Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Απωλεσθέντα

Πολύ δύσκολο μεν,




Αλλά για την απίθανη περίπτωση που κάποιος μπορεί να βοηθήσει. 




Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση:


"Καλησπέρα σε όλους! 


Χθες ήμασταν οικογενειακώς (γονείς & τρία παιδιά 13, 10 και 3 ετών) στον Παρνασσό από νωρίς το πρωί. 


Στις πρώτες κατεβασιές η 10χρονη κόρη μας, αν και φορούσε κράνος, χτύπησε στο κεφάλι και φύγαμε άρον άρον με το ασθενοφόρο του χιονοδρομικού για το νοσοκομείο της Λιβαδειάς.


 Από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία. Η διάγνωση, διάσειση μέτριας ΕΥΤΥΧΩΣ έντασης, είμαστε ήδη στο σπίτι μας και όλα καλά με τη βοήθεια, πρωτίστως, της γιατρού και των διασωστών του χιονοδρομικού κέντρου, τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ για ολα! 


Αφήσαμε, όμως, εκεί ένα ζευγάρι πέδιλα σκι… Ο σύζυγός μου, πακετάροντας πανικόβλητος για να φύγει με τα άλλα δυο παιδιά πίσω από το ασθενοφόρο, δεν έβαλε μέσα στο αμάξι τα σκι του, κάτι που συνειδητοποίησε χθες το βράδυ, όταν αποκλείστηκε ο κίνδυνος για το παιδί μας. 


Πρόκειται για ένα ζευγάρι πέδιλα μάρκας HEAD, αυτά της φωτογραφίας. Προφανώς τα άφησε στο έδαφος μπροστά στην είσοδο του χιονοδρομικού που είχε φέρει το αυτοκίνητο (αν και δεν είναι 100% σίγουρος ότι τα κατέβασε από τον χώρο έξω από το σαλέ, ήταν μεγάλη η σύγχυση και πολύς ο εξοπλισμός που έπρεπε να κουβαλήσει από πάνω μόνος του χωρίς τη βοήθειά μου). Στα απωλεσθέντα του χιονοδρομικού δεν υπάρχει κάτι, μας είπαν. Πιθανότατα εκλάπησαν και δεν έχει νόημα καν η ανάρτηση. 


Για την απίθανη περίπτωση που κάποιος είδε κάτι, αφήνω μια φωτογραφία εδώ και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Καλές βόλτες σε όλους πάντα με ασφάλεια!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...