Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Εκτεθειμένος κι ο αντιδήμαρχος !!!

Γιατί απαντήσατε στα θεσμικά όργανα ???



Όπως βλέπετε παρακάτω ή στο Facebook στην εξαιρετική σελίδα "για την Αράχωβα", ο αντιδήμαρχος Αράχωβας κ. Αλμπάνης, σε σχετικό σχόλιο διαμαρτύρεται για το άρθρο "κάτι κινείται" (το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο στο τέλος) ότι δεν έχει υπογραφές, άρα δεν έχει νόημα να απαντήσουν.



Ρε πλάκα κάνετε ρε ??? Τα ανώνυμα σας ενόχλησαν ??? Μήπως απαντήσατε στο ΕΠΙΣΗΜΟ έγγραφο από ΘΕΣΜΙΚΟ όργανο, το οποίο μάλιστα έφτασε και στην Περιφέρεια ???
(βλ. ΕΔΩ)

Δηλαδή 50 - 60 χρονών άνθρωποι να σας κάνει κουμάντο ο Σταθάς ??? 

Έλεος ρε !!!  Έλεος !!!

Και γιατί αν γνωρίζατε τον αρθρογράφο τι θα του κάνατε ??? Αυτοφόρο αλλά Χρήστου Καραλή ??? Το αυτόφωρο Καραλή είναι μια ντροπή που θα συνοδεύει τον "αριστερό" Σταθά εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.

Κι εγώ εδώ είμαι όμως. Όσα αυτόφωρα και να κάνετε, τόσο καλύτερα γιατί δείχνει πως ο πανικός μεγαλώνει......

Οι απαντήσεις να είσαι σίγουρος θα δοθούν Χάρη. 

Όσα κεκλεισμένων  των θυρών συμβούλια να κάνετε, όσα live streaming και να καταργήσετε, όσο και να κρυφτείτε, οι απαντήσεις θα δοθούν......

Γιατί επιτέλους στην Αράχωβα :

Κ Α Τ Ι   Κ Ι Ν Ε Ι Τ Α Ι

Παραθέτουμε στην συνέχεια αυτούσιο το κείμενο από το Facebook.

"Επιτέλους κάτι κινείται !!!!


Πολλές φορές εντελώς τυχαία και απρόσμενα αναδείχθηκαν ζητήματα σοβαρά αλλά και θέματα που ήταν περιτυλιγμένα σε λαδόκολλα που τρύπησε……


Η φλόγα που μας έδιναν τόσα χρόνια με το κεράκι από το παγκάρι είτε για να μαυρίσουμε σαν και κάναμε ανέμελη ηλιοθεραπεία είτε για να βλέπουμε περπατώντας στο σκοτάδι του τούνελ στο οποίο μας έβαλαν – έτσι δεν βλέπαμε τίποτα- ξέφυγε, έγινε πυρκαγιά , άναψε τα μπατζάκια τους και καίει ακόμα. 


Ψάχνουν τον πυροσβέστη; Η τον γιατρό για τα εγκαύματα;


Μετά το απόστημα που έσπασε από τις αποκαλύψεις και την δημοσιοποίηση όλων των περιπτύξεων μεταξύ της εταιρίας ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER και των αιρετών μας ιδίως των απελθόντων κακήν κακώς και αυτών που εξάντλησαν την επιρροή τους στα τοπικά δρώμενα, παραμένουν τα απόνερα που μαζεύουν την λάσπη στις λακκούβες που είναι ανοικτές σαν παγίδες.


Ο κύριος Δήμαρχος, αφού εμφανίστηκε στο Τοπικό ως λιοντάρι που βρυχάται με κραυγές οίστρου κυρίαρχου πρωτεύοντος στην συνέχεια κατάπιε την γλώσσα του και μαζί με αυτήν και άλλα τινά.


Και εξηγούμε:


Βράχνιασε και δεν μπορεί να διατυμπανίζει πλέον ότι θα λύσει μόνος του και άμεσα το ζήτημα ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σύμφωνα με τις επιθυμίες και το ΜΕΜΟ της εταιρίας που έστειλε στο Τοπικό το οποίο ως γνωστό το Τοπικό του το επέστρεψε ψημένο για να είναι εύπεπτο.


Μετά αυτοανατράπηκε και έχασε την ισορροπία του. 


