Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Παρέλαβαν ΔΗΜΟ.....

 Παρέδωσαν ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ !!! 😭



Τώρα αποκαλύπτεται σιγά σιγά το προ δεκαετίας "έγκλημα" !!!

Το έντυπο είναι από το ΕΡΓΑΝΗ, για τις βεβαιώσεις κυκλοφορίας ελεύθερου επαγγελματία.

Όπου η Αράχωβα χαρακτηρίζεται ... ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ !!!


Το οποίο βέβαια είναι απόρροια του προγράμματος "Κλεισθένης" *, με το οποίο όλα τα τοπικά διαμερίσματα ή τοπικές ενότητες των δήμων, μετονομάζονται σε κοινότητες.


Πρόγραμμα Κλεισθένης, το οποίο εντελώς τυχαία έχει τεθεί σε πλήρη ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, αποφράδα ήμερα ανάληψης της νυν δημοτικής αρχής.

Και η οποία κάθε άλλο παρά ... δυσάρεστη, μπορεί να είναι στους Γιώργηδες !!!

Ή τέλος πάντων ... ήταν μέχρι πρότινος !!!

😜😜😜

Οπότε στις επόμενες εκλογές, ας ξαναψηφίσουμε τον δήμαρχο που θα υποδείξουν/στηρίξουν.

Ποιος ξέρει μπορεί να εξαφανιστεί εντελώς και το όνομα της ... Αράχωβας, αυτό καθ'αυτό !!!!  

😰😰😰




* Το Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι, ακριβέστερα «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Εμβάθυνση της Δημοκρατίας - Ενίσχυση της Συμμετοχής - Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των Ο.Τ.Α. [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»] - Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟΔΣΑ - Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση - Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις ονομάζεται ο ελληνικός νόμος 4555/2018. Αποτελείται από 283 άρθρα με τα οποία μεταρρυθμίζονται, ο τρόπος εκλογής των οργάνων και οι αρμοδιότητές τους, οι δήμοι, η εποπτεία των ΟΤΑ και άλλα ζητήματα του Υπουργείου Εσωτερικών. Το σχέδιο έχει τεθεί σε πλήρη ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Θεωρείται διάδοχος του σχεδίου Καλλικράτης, με βασική φιλοσοφία τη μείωση της θητείας των δημοτικών αρχών από πενταετία σε τετραετία και την υιοθέτηση της απλής αναλογικής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπακάλικο παρέδωσαν αλλά τέλος πάντων...

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...