Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πρόταση στον Τζόκοβιτς ...

 Κατέθεσε σήμερα ο Σταθάς !!!




Πρόταση στον Νόβακ Τζόκοβιτς να συμμετάσχει σε τουρνουά στην Αράχοβα, μετά την δήλωση του διεθνούς άσσου ότι αρνείται να εμβολιαστεί ακόμα κι αν αποκλειστεί από διεθνείς αγώνες, απήυθυνε σήμερα ο δήμαρχος ΔΔΑΑΣ Ιωάννης Σταθάς.


Ο δήμαρχος φορώντας στολή αθλητή του τένις 🎾, δήλωσε χαρακτηριστικά:


"Καλούμε τον ... συνάδελφο Νόβακ εφόσον δεν μπορεί να παίξει στο Ρολάν Γκαρός ή στο Γουιμπλεντον να λάβει μέρος στα δικά μας τουρνουά (σιγά που θα είναι μόνο ένα 😜).

 Πρόκειται για αγώνες που έχουν τον ίδιο βαθμό ίσως και μεγαλύτερης δυσκολίας, από τη μία γιατί παίζουμε σε υψόμετρο, αφετέρου επειδή υπάρχει ένας εμπαθής που μας κυνηγάει να μας σπάσει τις ρακέτες στο κεφάλι !!!

Άλλωστε τα Ρολάν Γκαρός και τα Γουιμπλεντον είναι φλωριές

Εμείς αντέχουμε στα δύσκολα γιατί έχουμε ψηθεί στο μεγάλο σχολείο της ρακέτας.

 Κάτσε να παίξει με τον γέρο Τσιτσιπά

 Εκεί είναι τα πραγματικά ζόρια."





Το pafsilipon παρακολουθεί τις εξελίξεις, αναφορικά με την αποδοχή ή όχι της πρότασης και θα ενημερώνει για ότι νεότερο.


🤣🤣🤣

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρίτο καλημέρα είσαι όνομα και πράγμα Παυσίλυπος με τα όλα του...😭😭😭😭😭😭

Ανώνυμος είπε...

Στιλ παιξίματος: Αριστερόχειρας (backhand με τα δυο χέρια)😜😜😜

Ο ΑΓΟΡΤΣΑΣ, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά, έχει βρεθεί συνολικά 234 εβδομάδες στην κορυφή του PAFLILIPON και είναι το σημερινό νούμερο 1 στην τοπικη κατάταξη του ΔΔΑΣΣ.

Στο αγωνιστικό του στιλ κυριαρχούσε το "ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ", όμως μπορούσε να προσαρμοστεί και σε άλλους τρόπους παιξίματος, κυρίως στο να καπηλευεται, κάτι που τον βοήθησε να παίρνει συνεχώς likes στο Facebook.

Τον διέκρινε η εγωπάθεια του,δεν το έβαζε ποτέ κάτω, δεν παραδινόταν σε κανένα παιχνίδι, είχε μέσα του το πνεύμα του νικητή. Υπήρξε αρκετές φορές εριστικός με τους αντιπάλους του καθώς και με τους διαιτητές.

Το μεγάλο του "ΑΤΟΥ",ΟΙ τεχικες μελέτες φυσικά.


Κλείνοντας,ο Αραχοβιτης ΓΕΡΟ Τσιτσιπας, είχε πει κάποτε για τον Αγκορτσα, "όλοι εμείς παίζουμε τένις, εκείνος παίζει κάτι άλλο".

Nick Charitos είπε...

08:47

ΕΞΟΧΑ !!!

🤣🤣🤣

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...