Σαν πρώτη προσπάθεια για να μην τραυματιστεί διαπίστωσε ότι η κατ αρχήν συμφωνία του πρώην αιρετού Γιάννη Γεωργακού με την εταιρία δεν είναι σωστή. Έτσι εγγράφως ενημέρωσε ότι το μίσθωμα για το Συνεδριακό παραμένει 40.000 ευρώ και η περίοδος εκμετάλλευσης 25 χρόνια και ότι όπως έχουν περιληφθει στην σύμβαση δεν αλλάζουν.


Ενημέρωσε και την εταιρία; 


Ξέρει κάποιος κάτι; Αν ναι Μπράβο του!!!!!


Τελικά μπράβο του για όλα!!!! 


Ενημέρωσε τους αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου;


Τους ανέγνωσε την εισήγηση και απόφαση του Τοπικού; 


Μετά από αύτη του την διαπίστωση (το κατάλαβε μόνος του η σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους του;) ότι μίσθωμα και περίοδος δεν αλλάζουν; Μπορεί κάποιος να διερευνήσει τι παραμένει αρρύθμιστο από το ΜΕΜΟ της εταιρίας;


Επιμένει ακόμη να συζητά με την εταιρία για τα υπόλοιπα «ψιλά γράμματα» του ΜΕΜΟ;


Ποια είναι αυτά;


 Μήπως την παραίτηση από τις αξιώσεις του Δήμου;


Μήπως το κλείσιμο του υπαίθριου παρκινγκ για να γίνει γήπεδο; 


Μήπως, μήπως κάτι άλλο; Θα δείξει!!!


Για την ταμπακιέρα όμως δεν ακούσαμε τίποτα. Κραυγαλέα σιωπή!!!


Έτσι αφού έβαλε την ουρά στα σκέλη όπως λέμε εμείς στην Αράχωβα και μετά τον εκκωφαντικό θόρυβο από το ξεσκέπασμα που προκάλεσε η προσπάθεια υλοποίησης του ΜΕΜΟ της εταιρίας, πρότεινε-αποφάσισε την σύσταση επιτροπής διερεύνησης δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο εξεταστικής επιτροπής. 



Σε λίγο θα μάθουμε και τα ονόματα των «σοφών» που θα διορίσει .


Καλό είναι και προτείνουμε στην επιτροπή να είναι όλοι οι αντιδήμαρχοι για να καταλάβουν όλοι μαζί από κοινού θα λέγαμε την εισήγηση του Τοπικού  και ο καθένας τους να λύνει τις απορίες των άλλων. 


Επίσης οι σοφοί της Επιτροπής θα διερευνήσουν το Θέμα για το οποίο διορίστηκαν που όμως δεν το γνωρίζουμε. Οι ίδιοι το γνωρίζουν;


Κάνουμε μερικές υποθέσεις μήπως το εντοπίσουμε. Και λέμε:


Διερεύνηση:


εάν η εταιρία έχει δίκιο να ζητά την επικύρωση της κατ αρχήν συμφωνίας ΜΕΜΟ. 


 εάν ο Δήμος έχει δίκιο να ζητά να εφαρμοστεί η συμφωνία ΜΕΜΟ με την εταιρία. Λες και είναι η εταιρία.


εάν δηλαδή όλοι μαζί έχουν δίκιο και αυτό είναι να κάνει ο Δήμος ο,τι η εταιρία προτείνει.!!!


Τους είναι γνωστά τα έγγραφα που παρέδωσε ο Δήμος κλπ στο Τοπικό και αναφέρονται στην εισήγηση; Να ελέγξουν εάν είναι σωστά, γνήσια και γνωστά στο Δήμο. Μήπως έπρεπε να είναι και στους ίδιους γνωστά και εάν τα γνώριζαν πριν την εισήγηση του τοπικού;


Να διερευνήσουν ιδιαίτερα αν το Τοπικό έκανε καλή δουλειά με την εισήγηση του η εάν ήταν καλλίτερη η δουλειά χωρίς την εισήγηση για την αποδοχή της κατ αρχήν συμφωνίας του ΜΕΜΟ; 


Δηλαδή μικρές συγκρίσεις για αξιολόγηση και για την βαθμολογία  του Τοπικού. Εάν δηλαδή περνά τις εξετάσεις η παραμένει ανεξεταστέο. 


Παρένθεση: Το Τοπικό το βαθμολογεί κάθε τέσσερα χρόνια η τοπική κοινωνία-οι δημότες Αράχωβας και όχι ο Δήμαρχος με τον συνδυασμό του.


