Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

"Σφραγίζεται" η Αττική !!!

 Να φύγετε από εδώ, να πάτε ... αλλού !!!




Κίνηση υψηλού ρίσκου χαρακτηρίζεται η  απόφαση της κυβέρνησης να «σφραγίσει» την Αττική από τις διακομιδές ασθενών covid19 της ελληνικής περιφέρειας.




➡Μπροστά στην έξαρση -ίσως και στην κορύφωση- του 3ου πανδημικού κύματος η ανεπάρκεια στη λήψη έγκαιρων μέτρων προστασίας και θωράκισης του Ε.Σ.Υ. οδηγεί την κυβέρνηση στο σχέδιο σταδιακής «κοβιντοποίησης» των νοσοκομείων της ελληνικής περιφέρειας.


➡Νεότερη εντολή του υπουργείου υγείας καλεί τις διοικήσεις των νοσοκομείων Χαλκίδας, Λιβαδειάς και Θήβας, να διακόψουν κάθε διακομιδή ασθενών covid προς την Αττική επιβάλλοντας  τη διαχείριση των περιστατικών, εντός των υγειονομικών μονάδων της 5ης ΥΠΕ.


➡Ακόμη και για τα περιστατικά που θα απαιτείται η εισαγωγή τους σε κλίνες ΜΕΘ, αυτά θα διοχετεύονται σε δομές υγείας της υγειονομικής περιφέρειας.


➡Οι ανάγκες covid19 για τους 547.000 εγγεγραμμένους κατοίκους της Στερεάς, με 4 νομούς στο βαθύ κόκκινο, έξαρση κρουσμάτων σε Φθιώτιδα (Δήμο Λοκρών), Εύβοια και Βοιωτία λόγω της βιομηχανικής περιοχής, θα καλύπτονται από τις κλίνες covid19 που έχουν δημιουργηθεί και τα 24 συνολικά κρεβάτια ΜΕΘ του νοσοκομείου αναφοράς της Λαμίας και της Χαλκίδας.


➡Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν, ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ενεργοποίησης και λειτουργίας  αναπνευστήρων που διαθέτουν τα νοσοκομεία της Βοιωτίας, με το υπάρχον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με στόχο την παράταση της διακομιδής ασθενών covid19 που χρήζουν περαιτέρω ιατρικής παρακολούθησης.


➡Οι ίδιες πηγές τέλος αναφέρουν ότι προμηνύονται και μετακινήσεις υγειονομικού προσωπικού από τη Βοιωτία σε άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

As per my experience,COVID DOES NOT EXIST.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...