Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Deutsche Telekom Services Europe Slovakia s.r.o.

Υπηρεσίες από την Σλοβακία, σε όλο τον πλανήτη !!! 


Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες του ομίλου Deutsche Telekom σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο βασίζονται σε εμάς για υπηρεσίες σε τομείς λογιστικής και προμηθειών. 



H Deutsche Telekom υπηρεσιών Ευρώπης Σλοβακία s.r.o. είναι θυγατρική της Deutsche Telekom AG (DT), η οποία  είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών

H "μητρική" απασχολεί σχεδόν 228.000 εργαζόμενους ( 850 εργαζόμενοι στην Σλοβακία)  σε περισσότερες από 50 χώρες και με τις μάρκες  T-home, T-mobile και η T-systems προσφέρει στον πελάτη είναι σταθερό, ευρυζωνικών, κινητών δικτύων και ολοκληρωμένων  λύσεων  για τις επιχειρήσεις.


Εμείς, η Deutsche Telekom, είμαστε  περισσότερο από απλώς μια άλλη εταιρεία που εξασφαλίζει τη δημιουργία υποδομών. υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος, τόσο στην ιδιωτική όσο και στην επαγγελματική ζωή των ανθρώπων.

Tο όραμά μας είναι να γίνουμε ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο με τις υπηρεσίες  από τη Σλοβακία. 


Η Deutsche Telekom υπηρεσιών Ευρώπης Σλοβακία s.r.o. ιδρύθηκε στη Σλοβακία το 2009 για την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της λογιστικής και της σύναψης συμβάσεων για τις ενδιαφερόμενες  εταιρείες της Deutsche Telekom group σε όλο τον κόσμο.


Συμμετέχουμε ενεργά στο διεθνές One.ERP project   από το 2013, το οποίο ασχολείται με την εφαρμογή της ενιαίας SAP πλατφόρμας εντός του ομίλου.

Πηγή : dtse.sk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κατακτήσεις αιώνων έγιναν μπούμπερανγκ

  Γιατί η αφθονία ίσως είναι το «εισιτήριο»  για την καταστροφή της ανθρωπότητας Αμερικανός ακαδημαϊκός εξηγεί πως γύρισαν μπούμερανγκ στην ...