Να τοποθετηθούν αφού διερευνήσουν εάν συμφωνούν (και ποιοι ονομαστικά) ότι το έργο για το οποίο υπέγραψε ο Γεώργιος Λεόντιος Ανδρέου ότι έχει εκτελεστεί στο σύνολο του, (Βεβαίωση περαίωσης συνολικού έργου το 2010) πρέπει να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το ΜΕΜΟ της εταιρίας!!!! για να ξαναπάρει νέα φρέσκια βεβαίωση περαίωσης των εργασιών.


Μήπως η επιτροπή των σοφών θα διερευνήσει και την περίπτωση αυτή;


Σημαντικό επίσης είναι να διερευνήσει η επιτροπή των σοφών εάν για την κατ αρχήν συμφωνία των αιρετών επί δημαρχίας Ιωαν. Γεωργακου με την εταιρία, υπάρχουν και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και ποιες, δημοτικές-η επί το επικρατέστερο- πολιτικές, ηθικές, δεοντολογικές, παραβατικές των καθηκόντων και άλλες που συγκρούονται είτε με την συνείδηση είτε με την νομοθεσία είτε με τα συμφέροντα των Αραχωβιτών;


Θα είναι στο αντικείμενο διερεύνηση της επιτροπής;


Εάν πρέπει να ανοίξει ο φάκελος του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ για την δημαρχία Γεώργιου Λεοντιου Ανδρέου και Ιωάννη Γεωργακού που όχι μόνον δεν συνέχισε τις επιλογές Ι Πατσαντάρα αλλά προέβη και σε κατ αρχήν συμφωνίες ανατροπής όσων ο Ιωάννης Πατσαντάρας ξεκίνησε αλλά δεν ολοκλήρωσε.


Να διερευνήσει αν η εταιρία έχει εγκαταλείψει το έργο και την εκτέλεση της σύμβασης, ποια ήταν η θέση του Δήμου επί δημαρχίας Ι. Γεωργακού και ποια του ήδη Δημάρχου. 


Αλήθεια ποιος έχει τα κλειδιά του Συνεδριακού πλην σταθμού αυτοκινητων και πώς βρίσκονται στα χέρια της Τεχνικής Υπηρεσίας. Είναι αντικλείδια η τα παρέδωσε η εταιρία;


Πάντως η Επιτροπή των σοφών να πράξει και ο,τι δεν έπραξε ο Δήμος δηλαδή να ζητήσει εξηγήσεις από την ίδια την εταιρία και να πράξει ανάλογα.


Να εντοπίσει δηλαδή πως δημιουργήθηκε το πολλαπλούν απόστημα στην λαδόκολλα και από πού προέρχεται η μπόχα.


Η επιτροπή και οι σοφοί της δεν απαιτείται να έχουν πολλές γνώσεις. Αρκεί ο απλός σκεπτικισμός, η απλή αντίληψη με την κοινή λογική και η διαίσθηση του κανενός. 


Έτσι απλά!!! δηλαδή τόσο απλά όσο η μπόχα που βγάζει το ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ που μας προκαλεί φτέρνισμα.


Έτσι απλά δηλαδή τόσο απλά όσο που η ανάγνωση του ΜΕΜΟ με την κατ αρχήν συμφωνία μας προκαλεί ναυτία.


Παρόλα αυτά κάτι φαίνεται τώρα ότι κινείται. Μέχρι την εισήγηση του Τοπικού όλα ήταν ακούνητα και αγγελικά φτιαγμένα. 


Προτείνουμε για να μην πέσουμε πάλι σε τέλμα για καμιά δεκαετία ακόμη, ο κ. Δήμαρχος περνώντας από το παζάρι να πάρει ένα κοκοράκι για τον ίδιο και ένα για κάθε αντιδήμαρχο για να τους θυμίζει κάθε πρωί το Συνεδριακό στην Αράχωβα.


Με διάθεση γέλιου, προτιμώντας το χιούμορ από την δύσπνοια χωρίς φόβο αλλά με το πάθος της αποκάλυψης της αλήθειας γινόμαστε χωροβάτες στην νομιμότητα με αξιοπρέπεια σταθερής τροχιάς. 


Καμία ανοχή σε κάθε ενοχή.


Περιμένουμε τους σοφούς της επιτροπής και τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε. 


Οι πνευματικώς για την υποτίμηση της νοημοσύνης μας καθολικά διαμαρτυρόμενοι."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα