περιβάλλοντος χώρου Μουσείου θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο».


9. Ορισμός συμβολαιογράφου για την σύναψη δανειστικού συμβολαίου για το έργο με τίτλο «Ψηφιοποίηση, ανάδειξη και αξιοποίηση Ιστορικού Αρχείου και συλλογών σχεδίων υφαντών και κεντημάτων του Λαογραφικού Μουσείου Αράχοβας».


10. Έγκριση σχεδίου διακήρυξης για το Υποέργο α/α 1 " ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ (Social Hub) ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ".


11. Έγκριση του 1ου Πρακτικού του έργου "ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ".


12. Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για έργα προϋπολογισμού άνω  του ποσού των 1.000.000,00 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. 24 % έτους 2022.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                

Ιωάννης Σταθάς

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ...
ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ... ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Χάρη με ρέγουλα τα έργα στην Αραχωβα. Βαρεθήκαμε να βλεπουμε μπουλντόζες και φορτωτές.

Ανώνυμος είπε...

Θα φτιάξουμε τα τέννις.

Μην ξεχάσεις την πινακιδα.

Βρε χουμα.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...