Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Στα παλαιότερα των υποδημάτων....

Γράφει τους θεσμούς ο Σταθάς !!!

Καμία έκπληξη βέβαια.

Από τις πληροφορίες που έχει το Pafsilipon, το τοπικό συμβούλιο Αράχωβας ΔΕΝ είχε καμία πρόσκληση να παρευρεθεί στο γεγονός της φωτογραφίας και ως τούτου, ούτε και ο κ. Χατζόπουλος καμία εξουσιοδότηση να παρευρεθεί ΘΕΣΜΙΚΑ ως μέλος του τοπικού συμβουλίου.

Θα μπορούσε πολύ απλά ο δήμαρχος να γράψει βέβαια, πως παρευρέθει ο κ. Χατζόπουλος με την ιδιότητα του ΔΗΜΟΤΗ, ως εθελοντής (μιας και ... αρέσκεται και στον εθελοντισμό).

Αλλά και αυτό ΔΕΝ μπορεί να γίνει σύστημα. Ο κ. Χατζόπουλος έδωσε το παρών (υπό ποία ιδιότητα άραγε ;) σε συσκέψεις υπό του δημάρχου, του κ. Αλμπάνη και δεν ξέρω ποιόν άλλο, για το θέμα του νερού στον Αγιώργη. Και πιθανώς και σε άλλες συσκέψεις σε άλλα θέματα.

Και τίθεται το ερώτημα : Υπό ποία ιδιότητα συμμετέχει ο κ. Χατζόπουλος σε αυτές τις συσκέψεις ;

Μήπως απόκτήσαμε κι άλλον .... αντιδήμαρχο, χωρίς να το καταλάβουμε ;

Βλέπουμε πως ο Σταθάς που δεν σηκώνει ούτε τα τηλέφωνα στην πρόεδρο του θεσμικού οργάνου (τοπικό συμβούλιο), βρίσκει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα πειθήνια όργανα που τον σιγοντάρουν  στις αθλιότητες !!!

Κύριε Παναγάκο, κύριε Αλμπάνη γιατί συνεχίζετε και καλύπτετε αυτή την αντιθεσμική δράση ;

Τσιφλίκι του Σταθά ο ΔΑΑ με δικές σας "πλάτες" ;

Ζητούνται απαντήσεις (Βλ.ΕΔΩ).

Ο Σταθάς ως άλλη ... στρουθοκάμηλος, δεν απαντάει.

Οι απαντήσεις θα δοθούν όμως. Είτε τώρα, είτε αργότερα με ... "τόκο" !!!!!

Συνεχίζουμε την πορεία, να αποκαλύψουμε το πραγματικό πρόσωπο του ανθρώπου που ΥΦΑΡΠΑΞΕ την ψήφο των δημοτών με τερατώδη ψέματα.

Και σας διαβεβαιώνουμε πως κάθε άλλο παρά μοναχική, είναι αυτή η πορεία.......

Και ο νοών, νοείτω.....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...