Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Εαρινή απόδραση.....

Στις λίμνες της Βοιωτίας 

…και όμως η  άνοιξη είναι εδώ και μας χτυπά την πόρτα.

Αφήνουμε πίσω το ζόφο της μεγαλούπολης και περιηγούμαστε στα τοπία και τις ανθισμένες όχθες των βοιωτικών λιμνών.

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site viewsofgreece.gr πραγματοποιούμε νοερά μια ενδιαφέρουσα μονοήμερη εκδρομή και ζούμε την άνοιξη μέσα από εικόνες και λέξεις που μας μεταφέρουν σε υπέροχους τόπους, μια μόλις ώρα μακριά από την πρωτεύουσα. Οι περιοχές αυτές ενδείκνυται για σύντομες αποδράσεις, χωρίς συνωστισμούς, ταλαιπωρίες και χρονοβόρες προετοιμασίες. 

Μόλις λίγα χιλιόμετρα από την καρδιά της Αθήνας φτάνουν για ν’ αλλάξεις παραστάσεις, ήχους, χρώματα, διάθεση και να ξεφύγεις από τον εγκλεισμό και τη μουντή πραγματικότητα της μεγαλούπολης. 

Εδώ κρύβεται ένας ιδανικός τόπος για  την Κυριακάτικη έξοδο με την παρέα, την οικογένεια,  για ήπιους περίπατους, πικ-νικ, και βόλτες με ποδήλατο, για παρατήρηση πουλιών  (birdwatching) και χαλάρωση στην αναζωογονητή  και πάντα αισιόδοξη, ανοιξιάτικη άγρια φύση που τόσο μας λείπει.

Ανακαλύψτε βήμα  - βήμα την άγνωστη, γοητευτική Βοιωτία, τα υπέροχα ανθισμένα τοπία της, τις λίμνες και τα βυζαντινά της μοναστήρια βλέποντας φωτογραφίες, διαβάζοντας προτάσεις και ιδέες για εξερευνήσεις. 

Περισσότερα EΔΩ


Πηγή: viewsofgreece.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες και για την λίμνη "πληγουρα"....
Καλημέρα φίλοι μου!!!🤣🤣🤣🤣🤣

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...