Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Τα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν ... Στάθεσεν !!!

Και ο εθελοντισμός


"Μπράβο στους εθελοντές, γιατί αν περίμεναν από εμάς (σ.σ. Δήμος), χαιρετίσματα", θα μπορούσε να λέει ο Δήμαρχος στους εθελοντές !!!

Ενώ εντελώς ... τυχαία και η πρώην Dolce Vita καθαρίστηκε από εθελοντές !!!


Και τι κακό έχει ο εθελοντισμός, θα μου πεις. Κανένα. Και συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες. Αλλά ο δήμος ΔΕΝ μπορεί να μεταβληθεί σε γραφείο ... συγχαρητηρίων για τους εθελοντές !!!

Νομίζω ?

Να κάνει σωστά την δουλειά του κι οι εθελοντές να κάνουν το κάτι παραπάνω ή μια βοήθεια εκεί που υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όχι να υποκαθιστούν τον δήμο.

Για να δούμε όμως η δημοτική αρχή που ΔΕΝ μπορεί να επιληφθεί σε στοιχειώδη θέματα (καθαρισμοί), τι είχε υποσχεθεί στο site παιδικών παραμυθιών ή αλλιώς stathas2019.gr

Δεν συζητάμε για το δίκτυο νερού, γιατί εκεί έχουν χάσει την μπάλα εντελώς.

Πάμε λοιπόν :

Υπόγειο ... τούνελ στην Αράχωβα !!!


Γιατί γελάτε κύριοι, που θα λέγε κι Κούλης. Κόπος του είναι του ... Μετροποντικα, τώρα που τελείωσε την επέκταση προς Νίκαια, να 'πεταχθεί" να κάνει ένα μικρό τουνελακι κάτω απ'το χωριό ???


Διεθνές προπονητικό κέντρο στον Παρνασσό αλλά και ξηράς προπόνησης !!!


Τι ήταν να την πει την ... λακαμια, έσκασε κι ο κοροναϊός και δεν πατάει ούτε γάτα στο βουνό. Όχι ότι θα γινόταν τίποτα διαφορετικό βέβαια

Σε ... παγκόσμιο επίπεδο η προβολή !!!


Ενώ θα επιληφθεί και της συντήρησης του ΧΚΠ, που είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας του ΕΤΑΔ και δεν έχει να κάνει τίποτα ο ΔΔΑΑ με αυτό. Και τι έγινε ??? Για πλάκα τα γράφουμε και τα υπόλοιπα !!!

Φίλοι αναγνώστες, μπορείτε να βρείτε πολλά παραμύθια του είδους, στο https://stathas2019.gr/

Σίγουρα η συγγραφή δεν έγινε μόνο από τον Δήμαρχο. Εμπλέκονται κι άλλα "εξέχοντα" μέλη της τοπικής κοινωνίας, που ΔΕΝ θα μείνουν στο απυρόβλητο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα βέβαια και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι το τέλος της επαχθούς θητείας.

Όμως με αυτά τα τερατουργήματα ως πρόγραμμα, εξελέγη ο Σταθάς. Μήπως πρέπει να προβληματιστούμε λίγο ;

ΑΛΛΑ !!!

Το παραπάνω site, έχει μια εξαιρετική χρησιμότητα για τους γονείς μικρών παιδιών.

 Για να μην τους διαβάζουν όλο τα ίδια και τα ίδια παραμύθια, θα τους διαβάζουν αποσπάσματα απ'το site κάθε βράδυ και τα παιδάκια με γουρλωμενα τα ματάκια τους, θα αναρωτιούνται πχ : "και ώστε θα ρθει αυτό το τεράστιο θηρίο, να σκάψει τρύπα κάτω απ' το χωριό μπαμπά" ???

Και θα αποκοιμιουνται ευχαριστημένα που το χωριό τους θα γίνει ξακουστό στα πέρατα της οικουμένης !!!



Και καλά τα παιδάκια. Δικαίως ν' αποκοιμηθούν.

Οι ενήλικοι δημότες Αράχωβας, θα ήταν καλύτερα να μην το κάνουν, ή όσοι κοιμούνται να ξυπνήσουν......

Ίσως λεεεεμεεε ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...