Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Να δούμε πόσα ... 200άρια

 Θα χρειαστεί ακόμη ο Σταθάς !!!




Όπως είδαμε 200 χιλιαρικούμπες το ποσό για το ... όνειρο του γέρο Τσιτσιπά (🤣🤣🤣), άλλες τόσες για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.


Όλο το έντυπο με την απόφαση οικονομικής επιτροπής ΕΔΩ και η .... γνωστή επιβεβαίωση από το "δημοτικό συμβούλιο" (αλίμονο) ΕΔΩ.


Το θέμα είναι πως τα μηχανήματα του δήμου δουλεύουν ... απλήρωτα !!!




Κι άμα έχει άντερα ας το διαψεύσει.


Το δρόμο που καμαρώνει πως καθαρίζει ο δήμος, τον καθαρίζουν ιδιώτες απ'την τσέπη τους !!!


😮😮😮😮😮


Και κάνει να λαβαίνουν.


Ποτέ ???


Για το ... Πάσχα ???


🤣🤣🤣


Κι οι 200 χιλιαρικούμπες που πήγαν ???


Άχρηστοι κι επικίνδυνοι !!!


Άιντε τώρα μόλις ανεβάσει "καλημέρα φίλοι μου", να κάνετε καμμιά 400αρια likes.


Για να τα κάνει ... 400 τα χιλιάρικα !!!










4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοφανης κατάσταση και αδικαιολόγητη όταν οι δημότες(στειριωτης,διστομιτης,αντικυριωτης αραχωβιτης) πληρώνουν από την τσέπη τους για τον εκχιονισμο του δρόμου μήκους 12 χιλιομετρων από σκαμνο προς το ΧΚΠ.
Ποιο είναι το όφελος στους πολίτες?

Ανώνυμος είπε...

Χάρη παντογνώστη για εξήγησε μας με ποια οικονομοτεχνικά κριτήρια αναλάβατε τον εκχιονισμό του Χιονοδρομικού, ποιο το κόστος και ποια τα ωφέλη για τους δημότες;; Μοναδικό ωφελος οι δικές σας γεμάτες τσέπες.

Ανώνυμος είπε...

Βρε γατάκια αφού τα χωματουργικά που έκανε στην ΜΟΜΑ σαν προεργασία για τα τέννις τα πλήρωσε με λεφτά από την πυροπροστασία,για ψάξτε στο Διαύγεια .

Απορία .

Γιατί δεν τα έκανε με το μηχάνημα του Δήμου?

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ρεμούλα nick!.αυτη η τιμή των 70 ευρώ είναι ενδεικτική ή ας το πούμε εννακτηρια,αφού οι τιμές ΠΟΙΚΊΛΟΥΝ αναλόγως μηχανήματος .ο τιμοκατάλογος ΚΎΡΙΟΙ ξεκινάει από 70 και κυμαίνεται μέχρι στα 120 γιουρια την ώρα,συμπανεβα.κοινες μυστικοπαθειες.
Άρα στον τιμοκατάλογο κάποιου καταστηματάρχη, ας οριοτεθει ένας 《φορος》των 5 ευρώ ως "ΥΠΕΡ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙ ΜΟΥ".
Το λοιπόν,τα ισοζύγια ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ειναι κλάσμα αντιστρόφως ανάλογο ως προς την βέλτιστη υποτιθέμενη ποιότητα ζωής.
Νικόλα εύχομαι αυτά να γίνονται αντιληπτά στους δημότες και ΔΙΣ-εύχομαι να ανοίξουν τα μάτια τους για το τι συμβαίνει γύρω τους.ολα γίνονται υπέρ ΟΦΕΛΟΣ κάποι(Ω)Ν.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...