Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

"Κρα- βαριτ"

 Νέα έργα 11 εκ. € στο Δήμο !!!





Τον δήμο μας και συγκεκριμένα το Δίστομο επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.


Κατά την επίσκεψή του έγιναν γνωστές η ένταξη σε χρηματοδότηση μιας σειράς σημαντικών και απαραίτητων έργων υποδομής για το Δήμο.


Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έργα που αφορούν στην ύδρευση, ύψους 2,7 εκ€, την αγροτική οδοποιία, με κόστος 1,5 εκ€, στην αποχέτευση στο Λιβάδι Αράχωβας με προϋπολογισμό 5,8 εκ€ και παρέμβαση για τα όμβρια ύδατα στην Αράχωβα, κόστους 200.000€.


Επιπλέον, έργα αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση, κόστους 1 εκ€, και 600.000€ για χρηματοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων, με τη “μερίδα του λέοντος” να κατευθύνεται στο γήπεδο της Αράχωβας, όπου οι παρεμβάσεις που θα γίνουν έχουν εκτιμώμενο προϋπολογισμό 400.000€.


Pafsilipon: Τώρα πως ο Πέτσας που μοίρασε με ... απόλυτη διαφάνεια (😂😂😂) εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια, σπεύδει να συνδράμει τον "ξ@πέτσωτ@" με την δημοτικότητα στο ναδίρ, ας το αναλογιστούν οι δημότες.


Πάντως την "μερίδα του λέοντος" την έχουν πάρει ΗΔΗ κάποιοι στην Αράχοβα, οπότε έρχεται ... τελευταίος και κατα'ι'δρωμένος ο Στυλιανός !!!


Όσο για τα "έργα" μάλλον θα θυμηθούμε πως πήραν το όνομα τους τα ΓΚΡΑΒΑΡΑ.


Όταν πήγαν να τα καταλάβουν οι Τούρκοι στην ορεινή ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ, μόλις μπήκαν στο φαράγγι του Ευήνου, δόθηκε το σύνθημα "κρα- βαριτ" που σημαίνει "ρίξτε τις πέτρες".


Μόνο να έχετε το νου σας, προς ποια ... κατεύθυνση θα ριχτούν !!!!


Εγώ για καλό σας το λέω.....


 😂😂😂😂😂

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος, η πολιτεία και οι θεσμοί ταλανίζονται από άκρατη διαφθορά, διαπλοκή, αναξιοκρατία που οδηγούν στην απογοήτευση και απαξίωση των πολιτών και ειδικά της δικής μας γενιάς.

Θαυμάστε κράτος δικαίου.

Το τι ισχύει σήμερα στον τόπο μας, είναι λίγο πολύ γνωστό. Μόνο για ισονομία και ισοπολιτεία δεν μπορούμε να καυχόμαστε.

Κάποιοι είναι πολύ πιο ίσοι, και κάποιοι άλλοι ακόμη πιο ίσοι, από όλους τούς υπόλοιπους.

Για επιβράβευση της εντιμότητας Γιάννη..... Ούμπα Ούμπα Ούμπα, θα κάνω κωλοτούμπα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί οι φωστήρες της τεχνικής υπηρεσίας να έχουν αγοράσει λάμπες ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΧΏΡΟΥ....

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...